Dodaj do ulubionych

...nad zlewem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 12:01
miastonadzlewem.bloog.pl/?_ticrsn=3&ticaid=6e88b
Obserwuj wątek
    • Gość: zlew Re: ...nad zlewem IP: *.236.194.158.coolhousing.net 29.05.12, 12:40
      Serdecznie zapraszam :-)

xrl.us/miastonadzlewem
      • Gość: ... Re: ...nad zlewem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.05.12, 14:11
        miastonadzlewem.bloog.pl/
        pieski czuwają o nich to też mowa. panowie lubią wprowadzać w błąd na każdym kroku wódz ich tego nauczył.
        • Gość: żenada Re: ...nad zlewem IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.12, 14:46
          zajefiste dno prowadzone przez mlecznego grafomana i prostaka
          • Gość: odeon Re: do żenady IP: *.play-internet.pl 01.06.12, 21:14
            Dnem to jesteś ty skoro nie widzisz jak miasto upada w cieniu zaślinionej gęby i obietnicach ,skoro tak popierasz swego pana czego czytasz te niby banialuki -rajcuje cię to masz już obiecane wsparcie z magistratu czy jesteś na liscie płac a może już odbierasz nagrody z tego tytułu? jesteś ostatnim ogniwem w tym łańcuchu nie przy kłódce ! jeszcze poznasz swego pana już niedługo!-nie jestem zwolennikiem mleczarni ale ten cynik na wejściu zaprzepascił sobie urząd i swoją funkcję obietnicami i niby normalnością.
            A przede wszystkim oszukał ludzi Lewicowiec a tu platfus!
        • Gość: PIeSek Re: ...nad zlewem IP: 87.236.194.* 29.05.12, 14:50
          Cała prawda całą dobę o zlewie

u2r.in/ae
          • Gość: ErKa Re: ...nad zlewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 15:33
            Za blogerem:
            "Brakuje słów na temat polityki kadrowej wodza. Znów na wiele tygodni przed rozstrzygnięciem konkursu tym razem na stanowisko do biura rady miasta znane było nazwisko zwycięzcy. Jaki sens mają takie konkursy, czemu tak bardzo kpi się z biorących w nich udział?
            Gdzie szukanie oszczędności i zmniejszenie ilości urzędników, bo póki co ciągle ich przybywa o czym świadczą częste ogłoszenia o nowych naborach i nowe twarze w magistracie. I na nic zdadzą się tu manewry z przeniesieniem kilkunastu pracowników wydziału socjalnego do MOPR-u. Teoretycznie liczba pracowników w urzędzie spadła, a w rzeczywistości liczba ta jest podobna do tej przed przenosinami bo w ich miejsce zatrudniani są nowi w innych wydziałach. W konsekwencji tych działań wzrasta liczba urzędników na utrzymaniu miasta, bo nikt nie mówi głośno o tym że przeniesieni do MOPR-u pracownicy obniżywszy liczbę pracowników urzędu miasta nadal są na utrzymaniu tego samego budżetu. Taka zabawa liczbami na ogłupienie mieszkańców, a świcie radość.

Pozostając przy kadrach w dalszym ciągu zastanawiam się na co wodzowi tak droga kancelaria z doradcami. Jakie są efekty ich pracy poza opluwaniem ludzi na forach nie mam pojęcia, bo nic konkretnego poza propagandą sukcesu z magistratu nie wypływa. Gdzie dotacje unijne, gdzie rewolucyjne pomysły i zmiany? Nie widać. Widać tylko ciągle trwające igrzyska i zagrania mające na celu ocieplenie wizerunku wodza wśród kibiców i innych środowisk stąd między innymi nazwanie jednej z ulic imieniem jednego z byłych trenerów, stąd wczorajsze odznaczenie hurtem przeróżnych działaczy.
            Z konkretnych działań mamy tablice z zamkiem i jeziorem, mamy hejnał grany z magistratu, nowe nazwy drużyn z miasta i na szczęście na żadnym z rond nie stoi jeszcze palma, a psy jak srały tak srają."

Panowie/panie, którzy deprecjonujecie ten wpis na blogu, wsażcie, gdzie autor mija się z prawdą.
            W innym wypadku jesteście niewartą splunięcia chołotą, której się wydaje, że zakrzyczy rzeczywistość, i godnymi pogardy oportunistami.

• Gość: ... Re: ...nad zlewem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.05.12, 15:33
            oj boli boli...
            • Gość: żenada Re: ...nad zlewem IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.12, 22:06
              Gość portalu: ... napisał(a):

> oj boli boli...

tępota mlecznych, bo półtora roku po wyborach dalej nie wiedzą dlaczego dostali kopa...tępaki
              • Gość: Gość Re: ...nad zlewem IP: *.smsiarkowiec.pl 30.05.12, 07:40
                To twoja tępota boli ponieważ dalej nie możesz zrozumieć,że nie chodzi o przegrane wybory tylko o to co ten gość robi.I tyle!Czas to pojąć wreszcie,że nikt go nie krytykuje(przynajmniej ja)za to,że nazywa się Mastalerz.Może się nazywać jak chce byle robił coś konkretnego a nie tylko pozory...
                • Gość: Gościówa Re: ...nad zlewem IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.12, 11:35
                  pierdu pierdu, zarzekała się żaba błota mliczny
                  • Gość: qazek Re: ...nad zlewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 12:53
                    Gość portalu: Gościówa napisał(a):

> pierdu pierdu, zarzekała się żaba błota mliczny

Znowu sie czerwone świnie uaktywniły?
                    • Gość: qasi qazek Re: ...nad zlewem IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.12, 15:36
                      jak dobrze pamiętam to wszystkie mocno czerwone świnie przemalowały się na czarno i mlecznie, mówi ci to cuś (pamiętasz w mlecznej ekipie komucha JL?)
                      • Gość: qazek Re: ...nad zlewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 22:53
                        Spokojnie, bez napinki.
                        Pozwól, ze coś ci wyjaśnię.
                        Nazywasz mnie mlecznym, bo zgadzam się z blogerem z 'miastonadzlewem', choć półtora roku temu głosowałem przeciwko Dziubińskiemu, bo miało być inaczej. Tego chciałem i w to uwierzyłem. Myliłem się, jest gorzej niż było.

Ty popierasz kogoś, kogo metody rządzenia przypominają mi słusznie miniony okres /chodzi mi o cynizm, kolesiostwo, partyjniactwo, mściwośc itd./
                        Dla mnie zatem jesteś czerwony.
                        I tyle.
                        • Gość: oj tak Re: ...nad zlewem IP: *.smsiarkowiec.pl 31.05.12, 20:35
                          więcej jest takich rozczarowanych, ojjjjjjjj , coraz więcej
                          • Gość: eltarny Re: ...nad zlewem IP: *.play-internet.pl 31.05.12, 22:37
                            "półtora roku temu głosowałem przeciwko Dziubińskiemu, bo miało być inaczej. Tego chciałem i w to uwierzyłem. Myliłem się, jest gorzej niż było"
                            Mam tak samo...... licze dni do końca tej kadencji,, ioby juz nigdy wiecej
                            • Gość: nuuu... Re: ...nad zlewem IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.12, 23:10
                              mam podobnie: nigdy więcej durni mlecznych u steru, wróciła normalność
                              • Gość: Gość Re: ...nad zlewem IP: *.smsiarkowiec.pl 01.06.12, 08:30
                                Dziubiński mnie ani ziębi ani grzeje,ale jeśli to co robi teraz Mastalerz,to ja za taką normalność dziękuję!Już ktoś wcześniej napisał o powrocie do czasów minionych,ic to nie jest normalne korzystać z takich wzorców.Nie pisz więc,że wróciła normalność...
                                • Gość: GOŚĆ Re: ...nad zlewem IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.12, 11:17
                                  Masztalerz mnie ani ziębi ani grzeje, ale wystarczyła zmiana ekipy (ludzi) i wróciła normalność w tym mieście, tak więc nie pisz bzdetów gościu...
                                  • Gość: Gość Re: ...nad zlewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 12:46
                                    Bzdety zdaje się ty gościu piszesz,skoro nie dostrzegasz tego co się aktualnie w mieście dzieje.No,ale za pieniądze to i markowski Mastalerza w sobotę wychwalił,więc i ty możesz to robić...
                                    • Gość: hel Re: ...nad zlewem IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.12, 15:18
                                      idź lepiej do spowiedzi mleczny
                                      • Gość: qazek Re: ...nad zlewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 16:12
                                        A jakiś konkret czerwone prosię wychrumka?
                                        • Gość: odcięte koryto Re: ...nad zlewem IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.12, 17:19
                                          mleczne prosię nie zrozumie żadnego konkretu, za ciasna łeba, wydalaj dalej mleczny i chrumkaj , pośmiejemy się
                                          • Gość: Gość Re: ...nad zlewem IP: *.smsiarkowiec.pl 01.06.12, 17:46
                                            Na razie,gdybys tylko posłuchał,to te chrumkania i ciamkania wychodzą od twojego pryncypała.Kazda wypowiedź Mastalerza jest tym okraszona.Aż dziw bierze,że jeszcze możesz go słuchać.No,ale cóż,za pieniądze...
                                            • Gość: iiii Re: ...nad zlewem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.06.12, 18:19
                                              Kto jest autorem tego bloga nad zlewem???
                                              • Gość: filip Re: ...nad zlewem IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.12, 18:52
                                                mleczny jakowyś bo pluje zza zamkniętej przyłbicy
                                                • Gość: Gość Re: ...nad zlewem IP: *.centertel.pl 01.06.12, 20:46
                                                  Znając mściwość Mastalerza lepiej właśnie w ten sposób to robić...
                                                  • Gość: qazek Re: ...nad zlewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 21:08
                                                    Gość portalu: odcięte koryto napisał(a):
                                                    > mleczne prosię nie zrozumie żadnego konkretu, za ciasna łeba, wydalaj dalej mle
                                                    > czny i chrumkaj , pośmiejemy się

O mnie się nie martw.
                                                    Najpierw spróbuj ty wychrumkac jakieś kontrargumenty wobec wpisów na blogu, a ja się spróbuję do nich ustosunkować mimo 'ciasnego łeba'.

PS Na razie to śmieją się nie ze mnie, ale z twojego pryncypała.
                                                    PS2 Znaczenie wyrazu kontrargument znajdziesz w googlach.
                                                  • Gość: odcięte koryto Re: ...nad zlewem IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.12, 21:48
                                                    z głupim lepiej zgubić mleczny niż argumentować
                                                  • Gość: qazek Re: ...nad zlewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 21:56
                                                    Sorry, wymiękam.
                                                    Z mistrzem ciętej riposty nie dam rady :(
                                                  • Gość: kuzyn Re: ...nad zlewem IP: *.formlessnetworking.net 02.06.12, 07:44
                                                    Samo się ciśnie na język :-)

imgsrc.com/imgbank/z17913275.jpg
                                                  • Gość: Gość Re: ...nad zlewem IP: *.smsiarkowiec.pl 02.06.12, 09:04
                                                    A mnie to ciśnie się na język:-)
                                                    www.youtube.com/watch?v=PKh68MFd2Do

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka