Gość: magbek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.04.11, 15:20 Gdzie w tarnobrzegu i okolicach jest duży wybór fotelików samochodowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znajoma Re: fotelik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 15:52 Popatrz w ogłoszniach Tarnobrzeg. Brat kupił za 90 zł, nowy 450.Widziałam ten fotelik, jak nowy, pozdro. Kupił w Tarnobrzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
karrambello Re: fotelik samochodowy 14.04.11, 15:54 Lepiej na allegro, w Tarnobrzegu takie rzeczy nie są tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: fotelik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 15:57 Na allegro kupilam ładny za 200zł, nowy, wielofunkcyjny. Zgadza się ,taniej, sprawdzałam. www.ogloszenia.tarnobrzeg.info/dla_dzieci,12,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władysław Re: fotelik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 16:15 W Tarnobrzegu to pooglądaj a kup sobie w jakimś sklepie internetowym. W moim przypadku na identycznym foteliku (licząc razem z kurierem) zaoszczędziłem 120zł, czyli jakieś 30% ceny tarnobrzeskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
marco_tbg Re: fotelik samochodowy 14.04.11, 18:29 Mam uzywany Maxi Cosi Citi w db stanie Kolor ENZO Za 100z moge oddac. Odpowiedz Link Zgłoś
marco_tbg Re: fotelik samochodowy 14.04.11, 18:37 Jeszcze jedno. Jak chcesz nowy - w Baby Landzie na Moniuszki kupisz wszystko w takiej cenie jak na Allegro - idziesz mowisz co chcesz i ile mozesz zaplacic bo na Alle jest za tyle i tyle a oni Ci robia cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doriss Re: fotelik samochodowy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.04.11, 22:31 Mam do sprzedania nowiutki niemieckiej firmy: 'hauck" 0-13 kg. zdjecia mogę przesłać.NIEDROGO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś