IP: *.smsiarkowiec.pl 13.01.11, 21:59
Zależy mi bardzo na pewnym facecie.Niestety jedynie nas oboje obecnie stać tylko na przeszywanie się wzrokiem.Nieraz to mogłabym się w niego wpatrywać bez ustanku i on ma to samo.Jak oczami zachęcić do kroku z jego strony?Może jakieś "specjalne" spojrzenia?Co proponujecie?Podejrzewam,że zawsze mi błyszczą oczy jak się tak gapię na niego.CO jeszcze mi jest potrzebne,by on nabrał pewności?I przede wszystkim jak wzrokiem zaakcentować,że nie jestem nieśmiała?Proszę o rady,może sami kiedyś przeżywałyście/liście z drugą osobą tylko kontakt wzrokowy:)
Obserwuj wątek
    • Gość: znajoma Re: Podryw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 22:09
      Przerabiałam to nie raz. Co ja bym zrobiła na Twoim miejscu? Zagadałabym. Zwyczajnie, bez nawiązywania do tych spojrzeń.
    • Gość: pueblo Re: Podryw IP: 178.159.167.* 13.01.11, 22:48
      weź kasztana i rzuc mu pod nogi, tylko tak żeby nie widział. Potem podejdź do niego, podnieś kasztana i spytaj: "przepraszam czy to Twój kasztan?", potem rozmowa sama się rozwinie.
      • Gość: podrywaczka Re: Podryw IP: *.centertel.pl 13.01.11, 22:57
        Jest lepsza metoda. Podejdź do niego i zapytaj "chcesz mnie przelecieć?" :D :D
      • Gość: ciekawski Re: Podryw IP: *.smsiarkowiec.pl 14.01.11, 20:10
        hehehe, chłopie rządzisz!!!
    • Gość: gosc Re: Podryw IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 19:12
      skoro go przeszywasz a on nic;P do daj sobie z nim spokoj widocznie to jakas ,,pie... ''jest
    • e-ftalo Re: Podryw 14.01.11, 22:25
      zupełnie jak w podstawówce.Jak dorośniecie to może coś z tego wyjdzie
    • Gość: znajoma Re: Podryw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 22:32
      Uprzedzileś mnie Andrzej, miałam napisać, że przerabiałam to w 7 lub 8 klasie.(przynajmniej nie gadałam na lekcjach-miałam zajęcie) Dobranoc.
      • dominicktbg Re: Podryw 14.01.11, 22:59
        Czytam i nie widzę postu Andrzeja. Ślepy coś na starość jestem. Jeśli znasz kogoś z imienia a na forum posługuje się nickiem to nie wypada podawać prawdziwego imienia. Chyba że ktoś się podszywa pod Andrzeja.
    • Gość: ggreg Re: Podryw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 23:04
      Podejdź i powiedz: "Jak kupisz mi dżinsy to zrobię Ci loda" :)
      • Gość: lolek Re: Podryw IP: *.tktelekom.pl 14.01.11, 23:40
        Wersja dla chińczyków "Jak kupisz mi loda to zrobię Ci dżinsy"
        • Gość: do lolka Re: Podryw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 11:05
          A to jest właśnie różnica między polską a chińską galerianką.

Polska za dżinsy zrobi loda, a chińska za loda zrobi dżinsy.

Pozdrowienia!
      • majdan79 Re: Podryw 15.01.11, 14:48
        ludzie to faktycznie maja problemy,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka