Dodaj do ulubionych

dentysta - sobota

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.07.13, 19:00
Witam, czy ktoś może wie który dentysta przyjmuje w soboty?
Sprawa dość pilna i ważna.
Dziękuję za podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: dentysta - sobota IP: 94.42.173.* 26.07.13, 19:55
      prywatnie przyjmują w sobotę w Portdentica no chyba że się coś zmieniło.To ten mały domek po lewej stronie jak jedziemy do Merkury market
    • Gość: ojboli Re: dentysta - sobota IP: *.smsiarkowiec.pl 26.07.13, 20:05
      możesz zadzwonić do dra Treli (również prywatnie) - jeśli nie zaplanował sobie soboty, jest szansa
    • Gość: ania Re: dentysta - sobota IP: *.play-internet.pl 19.09.13, 22:28
      Gabinet Dental Mar czynny jest w sobote i niedziele , ul.kelles-krauza 32 .pozdrawiam
    • Gość: pacjentkaa Re: dentysta - sobota IP: *.182.176.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.09.13, 18:32
      prywatnie to chyba kazdy.
      jak na fundusz to przychodnia SAnitas ,pracują tez w nocy,wekendy i swieta (super traktują dzieci),to jest za kauflandem i 200m w lewo.
      • Gość: gość Re: dentysta - sobota IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.09.13, 00:01
        To co napisałaś to raczej chyba kryptoreklama albo kiepski żart. Nigdzie ale to nigdzie nie ma takiego tyfusu i partactwa. Brakoróbstwo i poprawki na okrągło i to za kasę, nie za friko.
        • Gość: pacjentkaa Re: dentysta - sobota IP: *.146.2.102.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.09.13, 14:58
          nie,czemu?jaka kryptoreklama?....ktoś zajadle psuje ich renomę w necie.Pewnie jedna i ta sama osoba.Tylko ze jakby byli zli to by chyba splajtowali i zamkneli biznes.Tymczasem kazdy z 4 dentystow ma tyle pacjnetnow, ze na zeszyt sie czeka z miesiąc!
          Bylam tam 2 razy w nocy z bolem i zostalam bardzo milo i fachowo "obsluzona",dzieciak znajomej w Boze cialo -podobnie...Pozniej chodizlam na zeszyt kilka tygodni i zrobili mi nawet to czego nikt iinny nigdy nie zauwazał!Wyrywanie zębow jest bezbolesne i trwa chyba pol minuty,leczenie tez super.(mialam stycznosc z 3 lekarzami) .Nie zaplaciclam za nic ani grosza a wyleczylam chyba 5 zębow i wyrwałam 2 osemki:)
          JA osobiscie ich polecam,jestem bardzo zadowlona.Nie wiem o co masz pretensje do nich???
          Jest w NECIE I u nich na scianie wykaz USLUG REFUNDOWANYCH PRZEZ nfz I TO obowiązuje kazdego dentyste ktory ma kontrakt.Wiec o co pijesz? chcialbys wszystko za darmo?
          Czy niepoodba ci sie ze ktoś uszami nie klaskał i nie podał ci kawy?Lekarz to tez czlowiek i muszą miec anielską cierpliowsc,bo czasami zdarzają sie jakies zbulwersowne aroganckie baby ktore oczekują niewidomo czego i natychmiast bo ktoś gdzie indziej cos im zepsuł.
          • Gość: gość Re: dentysta - sobota IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.09.13, 09:42
            Nikt nie pisał "za darmo", po prostu to partactwo za pieniądze na poziomie pierwszej lepszej gminnej przychodni na zadvpiu i początkującego stomatoła. Zapewne nie wszyscy lekarze źle leczą, kto partaczy niech się wstydzi a wiadomo kto ma stale poprawki. Nie było nigdzie napisane o żadnym NFZ.

Niepochlebne opinie są niemile widziane, tak jak niegdysiejsze "zakopywanie wątku". Taka jest prawda.
            • Gość: pacjentkaa Re: dentysta - sobota IP: *.181.145.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.09.13, 23:49
              Sluchaj,tam jest 4 lekarzy dentystów...i 1 doktor chirurg szczekowy.
              (rok temu tak przynjmniej bylo)...Moge sie jedynie zgodzić, ze taka mlodizutka brunetka chyba jest za mloda i faktycznie duzo osob na nią narzeka:) ...choc nie mailam z nią kontaktu to do niej bym nie poszla.Ale co do 3 pozoatkych lekarzy z ktoryi mialam stycznosc nie mam żadnych zarzutow,wrecz jestem zachywcona.(polecam panią T i panią R.W.Sanitas byl moją 4 tą w zyciu placowką gdzie leczylam zęby i jest to moj nr 1 :) Nie ma takiego partactwa i irytujcego gadulstwa jak w wiezowcu (tam do dopiero kase wylozylam),ani takiego aroganctwa jak w pewnej szkole.Nie ma tak jak u innych , ze wsaidajac na fotel dentysta mi sie pyta "co robimy"
              :( Asstentkii sa przmemile i bardzo uprzejme.
              Owszem wkurzają sie jak ktoś sie spozni na wizytę,nie przyjdzie...klamie- przychodzi do nich bo ktoś gdzdzie i eindziej spartoczyl robotę.(widzialam 2 razy taka sytuacje).
              Jest wykaz uslug refundowanch na scianie ,wsystko czarno na bialym.
              Za lepsza trwalszą plombę poza pakietem zaplacilam bodjze tylko 90 zł
              • Gość: ... Re: dentysta - sobota IP: *.181.145.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.09.13, 23:53
                2 razy musialam przepuscic kogos kto przyszedl z bólem...zrozumiala i ludzka sytuacja:)
                a w wiezowcu ci z bolem sa zalatwiani z wielką laską....i to dopiero na koncu kolejki!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka