IP: *.smsiarkowiec.pl 12.09.10, 21:33
www.ogloszenia.tarnobrzeg.info/hostessy__dodatkowa_praca_dla_dziewczyn,20100911204620.html
Pracował ktoś z Was już jako hostessa? Czy to trudna praca?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariolka Re: Hostessy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 09:19
      trza stać i się uśmiechać. nudaaaaa....
      • Gość: Lili Re: Hostessy IP: 83.1.122.* 13.09.10, 09:37
        Stac i się uśmiechac to tylko wtedy jak Ci nie zależy . Trzeba miec gadane,zachęcic klienta do skorzystania z promocji. Praca fajna jak ktoś lubi kontakt z ludźmi. Pozdrawiam
        • Gość: Ralok Re: Hostessy IP: *.server4rent.eu 13.09.10, 09:47
          Ja to podziwiam te dziewczyny, jak to sa mile i uprzejme dla jakis nawalonych typow. Echhh...
        • Gość: direct Re: Hostessy IP: *.smsiarkowiec.pl 19.09.10, 14:39
          Zaryzykowałam i zgłoszenie wysłałam. Praca z ludźmi jest ciekawsze, niż siedzenie w papierach przy biurku.
          • dominicktbg Re: Hostessy 19.09.10, 15:40
            Email na Gmailu, brak telefonu, nazwy firmy. Radzę uważać.
            Pozdrawiam
    • olcia300789 Re: Hostessy 13.09.17, 12:28
      Praca hostessy to super okazja na zarobienie dodatkowej kasy. Umowieni.pl to nowy portal randkowy umożliwiający umawianie się na ekskluzywne płatne randki. Darmową rejestracje mają tylko kobiety, także łatwo można wyjść na plus zarabiając pieniądze własnie na spokaniach biznesowych czy eventach. Myślę, że wart spróbować swoich sił.
    • matters Re: Hostessy 30.07.18, 12:07
      Czy trudna? Zależy od Ciebie czy masz problem z wstawaniem, czy może lubisz pracować :)
      W zasadzie ciężka nie jest. Ewentualnie jeśli stoisz w szpilkach, to możesz to trochę odczuć, ale teraz często hostessy mogą pracować w balerinach. Wyślij zgłoszenie do hostessy.caneli.com.pl/hostessy-warszawa
      • e-zybi Re: Hostessy 30.07.18, 12:24
        W tej pracy trudno się nudzić, ale też i nie jest to łatwy kawałek chleba, co do stania? Myślę, że częściej się leży, więc trudno o zmęczenie😉
        • znajoma67 Re: Hostessy 30.07.18, 12:38
          Córciu, nie przejmuj się, jeśli to czytasz:-)
          • e-zybi Re: Hostessy 30.07.18, 12:49
            Myślę, że od córki Pani wiele by się nauczyła, warto rozmawiać...i reformować swoją wiedzę😉
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka