Dodaj do ulubionych

makulatura

IP: *.smsiarkowiec.pl 26.03.11, 12:25
Mam troche niepotrzebnych ksiazek . Czy moge sprzedac to na makulature , nie wiem czy takowe skupy istnieja w Tarnobrzegu .... Prosze doradzcie..
Obserwuj wątek
    • Gość: Ty Re: makulatura IP: *.tktelekom.pl 26.03.11, 12:41
      a co to za książki to może ktoś kupi ?
      • Gość: gość Re: makulatura IP: *.dynamic.mm.pl 26.03.11, 16:38
        Właśnie tak. Podaj jakie to książki, z jakich dziedzin.
        • Gość: ja Re: makulatura IP: *.smsiarkowiec.pl 26.03.11, 17:11
          takie sobie .. Troche ,,,tygrysow, , troche szkolnych podrecznikow i reszta jakichs powiesci
          • Gość: mniamsik Re: makulatura IP: *.tktelekom.pl 26.03.11, 17:27
            co to są te "tygrysy " co do powieści to pewnie kilka osób by było zainteresowane i odkupiłoby, szkoda na makulaturę jak ciekawe
            • dominicktbg Re: makulatura 26.03.11, 18:03
              Ksiazki tygrysa
    • 4vardtramp Re: makulatura 26.03.11, 17:26
      Przypomina mi się taka fajna gra w słówka np.: ma kula tura
      • 4vardtramp Re: makulatura 26.03.11, 17:30
        Jest jeszcze inna wersja np.: domki w Słupsku - słomki w du..psku albo szał na kortach - kał na szortach... znacie to?
        • Gość: idiota masturbatura IP: *.tktelekom.pl 26.03.11, 17:59
          kał masz w mózgu ? czy jest jeszcze jakiś ślad po mózgu ?
          • Gość: militarist Re: masturbatura IP: *.lunariffic.com 26.03.11, 18:24
            "tygryskami" o samolotach i statkach byłbym zainteresowany
            • Gość: ja Re: masturbatura IP: *.smsiarkowiec.pl 26.03.11, 18:43
              Nie wiedziałam ,ze w Tarnobrzegu jest tyle niepowaznych osob, przykre to , popatrzcie na forum Stalowa Wola, u nas tak wielu licytuje sie w głupocie....
              • Gość: militarist Re: makulatura IP: *.lunariffic.com 26.03.11, 18:59
                jak masz ze statkami i samolotami to bym chętnie odkupił, ewentualnie jeszcze łodzie podwodne
    • Gość: ja Re: makulatura IP: *.smsiarkowiec.pl 26.03.11, 19:15
      pozostalo ok szt tematyka rozna , czesc niestety wyrzucilam
      • Gość: militarist Re: makulatura IP: *.lunariffic.com 26.03.11, 19:54
        jesli by się znalazły z samolotami i statkami to chętnie bym odkupił jak zjadę z uczelni, i jak masz coś jeszcze o tematyce wojskowej, wojennej to może też byłbym zainteresowany
      • Gość: znajoma Re: makulatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 19:55
        U mnie by się znalazlo trochę książek do wydania, powieści, o rybach(córka miała łowić:-).Dodatkowe pomoce do podstawówki i gimnazjum(słowniki, atlasy, testy itp. podręczniki też, ale nie zawsze się nadają, bajki. O zdrowiu, leczeniu niektórych chorób, jak ktoś czyta w oryginale po angielsku to mam tego trochę i w innych językach też.Słowniki, rozmówki. mam dużo z j.ros.Nie wyrzucam książek i nazbierało się tego trochę (oprócz nagród-trzymam na pamiątkę:-)
    • Gość: ja Re: makulatura IP: *.smsiarkowiec.pl 26.03.11, 20:49
      do militarist jak sobie je odbierzesz?
      • Gość: x Re: makulatura IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.03.11, 21:35
        a ja mam duze ilosci sloikow, twistow, wekow - czy ktos przyjmuje?
      • Gość: karolina -iza Re: makulatura IP: *.com 27.03.11, 09:15
        świerszczyków albo pierwszego wydania kamasutry nie masz ?
    • e-ftalo Re: makulatura 26.03.11, 22:52
      sfotografuj to wszystko,najlepiej zdjęcia dla poszczególnych kategorii książek i wrzuć do internetu (np na tinypic.com) oraz daj linki,oraz cenę orientacyjną chyba że za darmo.Na pewno znajdą się chętni.
      Skupów makulatury obecnie chyba już nie ma,ludzie z piecami centralnego ogrzewania potrzebują makulaturę
    • Gość: kaziuk66 Re: makulatura IP: *.tktelekom.pl 26.03.11, 22:57
      Jaki skup makulatury dla ksiązek.Czy naprawdę nie widzicie potrzeby by inni z nich korzystali. Na ul.św.Barbary jest chyba pogotowie opiekuńcze czy dom dziecka.Warto tam dostrczyć je na pewno nie odmówią.Jest dom dom dziecka w Skopaniu.Można tez podarowac jakieś czytelni.Ostatecznie można sie skontaktować z radnym Uzielem który chyba raz do roku organizuje zbórke m.in ksiązek i dostarcza je polonii polskiej na Wschodzie. Żeby książki oddawać na makulaturę to juz mówiąc delikatnie - zgroza
      • e-ftalo Re: makulatura 26.03.11, 23:01
        zapomniałem dodać że także mam całą dużą torbę książek szkolnych i mi zalega na regale.Tak samo czekam na chętnych,dowiozę do Tarnobrzega jak będą chętni
      • Gość: znajoma Re: makulatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 08:41
        Kaziuk, ludzie nowe książki wyrzucają na makulaturę, w twardych okładkach.(nie podręczniki, mam na myśli bajki, powieści, słowniki itp.. Zbieraliśmy co roku makulaturę, przyjeżdżali do szkoły, by zabrać. Na Sienkiewicza był skup makulatury, ale nie wiem,czy nadal funkcjonuje. Dzięki, że mi podsunąłeś pomysł z Domem Dziecka. Zapytam koleżanki, bo tam pracuje. Skoro prosiła o ubrania, to może książki też wezmą. Chodzi Ci o internat, tam, gdzie byli powodzianie? Pozdrawiam. Miłej niedzieli.
        • Gość: militarist Re: makulatura IP: *.lunariffic.com 27.03.11, 09:05
          jeśli by takie coś było co mnie interesuje to w tbg bym odebrał osobiście jak będę, ale wcześniej chciałbym tytuły znać i cenę, ale ona dla mnie nie ma wielkiego znaczenia jak mnie coś zainteresuje.
        • Gość: kaziuk66 Re: makulatura IP: *.tktelekom.pl 27.03.11, 10:42
          Internat jest na piętrze a dom dziecka na dole.Wejscie od strony pawilonu handlowego
          • Gość: znajoma Re: makulatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 11:20
            Dzięki, Kaziuk, byłam tam. Nie wiedziałam, że na dole jest Dom Dziecka. Pzodrawiam
    • Gość: ja Re: makulatura IP: *.smsiarkowiec.pl 27.03.11, 12:46
      do militarist oddam za darmo, prosze podac namiary , mieszkam w Tbg
    • Gość: odp Re: makulatura IP: 80.50.60.* 30.03.11, 13:03
      skup makulatury jest przy dominikańskiej (droga od starego sądu do nowego) w takich blaszanych barakach (sinoma tak się chyba nazywa)
      pzdr
      • Gość: maja Re: makulatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 14:12
        jeden punk skupu za p. komornik H. Serafin-ul.dominikańska , kiedyś był też skup gdzieś na Sienkiewicza na tzw. magazynach
        • Gość: militarist Re: makulatura IP: *.lunariffic.com 31.03.11, 13:16
          chyba mi przepadną te książki bo dopiero na Wielkanoc przyjadę do miasta
          • Gość: ja Re: makulatura IP: *.smsiarkowiec.pl 31.03.11, 14:52
            nie przepadna , bede trzymac , oddam za darmo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka