Dodaj do ulubionych

Segregacja śmieci!

IP: 83.1.124.* 17.09.09, 00:06
co sądzicie o segregacji odpadów komunalnych w mieście tarnobrzeg- proszę o
waszą opinię.
Obserwuj wątek
    • Gość: smieciarz Re: Segregacja śmieci! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 08:08
      a cos ty qu... jego w dupe palec za jeden ze zadajesz takie pytania
    • Gość: benny Re: Segregacja śmieci! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.09, 08:09
      mieszkańcy segreguja śmieci w ten sposób, że jedne wrzucaja do
      pojemników a drugie obok pojemnika.
    • Gość: tbg Re: Segregacja śmieci! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 09:47
      W naszym mieście nie ma ŻADNEJ segregacji!!! I nie chodzi tu o mieszkańców,oni
      to nawet się starają. Firma zabierająca śmieci najpierw wystawia pojemniki na
      plastik i szkło a potem wszystko idzie na jedno wysypisko. Proponuję śledztwo
      dziennikarskie - sprawa na całą Polskę, jak to plastik przykrywa się śmieciami.
      • phelix Re: Segregacja śmieci! 17.09.09, 10:30
        Za 5ooo lat archeolodzy beda nam wdzięczni za nasze niechlujstwo,
        syfiarstwo, smród i brud.
      • Gość: hj Re: Segregacja śmieci! IP: 83.1.125.* 17.09.09, 17:46
        wszedzie tak jest
    • Gość: bercia Re: Segregacja śmieci! IP: 83.1.121.* 17.09.09, 16:56
      Owszem mieszkańcy sie starają segregować śmieci i jest to ok.Tylko firma
      opróżniająca kosze zbyt rzadko to robi i np. plastikowe butelki, ktore już nie
      mieszczą sie w koszach walają sie obok śmietników i po okolicy :((
    • Gość: Kain Re: Segregacja śmieci! IP: 83.1.117.* 17.09.09, 23:10
      Widziałem na własne oczy, jak śmieciarze wrzucali wszystko do jednego młyna -
      bez względu na to, jak oznakowany był kontener. Segregacja śmieci kończy się na
      etapie wyrzucania ich do kontenerów. Wydaje mi się, że na chwilę obecną,
      przynajmniej u nas, sens ma jedynie segregacja zużytego sprzętu elektronicznego.
      • Gość: tbg Re: Segregacja śmieci! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 23:15
        Nie tak dawno spaliła mi się żarówka energooszczędna. Zaniosłam ja do sklepu z
        oświetleniem, a pan zrobił oczy jak pięciozłotówki i powiedział: no mogę
        przyjąć. Ale postawa pana była jednoznaczna - klient pójdzie i buch do kosza -
        to jest nasza segregacja.
        I tylko zadaję sobie pytanie - po co dzieci uczyć o ekologii, jak w świecie
        takiego miasta jak nasze to tylko śmiech na sali - parodia.
        • Gość: obywatel Re: Segregacja śmieci! IP: 83.1.124.* 18.09.09, 00:23

pan wiewiórka prezes wie o tym że jest o,key
    • Gość: bercia Re: Segregacja śmieci! IP: 83.1.121.* 19.09.09, 18:45
      Szkoda,ze jest tak jak piszecie:( A już myślałam,ze coś dobrego z tej segregacji wyniknie...W takim razie pozostaje zrezygnować z robienia zamieszania w domu z osobnymi pojemnikami na plastik i szkło,a walnąć wszystko do jednego wora jak za dawnych czasów.Co to teraz za różnica czy ja to zrobie czy śmieciarka :/
      • Gość: obywatel Re: Segregacja śmieci! IP: 83.1.124.* 21.09.09, 21:59
        to wszystko jest pic na wodę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka