lulabea Re: Witajcie! 16.12.06, 17:54 Ale super,że znalazłam to forum.Może jego aktywność nie jest zbyt imponująca,ale aż się ciepło w sercu robi jak człowiek daleko od domu, a tu można poczytać o Rypinku!Niby mieszkam terz w pięknym mieście, ale sentyment do Rypina zawsze pozostanie!Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Witajcie! 20.12.06, 03:45 lulabea napisała: > Ale super,że znalazłam to forum.Może jego aktywność nie jest zbyt > imponująca,ale aż się ciepło w sercu robi jak człowiek daleko od domu, a tu > można poczytać o Rypinku!Niby mieszkam terz w pięknym mieście, ale sentyment do > > Rypina zawsze pozostanie!Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Ja już Ci ślicznie dziękuję, sprawiłaś mi ogromniastą przyjemność, warto było dla tej ulotnej chwili zawitać tu, chyba zostanę, niby nic a cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
lulabea Re: Witajcie! 29.12.06, 17:40 Hej!Coś tu mało aktywnie.Ale w sumie Rypin jest małą miejscowością.nie znam tego forum zbyt dobrze, ale może jak się bliżej poznamy to spotkamy się na jakąś kawkę lub coś innego w Rypinie.Pytanie jedynie gdzie, bo chyba możliwości spotkania w rypińskich lokalach są nieco ograniczone.PS przepraszam za błąd we wcześniejszej wypowiedzi - też, a nie terz! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Witajcie! 29.12.06, 20:26 lulabea napisała: > Hej!Coś tu mało aktywnie.Ale w sumie Rypin jest małą miejscowością.nie znam > tego forum zbyt dobrze, ale może jak się bliżej poznamy to spotkamy się na > jakąś kawkę lub coś innego Drobiazgiem nie ma sensu się przejmować, co do kawy czy czegoś innego to słuszna racja nie ma co zwlekać, w Toruniu jest tyle przyjemnych miejsc i takie tam zawsze korzystne biopole, a co aktywności to może i dobrze, że bez potrzeby nikt tu się nie pcha ale jak się rozkręci to ho,ho a może i bardziej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś