natalia17101 30.12.10, 10:18 witam co myślicie o Pizzeri Berg o jej obsłudze i jedzeniu ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: proboszcz Re: Pizzeria Berg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 10:28 Zawsze było smacznie, na czas i nigdy nie miałem problemów z brzuchem po ich jedzeniu. Więc OK. Gorzej z samym lokalem - nie podoba mi się tam wystrój, ale o to akurat nie pytasz ;) Obsługa - nijaka - ani zła ani zachwycająca. Odpowiedz Link Zgłoś
marco_tbg Re: Pizzeria Berg 30.12.10, 12:10 Jedzenie w porządku. Jednak jeśli chodzi o pizze to chyba najbogatsza w dodatki (nie ma dziadowania) jest Graffiti - trochę mnie wkurzają z czekaniem, ale pizza to wynagradza. Od dłuższego czasu zamawiamy tylko u nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Pizzeria Berg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.10, 19:33 To moja ulubiona pizzeria. Zawsze zostawiam tam napiwki. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Pizzeria Berg IP: *.smsiarkowiec.pl 30.12.10, 22:06 a co myslicie o barmance ?? Odpowiedz Link Zgłoś