Dodaj do ulubionych

prywatne przedszkole

IP: *.tktelekom.pl 19.04.12, 09:05
Witam, nosze się z zamiarem otworzenia akademii przedszkolaka dla dzieci w wieku od 2 do 5 lat. Koszt miesięczny pobytu dziecka w prywatnym punkcie przedszkolnym wynosił by ok 500 zł maksymalnie ze wszystkim: wyżywienie, nauczanie i zajęcia dodatkowe typu j.angielski i inny. Co o tym sadzicie? Grupa jaka bym chciała stworzyć to maksymalnie do 25 dzieci. Chcialabym się dowiedzieć czy były by chętni rodzicie do oddania swoich pociech do takiego punktu?? Dziękuje za informacje:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ona28 Re: prywatne przedszkole IP: *.sistbg.net 19.04.12, 13:03
      Witam,

Oczywiście to bardzo dobry pomysl, sama myslalam o otworzeniu Klubu Malucha. Sądzę, że rodzice byliby zainteresowani taką ofertą. Cena nie jest zbyt wygórowana, tylko trzeba by było znależć dobrą lokalizację. Jeśli Pani zdecyduje się na otwarcie takiej placówki to ja jestem logopedą, więc mogłabym prowadzić zajęcia dodatkowe w tej dziedzinie:)
      • Gość: znajoma Re: prywatne przedszkole IP: *.smsiarkowiec.pl 19.04.12, 17:09
        A ja chętnie weszłabym we współwłasność.
        • Gość: ULA Re: prywatne przedszkole IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.04.12, 22:14
          Ale założycielka wątku i akademii nie nauczałaby tych dzieci?
          <Rodzice BYLIBY, nie "były by"> ;)
          • Gość: Do Uli Re: prywatne przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 22:42
            Mam nadzieję, że Ty też nie, bo zauważyłaś tylko jeden błąd:-) Skoro podjęłaś się poprawy, to zrób to dokładnie albo zostaw poloniście:-)
            • Gość: Ula Re: prywatne przedszkole IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.04.12, 23:11
              Jeżeli chodzi o błędy stricte ortograficzne to tylko są te z końcówką "by":
              -wynosił by
              - były by

Innych się nie dopatrzyłam.

Stylistyka wypowiedzi oraz "a" i "e" zamiast "ę" i "ą " w wygłosie są pewnie wynikiem pośpiechu:)
              Ale się czepiłam co?Ja niedobra...zły dzień mam .

Ale napisze coś pozytywnego - tak, pomysł fajny, cena adekwatna do portfeli Tarnobrzeżan, znajdź tylko fajne miejsce i przygotuj dobrą ofertę reklamową. Zaproponuj coś innego, pomyśl czego inne przedszkola nie oferują.
              • Gość: znajoma Re: prywatne przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 06:59
                Mogę przyjeżdżać i bawić się z nimi za darmo, inne przedszkola tego nie mają:-) Pozdrawiam, powodzenia. Kaczor Donald fermę miał..., Ogórek Ogórek Ogórek zielony ma garniturek..., A ja rosnę i rosnę latem, zima na wiosnę... Lampa,nos... Pomidor... Głuchy telefon...Głowa, ramiona ,kolana, pięty... Muszki, muszki latają, pająk! Budujemy mosty dla pana starosty...
                Ula a znaki interpunkcyjne?
              • Gość: Do Uli Re: prywatne przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 07:05
                Popraw błąd w swojej wypowiedzi! Jesteś tarnobrzeżanką?
                • Gość: gość Re: prywatne przedszkole IP: *.sistbg.net 20.04.12, 10:19
                  Dopóki będziemy się czepiać takich bzdur jak błąd na forum internetowym to nie założymy tego przedszkola.
                  Super pomysł, szkoły prywatne stoją lepiej w rankingach niż państwowe i z chęcią oddałabym dziecko do takiej palcówki.
                  Zależałoby mi na zdrowej żywności, bez czipsów, gum do żucia i zabierania dzieci do MCDONALDA i i na pizze.
                • Gość: Ula Re: prywatne przedszkole IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.04.12, 22:07
                  Tak jestem Tarnobrzeżanką .
                  A co w tym dziwnego?
                  Myślałeś/aś, że Tarnobrzeżaninką?;P

www.teksty-piosenek.com.pl/odmiana/s/tarnobrzezanin
                  www.sjp.pl/tarnobrze%BFanka
                  • Gość: Do Uli Re: prywatne przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 22:19
                    Masz słownik ortograficzny? Jeśli tak, to sprawdź pisownię. Zadanie domowe na weekend:-)
                    • Gość: Ula Re: prywatne przedszkole IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.04.12, 23:05
                      Nie mam słownika.
                      Chodzi Ci, że powinna być mała litera?
                      A między wierszami potrafisz czytać?
                      Tarnobrzeżanie są WIELCY. Ja również:P mimo mojego niespełna 150 cm:P
                      • Gość: Ula Re: prywatne przedszkole IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.04.12, 23:09
                        1,50
                        Żeby nie było:)
                        Śpij dobrze!
                      • Gość: Do Uli Re: prywatne przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.12, 06:42
                        Chodziło mi o małą literę:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka