Dodaj do ulubionych

ZNACIE MIŁE MIEJSCA W OKOLICY BRODNICY???POLECCIE

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.06.05, 16:01
Kto mi może polecić w okolicy brodnicy jakiś tani ośrodek wczasowy z
klimatem :) Najlepiej nad jeziorem , jakims ladniusim. jezeli znacie jakieś
domki do wynajęcia - w lesie, nad jeziorem, tez w okolicy brodnicy to prosze
napiszcie - ja znam tylko LIsa młyn, a chciałabym poznac coś innego. Chodzi
mi o cos w wiejskim klimacie, stara chałupka,jeziorko, drewno. z góry dzikuje.
czy ktos był w osrodku rytebłota?
Obserwuj wątek
    • Gość: durante Re: ZNACIE MIŁE MIEJSCA W OKOLICY BRODNICY???POLE IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 28.06.05, 04:36
      A do tego jeszcze Marynia jakas stodola, sianko i grabie, co sie zmieszcza tu i
      owdzie. Nie znam okolic Brodnicy Maryniu, ale slyszalem, ze sa ciekawe. Tez
      jestem samotny Marynia i szukam odleglych, romantycznych przystankow w moim jak
      dotad wciaz burzliwym zyciu. Pozdrawia Cie Maryniu durante z afrykanskiego
      kraju, gdzie slonie lwy i tygrysy, ale dzielny Durante nie boi sie dziczy. On z
      dzicza walczy i daje sobie rade a nawet i z prawdziwyyyymi Lwicami!!!! A kiedy
      trzeba to Durante jest romantyczny, jest opiekunczy, potrafi zarabiac na zycie
      i potrafi cieszyc sie zyciem ha ha ha. Pozdrawia Marynie Durante.
      • emilka222 Re: ZNACIE MIŁE MIEJSCA W OKOLICY BRODNICY???POLE 28.06.05, 19:21
        Oj Durante, Durante!:) Jakoś mi Twoje poczucie humoru znajomo brzmi. Ustatkuj
        się szybko, bo w końcu będziesz musiał zadowolić się bezzębną lwicą, a to już
        żadna walka, że nie wspomnę o zero romantyczności:)))))))ha, ha, ha
    • sto100 Re: ZNACIE MIŁE MIEJSCA W OKOLICY BRODNICY???POLE 28.06.05, 17:33
      Ryte to nie to.Inne klimaty,banał.Ale spróbuj na necie Brodncy,tam powinny
      takie być,bo to sezon,nawet ostatnio lokalna Gazeta czas Brodnicy podawała taki
      ogólny wykaz,ale to tzw. agroturystyka.Takie radości to już żadkość,wszystko
      nam się komercjalizuje.Najlepiej mieć na wsi babcię,własną.
      • soter_mlodszy Re: ZNACIE MIŁE MIEJSCA W OKOLICY BRODNICY???POLE 29.06.05, 19:05
        każda okolica!

pozdrawiam
        • Gość: wojtek Re: ZNACIE MIŁE MIEJSCA W OKOLICY BRODNICY???POLE IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 19.07.05, 18:45
          Bachotek i Zbiczno są znane,Górzno wwspaniałe,fajnie jest też nad jeziorem
          Głowin,Mieliwo,Ciche jest też fajne,Rosochy fantastyczne,mało uczęszczane.
          • soter_mlodszy Re: ZNACIE MIŁE MIEJSCA W OKOLICY BRODNICY???POLE 20.07.05, 14:19
            pewnie i Chojno jeszcze...
            • Gość: LenferDook Re: ZNACIE MIŁE MIEJSCA W OKOLICY BRODNICY???POLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 15:08
              no wpadaj do Świecia!!!!!!pozdroweczki
              • Gość: Durante Re: ZNACIE MIŁE MIEJSCA W OKOLICY BRODNICY???POLE IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.07.05, 13:02
                A w Swieciu to nawet i Instytucja kiedys byla dla osob z mentalnym deficytem, o
                ile pamietam. I sie mawialo "czys ty przypadkiem ze Swiecia sie nie wyrwal?".
                Durante
                • Gość: odpowiedź Re: Zupełny brak dowcipu i dobrego smaku IP: *.eltronik.net.pl 29.07.05, 13:15
              • soter_mlodszy Re: ZNACIE MIŁE MIEJSCA W OKOLICY BRODNICY???POLE 30.07.05, 14:55
                Gość portalu: LenferDook napisał(a):

> no wpadaj do Świecia!!!!!!pozdroweczki

nie wiem, kiedy będę teraz tam!
          • Gość: peter-63 Re: ZNACIE MIŁE MIEJSCA W OKOLICY BRODNICY???POLE IP: 213.17.162.* 28.07.05, 12:39
            Polecam stanicę wodną PTTK Bachotek, pokoje, domki, pole namiotowe, super
            klimat, baza wypadowa po okolicy bliższej i dalszej, cisza i spokój /wyjątek
            sobota i niedziela w godz.9.00 - 17.00 - najazd na kąpielisko/, zaplecze
            gastronomiczne - OK, po prostu super... Jeżdżę tam pod namiocik od 10 lat i w
            tym roku też się wybieram!!!
            Pozdrawiam...
            • soter_mlodszy Re: ZNACIE MIŁE MIEJSCA W OKOLICY BRODNICY???POLE 30.07.05, 14:54
              dobry wybór! Fajne miejsce...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka