Gość: Mama IP: 83.1.118.* 17.07.10, 14:12 mam pytanie gdzie kupię wszelkie nie zbędne akcesoria dla niemowlaka? Chodzi mi o jeden konkretnie zaopatrzony sklep Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GOSC Re: Akcesoria dla niemowlaka IP: *.opera-mini.net 17.07.10, 15:03 tam gdzie jest stokrotka(dawna kaskada) tam powinno byc wszystko dla niemowlaka Odpowiedz Link Zgłoś
marco_tbg Re: Akcesoria dla niemowlaka 17.07.10, 15:07 albo wspomniany Babyland na Moniuszki ale większość rzeczy ze względu na cenę jednak polecam Allegro - spore oszczędności... szczególnie na wózku Quinny ------------------------ Wracamy do cytatów:) Jarosław Kaczyński: Gdybyśmy przyjęli założenia czysto moralne, tobyśmy nigdy niczego nie mieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Akcesoria dla niemowlaka IP: 83.1.122.* 17.07.10, 20:47 Najlepiej zaopatrzony sklep to jednak Kaskada . Co do obsługi to jest profesjonalna a chyba własnie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Akcesoria dla niemowlaka IP: *.opera-mini.net 17.07.10, 15:57 podobno jak sie kupi wiecej w BABYLAND to jest znizka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Akcesoria dla niemowlaka IP: 83.1.118.* 17.07.10, 16:12 szkoda że tylko ten Babyland jest bo nie lubię robić tam zakupów kawałek od centrum a poza tym z wózkiem nie ma jak wjechać Wszystko trzeba zostawiać na zewnątrz i z dzieckiem na rękach robić zakupy Obsługa w sklepie też jest taka sobie Odpowiedz Link Zgłoś
marco_tbg Re: Akcesoria dla niemowlaka 17.07.10, 16:54 To prawda obsługa taka sobie a największe nieporozumienie to, że sklep dla dzieci jest zlokalizowany tak, że wózkiem się nie wjedzie... ------------------------ Wracamy do cytatów:) Jarosław Kaczyński: Gdybyśmy przyjęli założenia czysto moralne, tobyśmy nigdy niczego nie mieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Akcesoria dla niemowlaka IP: *.opera-mini.net 17.07.10, 16:57 a KubuS kolo fontanny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Akcesoria dla niemowlaka IP: 83.1.122.* 17.07.10, 20:41 kubus k fontanny ubogi,na przeciw dzikowiaka tez maja sporo rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Bartusia Re: Akcesoria dla niemowlaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 16:06 a ja badzo lubie robic zakupy w Kaskadzie - faktycznie schodkow pare maja - ale jak jestem z wozkiem pan pomaga mi go zniesc na dol, jest duzo miejsca w srodku - nie to co winnych sklepach , a teraz gdy sa upaly tam zawsze jest chlodno, mozna sie spokojnie na spacer wybrac i tam odetchnac chwilke na milych zakupach a co do cen byłam w rzeszowie, pzedladałam oferte wsieci przed wyprawka dziewie sie wiec ze ktos pisze ze Quinny tam maja drogie - moj synek jezdzi buzzem i kupiłam go własnie tam. Jak zapytałam sprzedawca od razu powiedział ze kupie go w takiej samej cenie jak na allegro, a kupujac cala wypake dosałam spory rabat, jak porownalam ceny to wiele zeczy kupiłam taniej niz w sieci Renia Odpowiedz Link Zgłoś
marco_tbg Re: Akcesoria dla niemowlaka 21.07.10, 16:17 Tez mamy Buzz'a - cena na allegro 1849zł - na Moniuszki w tej samej konfiguracji ten sam kolor 2299zł - jest różnica? Po co miałbym kłamać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Akcesoria dla niemowlaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 16:26 Zamawiałam wózek i fotelik na allegro, wózek był prawie o 300 zł tańszy, fotelik też w przystępnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyallegrowicz Re: Akcesoria dla niemowlaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.10, 13:22 nie rozumiem jak mozna zamawiac rzeczy na allegro, od kilku lat i to produkty z roznych branzy kupuje w sklepach w tarnobrzegu i zawsze w dobrych cenach! jedno to sa cenny katalogowe / sugerowane a czym innym sa ceny "do wziecia" - moje dziecko ma juz 3 latka - nie wiem jak jest teraz w sklepach dziecinnych ale robilem wyprawke z zona w Baby Landzie i bylem zadowolony - wozek mialem na zamowienie sprowadzony JANE - przyszedlem z oferta wydrukowana z internetu - ptam sie czy mi sprowadza i nie bylo najmniejszego problemu - JAK MOWI PZYSLOWIE - NAKONCU JEZYKA MASZ SWOJEGO PRZEWODNIKA - TRZEBA PYTAC ROZMAWIAC ITD sam prowadze sklep z czesciami samochodowymi i cos mnie trafia jak slysze ze ktos cos kupuje na allegro - czesci do samochodu - gdy chodzi o bezpiecenstwo jazdy Waszego auta/ Waszych dzieci w tym aucie /o odpowiedzialnosc / o gwarancje etc ... ide do sklepu i pytam sie jest taka i taka oferta czy Pan/Pani sprzeda mi ten produkt - od bardzo dawna nic nie kupilem w sieci a swoja droga - ja prowadze maly sklep - ale takie sklepy jak media expert, mix AGD RTV, czy wspominany tu sklep na Moniuszki - to sa duzi gracze ktozy moga zaoferowac dobre ceny - warto sie zastanowic czy wspierac swoje lokalne sklepy i zawsze moc liczyc nanich - czy dawac zarabiac komus gdzies w Polsce - to sie nazywa lokalny patriotyzm - JA ZAWSZE WSPIERAM LOKALNYCH SPRZEDAWCOW - oczywiscie NIEPRZEPLACAJAC !!! POMYSLCIE - BO NASTEPNYM RAZEM NIE BEDZIE GDZIE ZOBACZYC, DOTKNAC I KUPIC - WSZYTSKO BEDZIECIE KUPOWAC W SIECI Odpowiedz Link Zgłoś
marco_tbg Re: Akcesoria dla niemowlaka 22.07.10, 13:46 Twój wybór. Od ponad 10 lat robię zakupy w sieci. Średnio raz w tygodniu. Nie chce mi się latać po sklepach i targować o każdą złotówkę. Wspieram tych, którzy dadzą najniższą cenę, a że internet rozłożył niektóre sklepy - trudno takie są realia. Piszesz, że prowadzisz sklep. Jak kupuje nową część samochodową z innego sklepu w sieci, na FV znanego producenta to o jakim bezpieczeństwie mówimy? Jak kupie drążki Valeo u Ciebie to dzieci będą bezpieczne, a jak kupie w necie to robię im krzywdę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina-Maja Re: Akcesoria dla niemowlaka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.10, 15:29 wózkiem quinny jeżdzę od 3 miesiecy zakupu dokonałam równiez w sklepie Baby Land w Tarnobrzegu jak i cała wyprawke z rabatem :) Sprawdzałam i długo siedziałam na forach, stronach www i allegro szukajac najlepszego wózke w najkorzystniejszej cenie. Pierwszy mój zakupiony wózek quinny był z allegro sprzedawca zarzekał sie ze wszystko jest ok! i wózek bedzie szybciutko u mnie na miejscu. Po kilku dniach okazało sie ze z wózkiem w super cenie jest mały problem, bo po 1.szybka dostawa 24 h okazała sie dostawa 2 tygodniowa bo ciągle cos bylo nie tak po 2. Wózek przyszedł poobijany i tapicerka byla poplamiona po 3. był on bez karty gwarancyjnej i paragonu - wiec nie mielismy podstaw do naprawy w razie usterki wózka. Wózek musielismy odesłac bo za takie pieniadze takim wózkiem zmasakrowanym nie mielismy zamiaru jezdzic. Po zwrocie pieniedzy i batali ze sprzedawca allegro poszlismy z męzem do Baby Landu w TBG z pytaniem w jakich cenach moglibysmy nabyc taki wózek który nam sie podoba. Przeglądnelismy ze sprzedawca aukcje i strony z tym wozkiem i okazało sie ze wózek bedzie w ten samej cenie jak ten nieszczesny wózek z allegro, a przy tym widzimy na własne oczy co bierzemy i w razie awarii mozemy oddac do serwisu do naprawy przez ten sklep. Natomiast roznice w cenie rzedu 400-500 zl wynikaja tylko i wylacznie z faktu iz wózek w danej kolorystyce moze byc z kolekcji 2008/2009 lub 2009/2010. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyallegowicz Re: Akcesoria dla niemowlaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.10, 16:45 pomysl kupujesz towar - niby worginalnym opakowaniu -ale nie wiesz, nie masz pewnosci czy ktos go kupil odeslal, opakowanie niby jak nowe ale widac slady , nie wiesz czy uszkodzila je poczta, kuier czy klient ktory towar juz mial i mu nie pasowal lub reklamowal. nie wiesz gdzie i jak towar jest magazynowany, pakowany etc idziesz do sklepu zalatwiasz wszytsko rownie szybko- twarza w twarz placisz karta (to jak przelew) kupujesz produkt w dobrej cenie i od razu znasz jego stan - wiesz co kupiles no chyba ze lubisz klikac - masz manie klikania - mozesz sie na foum lub przed znajomymi pochwalic - to przeciez teraz taki modne - a pozniej jak Ci sie cos popsuje podczas transportu musisz tracic czas i nerwy - przeciez produkt trzeba odeslac, jak sie popuje na gwarancji - tacisz czas i nerwy odsylasz , dostajesz "suchy" papier z odpowiedzia - a ile razy wydzwaniales do kuriera, bo paczka sie spoznila? ile razy chodziles na poczte pytac sie czy paczka juz doszla, w sklepie masz interakcje i wszytsko od reki nie wspominajac o tym ze sprzedawca ma wieksza wiedze niz inny kupujacy/uzytkownik - sprzedawcy dzis nie wciskaja niczego na sile - sa prawdziwymi doradcami, oczywiscie napiszesz ze w internecie masz pelna specyfikacje, wiele opini - tylko czy to jest wlasnie oszczedzanie czasu?? siedzenie przed komputerem i szukanie godzinami oponi i wczytywanie sie w specyfikacje? ja mam wazenie ze przez te 10 lat wyrosles na DZIKUSA ktory w sklepie nie potrafi sie odezwac - zapytac o cene - Pan nazywa to targowaniem o kazda zlotowke - na nazywam handlem - czyms czym sie trudnie od lat - no ale Pan przeciez wie lepiej ... mieszkasz wtarnobzegu lub okolicy? zastanawiasz sie czmu nazywalaj blok wschodni POLSKA "II" ? kupujac cos wsieci u kogos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stalakilentka Re: Akcesoria dla niemowlaka IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.10, 12:32 zupełnie nie rozumiem waszych zastrzeżeń do sklepu baby Land :) ja robie tam zakupy od kilku lat i jeszcze nigdy za nic nie przepłaciłam. Wystarczy że kupiłam tam najpotrzebniejsze rzeczy : łozeczko, materacyk, kosmetyki etc a dostałam spory rabat i karte stałego klienta. Przy zakupie wózka i fotleika dostałam ceny identyczne jak na allegro no i oczywiście sporo przydatnych rad i wskazówek od miłej Pani która mnie pobsługiwała ;). Nie wiem jak możliwe są tak znaczne różnice w cenie na allegro i w baby landzie - skoro oni sami sprzedają na allegro tym samym wiedzą jak kształtują się ceny towarów w sieci. Jestem z sandomierza i sama wychowuje córeczke więc nie zawsze mam jak pojechac do tarnobrzega, wtedy kupuję na allegro, równiez w baby landzie :) Towar mam zawsze w domu dzień po dokonaniu zakupu - co więcej tu także nie przepłacam. Jednak jeśli chodzi o kupno wózka czy fotelika stanowczo preferuje zakupy "w cztery oczy" ze sprzedającym - a Baby Land według mnie jest w tej kwestii pionierem :) Widzę też że dla woelu osób problemem są schody w sklepie- szczerze mówiac nigdy tego nie odczułam ponieważ zawsze Pan który tam pracuje pomaga mi z wozkiem a sklepie jest na tyle miejsca że mogę spokojnie robić zakupy i mieć wózeczek z dzieckiem przy sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
irvinka Re: Akcesoria dla niemowlaka 24.07.10, 21:15 Jesli chodzi o Tarnobrzeg to fakt BabyLand oferte ma najprzystępniejszą,tez jestem akurat w temacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
skyfall001 Re: Akcesoria dla niemowlaka 14.11.17, 12:56 Takich sklepów mówiąc szczerze jest jednak dosyć sporo, więc najlepiej byłoby poszukać takiego, który będzie najbardziej odpowiadał. Tu są przykłady sklepów z akcesoriami dla dzieci: abcporady.pl/wyszukane-akcesoria-dla-niemowlat-przegladamy-coocoo-mamissima-i-kinderland24/ może któryś z tych będzie pasował i znajdzie się to, czego się szuka. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Najważniejsze 14.11.17, 20:24 Najważniejsze, nie pomylić z sexshopem! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś