Dodaj do ulubionych

Ateistyczne dewotki

27.12.15, 09:21
Sa na tym forum moze jakies ? Prawdziwych Polakow, katolickich fundamentalistow i idiotow jest cala masa.
Obserwuj wątek
    • zolza670 Re: Ateistyczne dewotki 27.12.15, 09:30
      Ja jestem. Dawno temu Lechowski 51 tak mnie nazwał.
    • kundzia670 Re: Ateistyczne dewotki 27.12.15, 09:47
      Kobiety łączmy się, sprawdzimy 'kozaka'.
      • edekzgredek99 Re: Ateistyczne dewotki 27.12.15, 09:57
        On tylko do kur ma smialosc
        • kundzia670 Re: Ateistyczne dewotki 27.12.15, 10:03
          To taki 'kogut' z niego!
    • edekzgredek99 Re: Ateistyczne dewotki 27.12.15, 09:54
      Ja zem chlop ale tez podobno jestem. Jak chlop moze byc dwewotka to pojecia nie mam
    • pamietamy3322 Re: Ateistyczne dewotki 27.12.15, 10:07
      Widze ze dla niektorych mowa o Ojczyznie, historii, narodzie to jakas abstrakcja. Cholerne zwierzeta.
      • kundzia670 Re: Ateistyczne dewotki 27.12.15, 10:19
        Czep się woza drabiniastego 'bochateże'!
      • edekzgredek99 Re: Ateistyczne dewotki 27.12.15, 10:24
        Wyobraz sobie ze ja szanuje zwierzeta bo to nasi bracia mniejsi katolu popieprzony. A takich starych sklerotykow jak ty to nie. Twoja Kaczka podzielila narod ale ty slepaku tego nie widzisz tylko pie...sz glodne kawalki
        • pamietamy3322 Re: Ateistyczne dewotki 27.12.15, 11:00
          Jestem Narodowiec NS wiec jak moge byc katolem??
          • pamietamy3322 Re: Ateistyczne dewotki 27.12.15, 11:02
            Jak juz kiedys pisalem polski kosciol wykonuje polecenia watykanu obcego panstwa. Jak chocby biskupi ktorzy chca przyjmowania uchodzcow bo takia maja dyspozycje z watykanu. Jak powiedzial Marian Kowalski z ONR niech sobie biskupi przyjmuja ich do swoich wypasionych rezydencji.
            • wislocki12 "Biskupi w swoich wypasionych rezydencjach"? 27.12.15, 21:01
              Szkoda tylko, że wyrzucili Kowalski wyrzucony został z Ruchu Narodowego... Myślę, że biskupi też go nie żałują. :-((
        • polak1706 Re: Ateistyczne dewotki 27.12.15, 16:33
          >Twoja Kaczka podzielila narod <
          I znów pretensje do Kaczyńskiego. Nie do tych co cię ograbiają od lat. Jesteś chory z nienawiści. Do lekarza, a migiem!
    • genia50 Re: Ateistyczne dewotki 27.12.15, 10:50
      Ja też byłam wymieniana,zaraz po Wislockim12 i p. Edku.
      • edekzgredek99 Re: Ateistyczne dewotki 27.12.15, 12:25
        Z bycia ateistyczna dewotka nalezy byc dumnym. Nie kazdy moze nia byc.
        Ateistyczne dewotki laczmy sie!
        • lechowski51 Re: Ateistyczne dewotki 27.12.15, 14:20
          Jak widzę Ateistyczne Dewotki przezywają syndrom Świąt Bożego Narodzenia,więc kilka niezbędnych porad jak postępowo przeżyć ten straszny dla nich czas

Musisz zniszczyć w domu wszystko, co nawet luźno kojarzy się z jakimikolwiek religijnymi przedmiotami. Tak więc kolejno zniszcz:
          Wszelkie krzyże i krzyżyki.
          Ładnie oprawione książki (przypominają Biblię!).
          Obrazy z postaciami z brodą i w jednolitych szatach (przypominają / są świętymi).
          Judasza w drzwiach.
          Posążki Wesołego ? albo i Smutnego ? Buddy. Nawet jeśli masz kolekcję, nie możesz ich sprzedać.
          Czarne suknie (przypominają sutannę).
          Świeczniki (Menora!).
          Wszelkie złote puchary i talerze ? choćby były ze szczerego złota!
          Zwoje zapisane po hebrajsku (jeśli ktoś w ogóle trzyma je w domu).
          Butelki czerwonego wina ? nawet ponad stuletnie i bardzo drogie! Nie wolno ich wypić ? trzeba je wylać, a butelki stłuc w imię prawdziwego ateizmu.
          Wszelaki chleb i wafle! Możesz jeść tylko bułki, choć w sumie nie ? zbyt przypominają prawosławny opłatek. Musisz obejść się ryżem, kuskusem, prosem i kukurydzą. Chociaż nie ? kukurydza też odpada, za bardzo kojarzy się z wierzeniami Majów. Zero popcornu w kinie. A ryż to przecież japońskie shinto. Będą problemy z jedzeniem. A może by tak... ser pleśniowy ? to jest jedzenie prawdziwego ateisty! Chociaż... Na serze pleśniowym zwykle jest napisane, że jest produkowany według receptury dominikanów. Houston... mamy problem.

Nie wolno ci się biczować ani przypalać, bo wtedy będziesz średniowiecznym, zacofanym katolikiem i będziesz musiał ukarać się za to.
          Nigdy nie wolno ci powiedzieć do kogoś: "Wierzę w ciebie".
          Zero włóczni i bębnów ? skojarzenie z wierzeniami afrykańskimi. Prawdziwy ateista nie może być perkusistą.
          Żadnych fajek! Indianie też mają religie (fajka pokoju).
          Narkotyki też zakazane ? a myślisz, że Indianie co palą w tych fajkach ? papier?!
          Wszelkie złocone szafki i kredensy ? zbyt przypominają prezbiteria.
          Zakazane jest słuchanie gospel ? baptyści.
          Zakazane jest także mieszkanie w pobliżu jakichkolwiek świątyń ? to może być trudne, więc mogą pozostać pustynie, bieguny i Korea Północna.
          Jeśli nie stać cię na nowe mieszkanie ? wysadź świątynię ? na pewno stać cię na materiały wybuchowe.
          Jakkolwiek ? jeśli pozostały ci jeszcze w domu jakieś przedmioty to zatrzymaj je. Jeśli ktoś będzie się pytał, gdzie się podziały twoje rzeczy ? odpowiedz, że straciłeś je przez religię.
          • edekzgredek99 Re: Ateistyczne dewotki 27.12.15, 14:22
            Powtarzasz sie doopku. Wymysl cos nowego a najlepiej wracaj do kurnika.
          • wislocki12 Demencja? 27.12.15, 21:08
            Ty to już chyba masz kompletną demencję. Chyba już po raz czwarty cytujesz te przecież same fragmenty "Nonsensopedii". No, to może tytułem rewanżu:

"Kościół katolicki – firma konkurencyjna do hipermarketów; w odróżnieniu od tych drugich nie występują w niej koszyki, a funkcję kasy spełnia tzw. taca. Związek Zawodowy Hipermarketów urządza często pikiety, by w dzień powszedni powstrzymywać się od chodzenia do kościoła ze względu na obniżanie się wpływów hipermarketów z tego powodu. Związek jednak powoli chyli się ku upadkowi, atakowany w konserwatywnych mediach za swoją zgodę na postępującą deklerykalizację. Mimo, iż mówi się, że jest to wiara w jednego boga, to katolikom to nic nie robi. Mają swoich 1001 świętych (powtórka z Zeusa, Posejdona, Afrodyty itp.)."

Czytaj więcej:
            nonsensopedia.wikia.com/wiki/Ko%C5%9Bci%C3%B3%C5%82_katolicki
            • wislocki12 Miało być 27.12.15, 21:17
              Przepraszam, miało być:

Ty to już chyba masz kompletną demencję. Chyba już po raz czwarty wklejasz te same przecież fragmenty z "Nonsensopedii".
              No, to może jeszcze tytułem rewanżu:

"Kościół katolicki – firma konkurencyjna do hipermarketów; w odróżnieniu od tych drugich nie występują w niej koszyki, a funkcję kasy spełnia tzw. taca.
              Związek Zawodowy Hipermarketów urządza często pikiety, by w dzień powszedni powstrzymywać się od chodzenia do kościoła ze względu na obniżanie się wpływów hipermarketów z tego powodu. Związek jednak powoli chyli się ku upadkowi, atakowany w konserwatywnych mediach za swoją zgodę na postępującą deklerykalizację. Mimo, iż mówi się, że jest to wiara w jednego boga, to katolikom to nic nie robi.
              Mają swoich 1001 świętych (powtórka z Zeusa, Posejdona, Afrodyty itp.)."

Czytaj więcej:
              nonsensopedia.wikia.com/wiki/Ko%C5%9Bci%C3%B3%C5%82_katolicki
        • genia50 Re: Ateistyczne dewotki 27.12.15, 17:54
          Ja sie pochwaliłam ,że jestem uważana -po to ten wpis.
          • edekzgredek99 Re: Ateistyczne dewotki 27.12.15, 18:04
            Pani Geniu szczerze mowiac to mam w doopie co mowi o mnie lechowski i jego klony.
            • genia50 Re: Ateistyczne dewotki 27.12.15, 18:19
              Ja tez,ale na wszelki wypadek czasami sie wypowiadam,zeby nikt (nie tylko lechowski51 i jego klony) nie myslal,ze sie z nim zgadzam(l.51) i moze nawet podpisuje pod jego wpisami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka