IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.02.14, 13:40
Witam ,chciałem zapytać czy w TBG są jacyś pasjonaci buddyzmu ,chciałbym nawiązać kontakt w celu wymiany poglądów
Obserwuj wątek
    • Gość: allach Re: Buddyzm IP: 74.63.112.* 11.02.14, 13:47
      Puknij się w czerep! Niedługo będziesz miał innowierców takich jak islamiści i podobni. Jeszcze ci bokiem wyjdą wszystkie religie świata. Niedługo w Polsce zacznie się zamordyzm. Już to się dzieje w UK, Niemczech. Kłopoty zaczynają się od takich jednostek jak ty.
      www.youtube.com/watch?v=ruOASffCA44
      www.youtube.com/watch?v=sg72rIfLiuw
      www.youtube.com/watch?v=f5pvMSwbaY4
      We się lepiej za sprzątanie mieszkania, piwnicy, upierz gacie i śmierdzące skarpety, umyj okna, wykąp psa itd
      • Gość: anonim Re: Buddyzm IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.02.14, 13:50
        SORY nie prosiłem o wulgaryzm ,jeśli nie nasz nic do powiedzenie ;;;wyluzuj i nie zabieraj głosu
    • Gość: budda-twój PAN Re: Buddyzm IP: 74.63.112.* 11.02.14, 13:55
      Jeszcze to
      www.youtube.com/watch?v=BFsF2okyaeA
      • Gość: anonim Re: Buddyzm IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.02.14, 14:06
        No nie ten temat mnie interesuje ;;;;;xd
        • Gość: ---- Re: Buddyzm IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.02.14, 15:35
          A co Cię pasjonuje w tej religii ? Chyba ten filmik mówi sam za siebie -----szlag by trafił jeśli mają takie a nie inne zwyczaje .
          • Gość: anonim Re: Buddyzm IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.02.14, 16:34
            Nie mnie ten filmik pasjonuje ,to dodał ktoś z forum ,ale widzę ze tu są mało poważni ludzie
            • Gość: ---- Re: Buddyzm IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.02.14, 17:09
              Przecież widzę że nie Ty dodałeś ten filmik ale cóż pasjonującego w religii o takich tradycjach . Jednym słowem pedofilia jest jakby przyzwolona . Nie wierzę żeby mężczyzna o zdrowych zmysłach oddawał swoją ukochaną córeczkę w ręce pedofilowi lub żeby normalny mężczyzna pożądał małej 4-5 letniej dziewczynki . Kończę bo temat mnie przerasta.Słów brak
              • Gość: anonim Re: Buddyzm IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.02.14, 17:24
                w tym filmiku jest o machometanizmie,ale nie buddyzm ,mylicie pojęcia a wiedzy poszukajcie sami ,aby móc podejmować polemikę ,pozdrawiam
          • Gość: "Szlagbytrafił" Re: Buddyzm IP: *.opera-mini.net 11.02.14, 21:54
            No tak, katolikom jest lepiej! Mogą sobie nawet powiedzieć bez grzechu: "szlag by trafił". Wyższość katolików nad buddystami jest oczywista! ;-))
            • Gość: ---- Re: Buddyzm IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.02.14, 05:38
              Skąd pewnośc że jestem osobą wierzącą ?
    • Gość: budda-twój PAN Re: Buddyzm IP: 74.63.112.* 11.02.14, 19:03
      Wszystkie religie świata niech szlag trafi!
      Ich przywódcy i wyznawcy to sado, maso, pederasto.... zboczeńcy!!!
      • Gość: Anty religiom Re: Buddyzm IP: 216.158.71.* 11.02.14, 19:37
        Wszystkie religie świata niech szlag trafi! Ich przywódcy i wyznawcy to sado, maso, pederasto.... zboczeńcy!!!
        i to jest prawdą ,pod jednym warunkiem , że społeczeństwo danego narodu posiada Q35 (Polska norma po wypiciu 0,5 L wódki i jazdy samochodem) . Społeczeństwo naśladuje swoich przywódców np. w Kościele Katolickim po wypiciu kielicha wina uskutecznia się jazdę samochodem ! na drodze stoi Pan Bozia i zaprasza dociśnij gazu bo ci ucieknę !
        • Gość: nikita Re: Buddyzm IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.02.14, 20:26
          polacy nie maja pojecia o swojej narodowej "religii" a ty pytasz o buddyzm . Buddyzm to filozofia a nie religia.
          • Gość: anonim Re: Buddyzm IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.02.14, 21:53
            Przeczytaj jeszcze raz moje zapytanie i zastanów się nad swoim komentarzem.
            • Gość: ja Re: Buddyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.14, 22:56
              Stary na tym forum w większości wyborcy PIS i wierni Rydzyka.
              Tutaj nie znajdziesz ludzi którzy dadzą ci namiary na wartościowe osoby zajmujące się buddyzmem.
              A na jakie tematy chcialbyś podyskutować?
              Pozdr.
              • Gość: anonim Re: Buddyzm IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.02.14, 10:47
                Dzięki Kolego. Masz myślę rację. Dam sobie spokój z tym tematem na tym forum. Ono faktycznie pachnie rydzopolityką Pozdrawiam.
          • Gość: Filozofiaczyreligi Re: Buddyzm IP: *.opera-mini.net 11.02.14, 21:57
            No właśnie! A jak sądzisz, co jest ważniejsze - filozofia czy religia?
            • Gość: anonim Re: Buddyzm IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.02.14, 10:58
              Filozofia i religia to dwa odrębne tematy. W jednym chodzi o wiarę jaka by ona nie była (temat odrębny), w drugim o pojmowanie, rozumienie i dociekanie do praw i prawd wpływających na nasze życie i wszystko co nas otacza, w czym istniejemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka