Gość: Prawie były mąż IP: *.mobile.playmobile.pl 10.07.09, 19:50 Oddam żone w dobre ręce.Mam nową pania,a nie ma co zrobić ze starą.;d Szukam chetnych.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: Oddam żone!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.07.09, 19:51 wystaw na Allegro-tam zagląda dużo ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były mąż Re: Oddam żone!!! IP: *.mobile.playmobile.pl 10.07.09, 19:54 Dzięki spróbuje.Oddam za darmo,to może się uda.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: może nowy mąż Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 20:07 Jakie ma wymiary i jaki przebieg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawie były mąż Re: Oddam żone!!! IP: *.mobile.playmobile.pl 10.07.09, 20:13 Blisko czterdziestki.Niska,wymiary średnie,ale do chudych się nie zaliczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 16:32 skoro do chudych się nie zalicz to oddaj do rzeźni, nada sie na parówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedoszla Re: Oddam żone!!! IP: 96.18.162.* 10.07.09, 20:09 ponoc na ebay juz ciebie wystawila na sprzedarz ze wzgledu na twoj marny charakter i grubianskie traktowanie kobiet.i chce tylko symbolicznej zlotowki,bo wiecej wart nie jestes.soba,sa widzisz, przyniosles ogromny wstyd swoim rodzicom,nie takim ciebie widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: może nowy mąż Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 20:18 Jakieś namiary,gdzie można obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do niedoszla Re: Oddam żone!!! IP: *.mobile.playmobile.pl 10.07.09, 20:18 Już wiesz dlaczego jesteś nie doszła.;d To źle,że chcę jej kogoś znaleźć?Łatwiej jej będzie znieść rozstanie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonaty Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 21:23 A była bita :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedługo były.. Re: Oddam żone!!! IP: *.mobile.playmobile.pl 10.07.09, 21:33 Nie była bita,nie było takiej potrzeby.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Oddam żone!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.07.09, 22:03 Jestem wdowcem po40tce bardzo chętnie zapoznam się z Tą Panią jeżeli tylko nie nadużywa alkoholu.Jeżeli można proszę o namiary za co z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrocznia Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 12:38 autorze topiku, jak będziesz zdychał na raka (piszę zdychał a nie umierał, bo zwierzęta zdychają), to nikt ci (celowo z małej litery, bo wobec pytań rzeczwonikowych zaliczasz się do pytania "co?" a nie "kto?") szklanki wody nawet nie poda. Ja już to widzę, ty zobaczysz wkrótce po tym, jak to przeczytasz. Była bita, poniżana, gwałcona, bo autor nawet za to nie potrafił się wziąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawie były... Re: Oddam żone!!! IP: 188.33.106.* 11.07.09, 14:34 Ale ja bardzo dobrze traktowałem swoja żonę i byłem dobrym mężem przez wiele lat,tylko nasze drogi się rozeszły,coś po drodze zgubiliśmy,nie zadbaliśmy o miłość i już nic nie da sie uratować.Za późno!!!Teraz musimy poszukać szczęścia osobno i na pewno nam się uda.:)Sądzę,że lepiej tak niż się męczyć do końca życia razem,a raczej obok siebie.A skąd w Tobie Wyrocznio tyle jadu?Czyżbyś była porzucona żoną? Dlatego ja chcę o ile to możliwe mojej byłej tego zaoszczedzić.Nie chcę,żeby stała sie zgorzkniałą kobietą tak jak pewnie Ty.Pozdrawiam i szcześcia życze nam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna; Re: Oddam żone!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.07.09, 14:55 Przykro jest czytać ,oddam żonę itd ,piszesz dla zwały czy jesteś cholernie chorym człowiekiem ,bo oddaje sie kota psa idt w dobre ręce a ty piszesz o człowieku jak o zwierzaku to wszystko jest chore całe wasze komentarze ,widac nie boicie się Pana Boga wstydzcie się o zgrozo!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faceet Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 15:01 widzisz Aniu, niewielu jest mężczyzn, którzy potrafią okazać odrobinę człowieczeństwa i dlatego też nie mają żadnych oporów, by o innych też pisać jak o zwierzętach. Sami nimi są. A ocenia się swoją miarą przecież. Jaka miara, taki człowiek. Autor jest podczłowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były... Re: Oddam żone!!! IP: 188.33.106.* 11.07.09, 15:08 Lepiej będzie jak powiem żonie:Nie kocham Cię już Cię nie chcę,spadaj z mojego życia.Może źle się wyraziłem pisząć,"oddam żone",ale chcę sobie ułożyć życie,a przy tym jak najmniej ją skrzywdzić. I tak wiem,że to ją zaboli,ale chcę,żeby jak najmniej.Tak trudno to zrozumiec??? Kiedyś ją kochałem i nadal szanuję,jest matką mojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 15:31 Mam nadzieję,że to żart,a jeśli nie to pozwól swojej prawie byłej żonie samej zadecydować o -bagatela-swoim życiu.Zawsze uszczęśliwiałeś ją na siłę? Ja rozumiem,że można się rozstać-tak bywa-ale to co ty[!]robisz nie ma nic wspólnego z kulturalnym rozstaniem. A może ktoś ciebie[!]odda w dobre ręce,jak psa albo kota-nie obrażając tych biednych stworzeń. Ja bym cię nie chciała-nie kupuje się kota w worku. PISOWNIA BYŁA ZAMIERZONA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 15:38 Post nieco wyżej napisała inna Anna[nie zauważyłam tego samego imienia].Cieszę się,że mamy podobne zdanie.Anna 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: Oddam żone!!! IP: *.centertel.pl 11.07.09, 20:18 autorze postu....jesteś żałosny, żal mi ciebie, jak chcesz rozstać się z żoną to zrób to w domu, a nie wystawiaj tego do publicznej wiadomości. życzę ci aby ktoś cie kiedys tak samo potraktował jak ty swoją żone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były... Re: Oddam żone!!! IP: 188.33.106.* 11.07.09, 21:49 Ok.Byłem zdenerwowany gdy zakładałem ten wątek i gwoli wytłumaczenia.Żonie wielokrotnie mówiłem,że chce odejść,ale ona straszy,że ograniczy kontakty z dzieckiem jak to zrobię.Nie wiem jak już z nią rozmawiać,żeby dotarło,że tak dalej nie można.Ja odejdę i tak,bo chce być z kobietą,którą kochami z która chcę żyć.Z żoną nie wyobrażam sobie przyszłości,starości,wspólnej codzienności.Coś wygasło,coś sie zmieniło i nie ma czego ratować!!!Coś zaprzepaściliśmy i teraz jest między nami przestrzeń nie do pokonania. Chcę wszystko poukładać,chce być jak najlepszym ojcem dla mojego dziecka,chcę też być pomocny matce mojego dziecka,jak takiej pomocy będzie potrzebowała.Moja przyszła partnerka to rozumie,tylko problem tkwi w żonie.Ja wiem,że ją zraniłem,ale stało sie i nie chce do końca życia niszczyć sobie i jej życia.Tylko to do niej nie dociera i stąd ten mój głupowaty post.Pozdrawiam wszystkich zbulwersowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 22:13 Głupkowaty post... Hehehe, jak tak patrzę na twoje niezdecydowane wpisy stwierdzam, że każdy następny związek też rozpier.dolisz. I to z prostej przyczyny. Tobie się pieprzy stan zakochania z miłością. Miłość to nie chemia, iskierka i chęć nieustannego bycia ze swoją drugą połówką, bo to oznaka wyłącznie chemii czyli stanu zakochania. Miłość to wspólne cele, które stawiamy sobie po opadnięciu emocji czyli wtedy, gdy chemia w mózgu się stabilizuje. ALE o czym ja i do KOGO piszę. Trzeba trochę anatomii znać i wpływu hormonów na pracę mózgu... Ty ma do tego za daleko. dla zainteresowanych polecam www.atvn.pl wejść w archiwum i wyszukać serię naukowych artykułów pt. "Chemia miłości" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Oddam żone!!! IP: *.ip.netia.com.pl 11.07.09, 23:31 > dla zainteresowanych polecam www.atvn.pl wejść w archiwum i > wyszukać serię naukowych artykułów pt. "Chemia miłości" A ty zawsze wierzysz w każde brednie, które przeczytasz, że uważasz je później jako jedyną i niepodważalną prawdę? Historia już niejednokrotnie pokazywała, że ludzie są omylni (szczególnie naukowcy), i to co dzisiaj napiszą, tego za rok mogą się wyprzeć albo ktoś inny przedstawi "prawdziwszą prawdę". ;) 90% ludzie pieprzy co im ślina na jęzor przyniesie, a w szczególności kiedy czują z tego pieniądze, i dodatkowo są mitomanami z "dr" czy "doc" przed nazwiskiem. Proponuję trochę więcej dystansu do opowieści innych, zamiast je w tak bezkrytyczny sposób powielać, z przekonaniem że właśnie tak a nie inaczej jest. Mózg ludzki jest najmniej poznanym organem, a chemia w nim działająca tym bardziej. Dlatego większość dzisiejszych opracowań na ten temat jest zwykłymi teoriami, którymi pozostaną do czasu, kiedy nie powstaną możliwości pozwalające ich dowieść w niepodważalny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdura Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 11:20 Ty jestes jakiś ograniczony. Procesy chemiczne zachodzące w mózgu są doskonale znane. Zanim podważysz opinie profesorów z całego świata to POMYŚL, o ile tój mózg ma opanowane procesy z tym związane. Poza tym po twojej wypowiedzi jasno widać, że artykułu nie znasz. O jakich błędach w wyborze piszesz? Żal ci dupsko ściska, bo za daleko ci do samodzielnego wnioskowania po odczycie czy tez po oglądnięciu powyższego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Oddam żone!!! IP: *.ip.netia.com.pl 12.07.09, 06:55 Nawet czytając o tak wczesnej porze treść tego wątku i odpowiedzi nie rozbudza mnie . Moim zdaniem złą droge obrałeś na obwieszczenie swojego postanowienia. Lepiej sprawę załatw w cztery oczy a nie epatujesz wszystkich swoimi żalami.Co do odpowiedzi to proponuje nie oceniać tak bardzo krytycznie tego co pisze .Pogubił się chyba i nie wie co zrobić. Zgorszonym polecam zajrzeć do własnego brudnego wyra i najpierw się nad nim zastanowić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KatJa Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 22:08 Jakbyś ją szanował to nigdy nie napisałbyś o niej jak o RZECZY "oddam". Kur.wa co ty jesteś? Totalny de.bil? Tak o sobie myślisz? "Jestem idiotą"? Czy co? Nie jesteś wart swojego dziecka, o twojej (na jej szczęście prawie byłej) żonie nie mówiąc. W życiu bym o nikim tak nie napisała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Oddam żone!!! IP: 96.18.162.* 11.07.09, 23:51 facet po 40tce i zachcialo mu sie nowych majtek prac.samolobne nastawienie do sexu.i po jakims czasie ponownie bedzie chcial sie pozbyc,tylko juz wtedy bedzie nie rozglaszal tego.nawet bedzie pragnal powrotu do tej pierwszej,ktora teraz chce sprzedac.lepiej by bylo,by sie dal wykastrowac,przyniesie to chociaz korzysc jego duszy i Bog mu obecna rozsterke jego osobowosci przebaczy.a sam mowi, ze ja kochal.i nic nie mowi,by go zdradzala,wiec przed oczami Stworcy nie ma zadnego powodu,aby sie rozstawac.niech czeka na naturalna smierc i potem bedzie mial prawo szukac w majtkach,tylko lepiej i w tym wypadku bedzie,jak sam pozostanie.no,co najwyzej,niech sobie dla towarzystwa sprawi kotka albo psa albo papuge.obudz sie czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly.. Re: Oddam żone!!! IP: 188.33.106.* 12.07.09, 00:36 Jestem przekonany,że rzucają się na mnie same zdradzane albo porzucone żonki.A może mohery?:)Czy tak trudno zrozumieć,że czasami ludzie do siebie nie pasują? Na początku było ok,ale potem,po ślubie zaczęło zgrzytać i tak zostało.Nie ma miłości,ba nawet chyba nie ma przyjaźni,serdeczności.Mamy sie męczyć do końca życia,bo raz źle wybrałem.Cóż nie będę męczennikiem! Tym bardziej,że teraz wiem,że drugi raz dobrze wybrałem,bo już znam długo moją nową panią.Urywam zarzuty,znaliśmy sie na stopie przyjaźni,nie romansu!!! Z głupiego postu raz się tłumaczyłem,drugi raz nie zamierzam.Ot głupi,może okrutny żart,pisany w złości.Lepiej oczywiście bym robił wg tych zgorzkniałych pań,jakbym zdradzał żonę na boku i w domu udawał przykładnego męża.A za uczciwość w łeb.Chcę żeby moja była żona też ułożyla sobie życie,a nie dusiła się w związku który nie ma przyszłości.A szczerze mówiąc,Wasze opinie nic nowego nie wnoszą do mojego życia,wiem czego chcę i będę do tego dążył,nie zrezygnuję z miłości.Tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były.. Re: Oddam żone!!! IP: 188.33.106.* 12.07.09, 00:48 A moja nowa pani jest w moim wieku.:)Żadna młodsza ode mnie dupcia,która zawróciła mi w głowie młodym ciałem.Ale Wy i tak nie pojmujecie tego.:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Oddam żone!!! IP: *.bagu.cable.ntl.com 12.07.09, 01:24 sorry, ale gdybym to ja byla twoja zona, to bym ci jaja uciela, za pisanie takich rzeczy na forum! I ty ja szanujesz???? To jakas kpina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Oddam żone!!! IP: 188.33.106.* 12.07.09, 01:43 Co Ty mówisz kobieto!!Nie wiesz kim jestem ja ani moja żona i nigdy się nie dowiesz.Ot takie anonimowe wyrzucanie myśli.Kogo to poniża??? Lepiej jak będę z tych spraw zwierzał się ludziom kórzy nas znają? Wtedy,to była żona mogłaby mieć do mnie pretensje,że wywlekam prywatne sprawy,ale tu gdzie nikt nie wie kim jestem? O CO???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zozo Re: Oddam żone!!! IP: *.netcologne.de 12.07.09, 07:38 Uważam że dobrze zrobiłeś wywalając to z siebie tu jesteś anonimowy.Błędem twoim był tylko tytuł wątku.Myślę że mało z nas miało by na tyle odwagi by o tym pisać publicznie a ilu ludzi tyle opini.Jak jedna z osób wyżej napisała niech każdy zajży pod swoją kołdrę i pomyśli jak by postąpił gdyby się znalazł na twoim miejscu. Życzę Ci powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Oddam żone!!! IP: *.bagu.cable.ntl.com 12.07.09, 14:37 myslisz ze Twoja zona nie potrafi laczyc faktow ze soba? Forum wcale nie jest takie anonimowe, jak Ci sie wydaje... no chyba, ze masz swoja zone za glupia i malo domyslna... Kobiety wiedza i czuja wiecej niz Ci sie wydaje... moze ona juz dawno znalazla swoje "wyjscie awaryjne" a Ty zwyczajnie nic o tym nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Oddam żone!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.09, 13:27 Za jakiś czas twoja żona ułoży sobie życie z kimś innym i będzie szczęśliwa..ty zostaniesz sam bo zauroczenie minie i będziesz skomlał jak pies za tą którą chcesz oddać w dobre ręce.Krótko mówiąc skończysz jak ostatnia ofiara losu (tak mnie kusi żeby nazwać ciebie tak ja na to zasługujesz).Twoje dziecko będzie miało ciebie za frajera i gnojka...ale trochę czasu upłynie....a żonie powiedz że w końcu będzie szczęśliwa bez takiego kretyna jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były i szczęśliwy! Re: Oddam żone!!! IP: 94.254.177.* 27.07.09, 13:44 Nie znasz mnie,a tak łatwo oceniasz!!!Życie biegnie różnymi drogami,a ja podążyłem za głosem serca i zapewniam cię,że Twoje złe wróżby się nie spełnią.Jestem tego pewien.Kobieta z którą jestem jest moją połówką pomarańczy,na każdym kroku się o tym przekonuje.Ale żonie również życzę szczęścia!Gdybym miał zrobić ten krok drugi raz i odejść od żony,to zrobił bym to.Teraz nie boję się starości,bo wiem,że bedzie przy mnie osoba,z którą i jesień mojego życia bedzie piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niusia257 Re: Oddam żone!!! IP: 62.87.208.* 12.08.09, 14:05 NO TO JA JĄ SE WEZME. PRZYWIEZ UMYTĄ I UBRANĄ. CZREKAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(:(:( Re: Oddam żone!!! IP: *.chelmno.mm.pl 12.07.09, 16:47 Mam nadzieję,że Twoja nowa pani przekona się w porę jakim Jesteś niezdecydowanym i zimnym draniem,który sam nie wie czego chce który użala się nad sobą i nie potrafi dokonać wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Oddam żone!!! IP: 96.18.162.* 12.07.09, 17:31 jest samolobna osoba i kolejna na dluzsza mete niech sie grubo zastanowi,nad polaczeniem sie do konca zycia z nim.ciekawe,jakiego wyznania jest ten zarozumialy "byly"? moze cos dla pouczenia napisze na ten temat z punktu widzenia jego wiary.moze jego bog jest tym prawdziwym i on pragnie mu byc poslusznym w zyciu codziennym.a co do anonimowosci,to byly,nie badz taki pewny.pod kamieniami chyba sie nie chowales.ja ci zycze szczescia,ale w ustepliwosci i przebaczaniu bliznim.w tym okaze sie twoja meskosc i sila.inaczej bedziesz 6 literami i sam w koncu do tego dojdziesz.sam sie znienawidzisz.a zal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(:(:( Re: Oddam żone!!! IP: *.chelmno.mm.pl 12.07.09, 17:48 Były już jest sam,między ludzmi a sam:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Oddam żone!!! IP: *.ip.netia.com.pl 12.07.09, 17:52 Przestańcie już nudzić. Zarzucacie mu, że się nad sobą rozczula, a jednocześnie sami mędzicie nad tym faktem jak stare dewoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były... Re: Oddam żone!!! IP: *.chelmno.mm.pl 12.07.09, 18:57 Do heh:Moja żona na pewno nie skojarzy,że tu pisałem o naszym małżeństwie z prostej przyczyny,internet to dla niej czarna magia,a nikt ze znających nas ludzi,jej o tym nie powie,bo nikt nie jest aż tak zorientowany w naszej sytuacji,żeby pokojarzyć fakty,bo nikomu się nie zwierzałem.No i moja żona nie musi czuć i się domyślać,ja postawiłem sprawe jasno,odchodzę i tego nic nie zmieni,tylko chcę jakoś pokojowo rozwiązać sprawę naszego małżeństwa. Do :(:(:( :ja jestem zdecydowany,rozwodzę się i resztę życia spędzę z tą,którą kocham,więc wybór dokonany:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(:(:( Re: Oddam żone!!! IP: *.chelmno.mm.pl 12.07.09, 19:54 Ciekawa jestem ,czy Twoja pani cię zechce-po tak długich namysłach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Oddam żone!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.09, 10:22 No bratku jak Ty z Chełmna jestes to wszystko wyjaśnia.Moze do psychologa pójdziesz to poukłada Ci w głowie co i jak powinienes zrobic.Swoja droga to zenada tak o zonie mówić że jest ciemna i na niczym sie nie zna.Świadczy to tylko o Tobie ze niczego jej nie nauczyłeś.Pewnie i Wasz związek sie rozpada bo nic ciekawego w niej nie wyzwoliłes?Szkoda takiej kobiety bo z pewnościa może byc szczęśliwa z kimś kto bedzie wiedział jak ja w życiu pokierować.Przychylam sie do piszacych że nie rokuje dobrze Twoi przyszłym związkom .Nikogo niczego nie nauczysz i bedziesz czakal na trzeęsienie ziemi żeby było miło. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Oddam żone!!! IP: 96.18.162.* 14.07.09, 01:42 jest jeszcze jedna sprawa.otoz Bog was polaczyl i ty sie temu teraz przeciwstawiasz.tylko rozpusta jest jedynym powodem do rozwodu i to przez Boga akceptowanym[zob.co na ten temat mowi Biblia].druga sprawa to ta,ze ani maz o zonie ani zona o mezu zle mowic nie powinien.ty mowisz,ze jest ciemna.wiec wiesz co? to tylko zle o tobie swiadczy,ze kiedy sie z nia zeniles,to byles glupi slepy taka sobie wybierajac i chyba nic sie nie zmieniles,nadal takim jestes.wstydz sie i modl o madrosc,ktora od Boga pochodzi,to ci pomoze,inaczej zginiesz.warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly.. Re: Oddam żone!!! IP: 89.108.244.* 14.07.09, 02:03 Po pierwsze nie napisałem,że jest ciemna,tylko,że internet to dla niej czarna magia,a to duża różnica i jedno nie ma z drugim nic wspólnego.To Ty Kaziku jesteś ciemny,skoro nie potrafisz zrozumieć prostego tekstu.:P Po drugie jestem ateistą i gadki o bogu sie mnie nie tyczą moherowy bereciku.:))) Jestem ciekaw co nowego mi zarzucisz,bo Twoja agresja zaczyna sie robić zabawna.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Oddam żone!!! IP: 96.18.162.* 14.07.09, 05:35 czarna magia,ciemnota i niewiedza,wszystko to idzie w parze.a do beretow mocherkowych to mi bardzo daleko,co nie ktorzy z tego forum to mnie dobrze znaja i wiedza,ze z mocherami nic wspolnego nie mam. a co do ciebie,to lepiej zawalcz o wzgledy prawowitej kobiety.masz jeszcze czas.przezywaz druga mlodosc,w porownaniu do innych,twa zona pewnie cie nie pociaga i potem moze byc taka sama sytuacja z nastepna tylko moze w odwrotnej roli.postaraj sie,by obecna tez wygladala tak jak te bardziej pociagajace.troche trzeba popracowac,ale cel mozna osiagnac pozytywny.takze w powabie seksualnym.i jego potrzebach.tylko nalezy okazywac wobec siebie bezgraniczna szczerosc i rozmawiac. na calym swiecie wlasnie sex jest w ponad 90% powodem rozwodu.tylko jednak maly % to rozumie i sie do tego przyznaje.ale jest to wylacznie powodem niewiedzy o sobie i partnerze.nie gniewam sie na twe wobec mnie nie mile nastawienie.a agresja ma[jak ja nazywasz], jest wylacznie powodem twego nastawienia do bliznich,i nic tu nie masz na swe usprawiedliwienie,broniac sie ateistoscia i obojetnoscia wobec Boga,takze twego Stworcy.i powiem ci,ze kiedys[i to nie koniecznie po smierci jeszcze],przekonasz sie i odczujesz na samym sobie,ze Bog istnieje.tylko by nie bylo to za pozno.moze tylko z nudow,ale przeczytaj sobie sprawozdanie o potopie z czasow Noego. do niczego cie to nie zobowiaze.po za tym ciesz sie zyciem,ale z rozsadkiem.kazik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Oddam żone!!! IP: *.mobile.playmobile.pl 14.07.09, 12:51 To,że ktoś nie jest zdolny w jednym kierunku,tu w przypadku internetu,nie znaczy,że jest ciemny we wszystkim.Czyżbyś próbował obrażać moją byłą żonę?:P Tak pochopnie oceniasz ludzi?? Wstydź się.:D Żona jest inteligentną kobietą,niestety w wielu sprawach dotyczących naszego życia,mamy zupełnie inne podejście,małżeństwo próbowaliśmy naprawiać przez wiele lat i wszelkie starania nie przyniosło żadnych skutków.Nie wyszło i starczy.Ile lat jeszcze mamy tak sobie na wzajem marnować?Czasami ludzie do siebie nie pasują!!! Tak jest w naszym przypadku. Ale jak sie wszystkowiedzący odniesiesz do tego,że moja żona strasząć ograniczeniem kontaktów z dzieckiem.Takie jej prawo? Może boskie prawo? A co do boga,to do mnie i tak ten fanatyczny bełkot nie przemawia.:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Oddam żone!!! IP: 96.18.162.* 14.07.09, 19:46 jedno z niemieckich przyslow mowi[a sa przeciez madroscia narodow]: komu nie mozna radzic,temu nie mozna pomoc.pozostan wiec samemu sobie omow tez to wszystko co tu pisales ze swa nowa wybranka,dla jasnej przyszlosci.i przypominam ci,gdzie miales oczy,kiedy swa pierwsza wybierales? to,ze nie idzie ci z nia teraz zyc,spada na twoj wybor. badz rozstropnym w dalszym swym zyciu.i cos mi sie zdaje po ostatnim twym wpisie,ze mam duzo racji.a ty sie wymigujesz.ale to twoje zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autora Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 11:41 Po pierwsze tak, masz prawo do szczęścia u boku nowej jeszcze ukochanej. Po drugie NIE, nie masz prawa pisać o osobie, która była kiedyś twoją ukochaną jak o przedmiocie. Po trzecie pytam: jakim cudem oczekujesz pozytywów po tym, jak napisałeś "oddam żonę w dobre ręce?" Próbujesz robić z siebie wielce wielkodusznego faceta, który to odkochał się i na nowo zakochał, i tak strasznie cierpiał żyjąc z żoną. Piszesz jak to dbasz o przyszłość żony itd. A kim ty jesteś? Czymś, co nie potrafiło napisać o żonie dobrze już w pierwszym zdaniu. Nie oczekuj tu poklasku po tym, jak ja traktujesz. Owszem mamy prawo do błędów, do szczęścia, ale nie kosztem innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly.. Re: Oddam żone!!! IP: 89.108.216.* 13.07.09, 12:08 Obstawiam,że jesteś albo starą panną albo zdradzaną/porzuconą żoną,bo facet z tobą nie wytrzymał.H.j ci do tego jak sobie ułożę życie i czy mi wyjdzie.Z tytułu wątku nie będę się znowu tłumaczył.Widać nie czytasz uważnie tego co napisałem,to już twój problem.Ja będę szczęśliwy,czy to ci się podoba czy nie!!!Nie da się wszystkich zadowolić.Była żona w końcu pogodzi się z zaistanała sytuacja i znajdzie i swoje szczęście.I nigdzie nie napisałem,że jest ciemna,tylko nie zna się na internecie.Czytanie ze zrozumieniem sie kłania.:P Zacznij lepiej naprawiać swoje życie,bo widać coś cię bardzo boli. A i nie jestem z chełmna,ale często tam przebywam i g.wno cie obchodzi dlaczego.:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: Oddam żone!!! IP: *.centertel.pl 13.07.09, 20:11 czy pracujecie w jednej firmie? (ty i twoja nowa pani) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Oddam żone!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.09, 14:24 Tu też napiszę, żebyście się ludzie ogarnęli, żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Replay Re: Oddam żone!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.09, 00:04 Po co to piszesz? Masz problem to do psychiatry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ####### Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 07:09 Czy Ty facet już za siebie nie możesz ... wypisujesz o swoich prywatnych sprawach na forum ,,, czy Ty masz równo pod sufitem.... chesz odejść od żony to zrup to .. Co Ty szukasz rozgrzeszenia na forum ... człowieku obudz się... z bajek myślę , że już wyrosłeś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Re: Oddam żone!!! IP: 94.254.150.* 22.07.09, 15:40 Zrobiłem to,tydzień temu,wyprowadziłem się od żony.Złożyłem papiery rozwodowe.Piszcie co chcecie,ale jestem szczęśliwy!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też były Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 16:57 i bardzo dobrze, masz do tego prawo poza tym dla niej lepiej, że się usunąłeś. Dzięki temu pozbyła się cioty, która potrafi napisać "oddam żonę w dobre ręce. Szukam chętnych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Oddam żone!!! IP: 96.18.162.* 22.07.09, 22:40 tylko zebys byl juz na zawsze szczesliwy,a nie ponownie do czasu. zawsze jednak miej na uwadze,dobro drugiej osoby[w szczegolnosci zony],a nie swoje.druga strona tez powinna takowe nastawienie kultywowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADam Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 13:36 Chciałem cię bronić,ale czytając słowa " mam drugą panią "utwierdziłeś mnie w przekonaniu,ze jesteś zwierzęciem facetem na pewno nie-brak honoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Oddam żone!!! IP: 89.108.222.* 23.07.09, 15:17 Pisz co chcesz i czepiaj się słów jakich chcesz!:)Ja jestem szczęśliwy i wiem,że tak zostanie.Moja partnerka również jest po przejściach i z naszych doświadczeń wiemy,że o miłość trzeba dbać i nie zmarnujemy tej drugiej szansy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA 2 Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 17:41 No... ostro namieszałeś.Piszesz o takich sprawach na forum i myślisz ,że będą same pozytywne wypowiedzi? Sam tego chciałeś,nikt ci nie kazał,no więc nie obrażaj ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Oddam żone!!! IP: 96.18.162.* 23.07.09, 21:33 i dbaj teraz o te druga osobe,bez szukania dla siebie wlasnych korzysci.na tym min.polega malzenstwo.no i macie teraz oboje mase doswiadczenia z przeszlosci.tylko zyczyc powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Re: Oddam żone!!! IP: 94.254.181.* 23.07.09, 22:02 Dziękujemy Kaziku.Tak właśnie zrobimy!!!Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Oddam żone!!! IP: 96.18.162.* 24.07.09, 02:03 trzymam za slowo.a to,ze od wiary stronisz,to nic nowego obecnie, jednak polecam baczne obserwowanie wszystkiego co wokolo po calym swiecie sie dzieje.to nawet interesujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob Re: Oddam żone!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 10:55 ale nie o tym ten wątek kazik, więc przestań nawracać na jehostwo czy inne sekciarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Oddam żone!!! IP: 96.18.162.* 24.07.09, 16:36 chyba sie pod kamieniami chowales,skoro nie rozumiesz,ze tu chodzi o lepsze jutro dla czlowieka.a ono ma swe najlepsze wytyczne,tylko trzeba swa szczeroscia je znalesc i wprowadzic w czyn i to nie zaleznie od jakiejkolwiek orientacji.zrozum to "ob" i sie nie napinaj a jak znasz lepsze drogi,to sie nimi podziel,nawet mozesz cytowac swego ksiedza.kazdy bedzie niezmiernie ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Oddam żone!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.07.09, 20:57 macie narąbane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Oddam żone!!! IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 21:12 > macie narąbane Wspaniała refleksja. Tylko po co ponownie odświeżać ten dziwny wątek? Za chwilę znowu zaczną się pojawiać tu wypowiedzi nieszczęśnika, który najwidoczniej nie ma czym się zajmować - poza uzewnętrznianiem swojej głupoty. A tego typu dyskusje do niczego sensownego nie prowadzą... Odpowiedz Link Zgłoś