Dodaj do ulubionych

Budowa Tesco!

IP: *.play-internet.pl 02.09.12, 08:12
Będzie to tesco czy nie? budowa miała ruszyć końcem sierpnia i co?,końcem sierpnia miał ruszyć też remont dawnego budynku bursy przy kopernika i co? czy to czasem już nie wrzesień? a może to ja źle zrozumialem to może miało być w 2013r!
Obserwuj wątek
    • Gość: ggdgd Re: Budowa Tesco! IP: *.szybszyinternet.pl 02.09.12, 09:00
      chyba nic z tego nie będzie...
    • e-ftalo Re: Budowa Tesco! 02.09.12, 10:56
      Podobno mają zaadoptować istniejące budynki na tesco.
      No chyba że tesco powstanie w przyszłości na starym dworcu PKS w Stalowej Woli w ramach inwestycji.To już nie tylko offset finansowy ale i geograficzny.Nie ważne gdzie,byleby powstało.
    • Gość: gość Re: Budowa Tesco! IP: *.flash-net.pl 02.09.12, 11:21
      Słyszałem, że nic z tego nie będzie bo prezydent zbyt dużo chciał darmochy od inwestora i przesadził. Do końca 2012 budowa nie ruszy a co potem ?potem inwestor jak zwykle pójdzie gdzie indziej omijając TBG z daleka.
    • Gość: anka Re: Budowa Tesco! IP: *.play-internet.pl 02.09.12, 12:23
      No nie wiem czy to kiedyś powstanie i czy te marzenia p.talerza się spełnią,dziś już wiemy że wiele tego co padlo z ust tego pana to mitomania!! oczywiście poza bajorkiem ktore akurat w zimie nie przyniesie tych kokosów co są na non omen palmie-no ale ! wydaje mi się że prędzej będziemy mieć nowego prezydenta niż to co on obiecuje - no ale! jest i rządzi ale jak pozostawiam to wam!-moja opinia jest taka "wlazł wół na stół " i fotel skórzany nie zawsze obiecuje zmiany"
      • Gość: Wojtek Re: Budowa Tesco! IP: *.tktelekom.pl 02.09.12, 13:22
        "anka" czy Wojtek ?
        • lechowski51 Re: Budowa Tesco! 02.09.12, 13:39
          Jak juz bedziecie mieli kolejny hipermarket to poczujecie sie wreszcie swiatowo?!
          • Gość: Gość Re: Budowa Tesco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.12, 16:15
            Tu nie chodzi o kolejny hipermarket tylko o obietnice,zazwyczaj nie spełnione,prezydenta.Ile już ich było?Ile konferencji,by je ogłosić zwołał?Tak jest tu ze wszystkim za rządów tego pana.A ile plucia na wszystkich prz okazji?Ho,ho...
        • Gość: anka Re: Do wojtka! IP: *.play-internet.pl 02.09.12, 17:12
          Tak wojtuś jestem Janem,Grzegorzem,Pawlem i czego tylko sobie życzysz a jutro zapraszam cię na bezpłatne badanie w przychodni psychiatrycznej -podaj tylko imię Wojtek a już nasi specjaliści się tobą zaopiekują bez kasy oczywiście bo twój pan przejadł wszysko co można było już w tym roku -to tak po znajomości! a gdybyś mial jakieś opory to ci powiem że- nie bój się na ścianach specjalnie rozwieśiliśmy portret twego pana i wodza abyś poczul się jak w domu a w łaźience zamontowaliśmy specjalnie male bajorko z łódeczką -no co wpadniesz?
    • Gość: tt Re: Budowa Tesco! IP: *.30.5.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.09.12, 19:26
      W Sandomingo - powstanie druga ale duuża Galeria ( tylko pozazdrościć) dobrze że blisko tylko szkoda , bo nasze sklepy poupadają :(

www.strefabiznesu.echodnia.eu/artykul/galerie-handlowe-powstaja-jedna-za-druga-zobacz-najblizsze-niesamowite-plany-w-kielcach-i-swietokrzy
    • Gość: bożek Re: Budowa Tesco! IP: *.play-internet.pl 02.09.12, 20:48
      Hehehehe odeon zobaczysz wszystko jak pochlasz bo inaczej nie sposób zobaczyć łaski pana,a wiesz dla czego to piszę -wyjaśniam-dla naszego wodza liczy się jeziorko i postawa przed kamerą to najszybszy sposób dotarcia do ludzi,zapomnij o jakichkolwiek inwestycjach powoli kończą się darmowe pieniądze z unii a wtedy siedź i płacz,pieniądze z unii dziś można uzyskać bardzo prosto będąc wodzem a co jak to się skończy?-skończy się wielka władza i dobrobyt pana! szukanie po kieszeniach ludzi -zresztą już powoli to się zaczęło!.
      Nie jestem zwolennikiem Mleczaka ale ten facet to miał jaja!-skrobał kasę na wszystko co mu opozycja wywaliła -dziś pan ma pieniądze strukturalne i inne z unii nie musi skrobać wystarczy zrobić konferencję prasową pod tytulem ,,załatwilem,zorganizowalem,ustalilem"" -dziś o wiele łatwiej zdobyć kasę niż trzy lata temu-dziwię się wam że nie rozumiecie w czym jest rzecz!!-przecież inwestycje ktore są realizowane(nawet tablice o tym piszą) są ze środków UE wystarczy dobrze wypełnić wniosek no ale takich ludzi chyba w UM nie brakuje?-skąd więc nasz wódz uknół sobie że to wszystko jego działanie do bólu! zabiegi i rozmowy w kwestii inwestycjii-trza być mądry p. mastaler-ludzie nie som głupie!
    • yamaha-1 Marzenia - pozazdroscić. 02.09.12, 20:57
      Macie marzenia - Pozazdrościć.

Jak już w końcu powstanie to wasze Tesco - Wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie.
    • yamaha-1 Re: Budowa Tesco! 02.09.12, 20:58
      Będzie po co żyć :-)
      • Gość: przeciwnik Re: Budowa Tesco! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.09.12, 21:58
        najlepiej zaorać ten teren i zrobić porządny pwrking
        • Gość: ech Re: Budowa Tesco! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.09.12, 07:48
          tam to nawet parking nie bardzo potrzebny - bo kto tam bedzie parkowal - dzialkowicze ???
          • Gość: mar Re: Budowa Tesco! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.09.12, 11:00
            ...ta działkowicze chyba rowerami
    • Gość: wezyr Re: Budowa Tesco! IP: *.play-internet.pl 03.09.12, 11:37
      Temat budowy pojawi się już wkrotce i inne tematy też bo wszak trzeba zacząć powoli myśleć o kampani wyborczej,na razie wódz ma wakacje od ludzi i problemów to tak już chyba od roku?-zarzucał innym i promował się że w ciągu roku dwóch lat zrobi z miasta zieloną wyspę na mapie polski -póki co to żółć która nadchodzi z początkiem jesieni!
      • Gość: Tarzan Re: Budowa Tesco! IP: *.flash-net.pl 03.09.12, 13:55
        Ja raczej - zamiast galerii handlowych - widziałbym inwestycje w kulturę lub/i rekreację.

• Gość: xxx Re: Budowa Tesco! IP: *.play-internet.pl 20.09.12, 13:04
      No to jednak nie będzie! bo panicz za dużo chciał ponoć, ale sandomierz szykuje tereny i szuka miejsca!
      • Gość: ronin Re: Budowa Tesco! IP: *.tktelekom.pl 20.09.12, 14:44
        zróbmy tam porządne darmowe kible, takie z full opcją sracze z bidetami, kabiny prysznicowe i parking, nawet może i CPN
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka