Gość: RAD(R) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 21:51 Co sądzicie o bezdotykowych myjniach w Świeciu, ostatnio otworzyli drugą koło PKS. Jak kształtują się ceny na tych myjniach, gdzie lepiej umyć samochód i jaka jest jakość ich mycia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Myjnie bezdotykowe. IP: *.xdsl.centertel.pl 17.08.09, 22:23 Mój mąż jeżdzi myć auto i nie narzeka ale mówił że jakość jest lepsza w Morsku koło Selco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: door Re: Myjnie bezdotykowe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 14:31 Zdecydowanie koło dworca.Tam przy lancy jest szczotka i można ładnie wyszczotkować auto.Samą lancą to można tylko spłukać.Sam kiedyś chwaliłem Selco,do czasu aż pojechałem na Parkową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Myjnie bezdotykowe. IP: *.cust.tele2.pl 18.08.09, 16:25 Zdecydowanie lepsza myjnia jest koło PKS-ów.Tam jest też szczotka więc można go porządnie umyć a nie tylko opłukać.Są też ściągaczki do szyb więc można też wytrzeć sobie szyby. Dla mnie super. A ceny takie same jak na Selco,czyli złotówka za minutę,:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40sekund Re: Myjnie bezdotykowe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 16:34 jak juz to 1zł na 40sekund kolego policz sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Myjnie bezdotykowe. IP: *.ip.netia.com.pl 18.08.09, 23:06 Ale na parkowej nie ma gorącej wody, płukania wodą demineralizowaną (żeby nie zostawały smugi na lakierze) i odkurzacza , a w selco to wszystko jest. Zdecydowanie wybieram i polecam myjnie koło selco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boib Re: Myjnie bezdotykowe. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.09, 11:07 Jak już jest szczotka obok lancy to już nie jest myjnia bezdotykowa tylko zwykła myjka ręczna. A o to chyba tutaj chodzi, żeby nie szorować samochodu jak ktoś nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rad Re: Myjnie bezdotykowe. IP: 57.90.36.* 19.08.09, 18:28 Jeszcze nie byłem na dworcowej, ale jezeli nie ma tam zdemineralizoweanej i gorącej wody to napewno nie pojade. Czesto myje samochód przy Selco i ostatnio zauwazyłem gdy po umyciu zaczełem woskować samochód szmatka zaczeła zbierać czarny osad z lakieru, wiec taka myjnia chyba nie najlepiej zbiera bród, ale i tak wole umyć go tam za 6zł niż myć recznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Myjnie bezdotykowe. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.09, 23:53 A ja i tak jestem zwolennikiem myjni ręcznych. Na myjni bezdotykowej "załatwiłem" już sobie dwa auta. Okropne białe plamy na lakierze. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Myjnie bezdotykowe. IP: 77.255.162.* 21.08.09, 13:31 Tak,ale ta szczotka jest po to żeby zmyć większy brud z samochodu.Wiadomo,że samym podciśnieniem nie zmyjesz tylko opłukasz samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rad(R) Re: Myjnie bezdotykowe. IP: 57.90.36.* 22.08.09, 04:54 Te myjnie nie myją "PODCIŚNIENIEM" tylko wodą o wysokim ciśnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolf Re: Myjnie bezdotykowe. IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.08.09, 15:38 Jeżdziłem na SELCO ale chyba nie wymieniają tam filtrów ponieważ krótko po otwarciu nie miałem białych plam a jakiś miesiąc temu byłem i zostają białe smugi. Myślałem że źle spłukałem piane ale nawet po obfitym zmyciu zostają plamy. 3 razy byłem na myjni koło PKS-ów i szczerze polecam Piana jest obfita, woda zdemirelizowana nie ma smug, szczotka do trudnych zabrudzeń, miła obsługa i jest odkurzacz ale nie korzystałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myjnia Re: Myjnie bezdotykowe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 17:34 Witam i informuję wszystkich niezadowolonych że niedługo będzie otwarta nowa myjnia samoobsługowa w centrum miasta będą szlauchy z wodą z kranu metalowe wiadra gąbki szczotki zmywaki szmaty irchy itp tak aby wszyscy byli zadowoleni .A i gumacze można będzie nawet se wypożyczyć, więcej wkrótce ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Myjnie bezdotykowe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 22:19 ja mam z myjnią przy straży umowę na pół roku ...mam gwarancje z atestami użytych środków, tak więc z jakościa nie ma problemu...dostaje fakturę na przelew jako firma...wżne są tu dezynfekcje, inspekcja za brak takiego kwitu dosoliła mi spory mandat.A jeśli chodzi o mycie to nie ok...trochę tylko czekać w kolejce trzeba Odpowiedz Link Zgłoś