Dodaj do ulubionych

Na linii frontu

24.04.16, 18:54
Paweł Szramka grozi Rosji :wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/na-linii-frontu-ryzyko-kolejnych-incydentow-z-udzialem-rosji-szramka-musimy-wyrazic/59vhyf
Obserwuj wątek
    • e-zyleta Re: Na linii frontu 24.04.16, 19:34
      Boję się o to żeby nie wypowiedział wojny Rosji. Putin ze strachu rechocze.
      • edekzgredek99 Re: Na linii frontu 25.04.16, 08:35
        To trza bedzie partyzantke reaktywowac. Bedzieta potrzebowali mojego doswiadczenia bo ja to i ziemianke wykopie i pociag wysadze i inne takie co w partyzantce sie praktykuje. I kawe z zoledzi tez umiem zgotowac.
        • genia50 Re: Na linii frontu 25.04.16, 09:39
          Panie Edku,szkoda,ze sie wcześniej nie poznaliśmy.Moglibyśmy wspólnie jeżdzić na biwaki do lasu.Połaczylibyśmy panskie doświadczenie w radzeniu sobie w lesie z moim zamiłowaniem do biwakowania,bo męzczyzni,których znam to lubia wygody i puszyste poduchy,niestety....
          • edekzgredek99 Re: Na linii frontu 25.04.16, 10:41
            Musze sie tylko przyznac ze z kleszczami to sobie nie radze no bo wtedy tego dziadostwa tyle nie bylo ale ogienek rozpale jedzonko znajde szalas zbuduje full wypas pani Geniu
        • pamietamy3322 Re: Na linii frontu 25.04.16, 10:13
          Teraz partyzantka leśna? Jak nie ma lasów. Chyba w zwierzyńcu? Hehehe Ciekawe ile by przetrwała ze 2 godziny.
          • edekzgredek99 Re: Na linii frontu 25.04.16, 10:36
          • edekzgredek99 Re: Na linii frontu 25.04.16, 10:38
            No taki osobnik jak ty to pewnie nawet tych dwoch godzin by nie przetrwal a ja bym trwal i trwal bo ja mam doswiadczenie i mocny organizm
            • pamietamy3322 Re: Na linii frontu 25.04.16, 10:46
              Teraz byłyby inne metody walki partyzanckiej a nie krycie sie w zwierzyńcu albo w pod żywopłotem.
              • pamietamy3322 Re: Na linii frontu 25.04.16, 10:48
                A napisz jak w 44 witales bolszewikow. A bede wiedzial w jakiej partyzantce byles.
                • edekzgredek99 Re: Na linii frontu 25.04.16, 12:36
                  Ja wiem ze ty bys wital faszystow a inne nacje pogonil do gazu. Goowno cie obchodzi w jakiej bylem
                  • pamietamy3322 Re: Na linii frontu 25.04.16, 12:41
                    Co ty pierdzielisz. Za duzo tvn-u. Dla mnie wrogami sa i faszyscy i bolszewicy. A cos mi sie zdaje ze bolszewicy to byli twoi przyjaciele. A mysle ze byles w GW.
                    • pamietamy3322 Re: Na linii frontu 25.04.16, 12:42
                      I nawet ten sam tok rozumowania jak bolszewicy masz. Jak skazywali na smierc tysiące polskich zolnierzy podziemia niepodleglosciowego. To zawsze w oskarzeniu miedzy innymi bylo ze faszysta.
                    • pamietamy3322 Re: Na linii frontu 25.04.16, 12:43
                      nie GW tylko GL
                    • edekzgredek99 Re: Na linii frontu 25.04.16, 13:04
                      A ty w doopie byles goowno widziales. Trza bylo zyc w tamtych czasach. Twoi bohaterowie nie zawsze sa bohaterami dla innych. Spytaj o to bliskich tych ktorzy juz po wojnie zgineli z ich rak. Mendzisz i sie pienisz szczylu. Wez sie do roboty a nie tylko czas tu marnotrawisz na biciu piany
                      • pamietamy3322 Re: Na linii frontu 25.04.16, 13:10
                        Czyli jesteś dumny z siebie do teraz ze pomagałeś bolszewikom wziąć Polskę w niewole?
                        • pamietamy3322 Re: Na linii frontu 25.04.16, 13:13
                          A ,,przesłuchiwałeś" też?
                          • pamietamy3322 Re: Na linii frontu 25.04.16, 13:15
                            Teraz już siwy dziadunio jesteś. Ale kiedyś musiał być z Ciebie ,,dobry" kat.
                            • edekzgredek99 Re: Na linii frontu 25.04.16, 13:27
                              Wspolczuje twoim rodzicom. Pewnie sie bardzo wstydza ze wychowali takiego obiboka nienawistnika faszyste i chama. Wez sie do roboty i zrob cos dla tego kraju bo jak do tej pory to tylko jadaczka klapiesz.
                              • pamietamy3322 Re: Na linii frontu 25.04.16, 13:35
                                Ty już dużo zrobiłeś dla ,,kraju"
                            • edekzgredek99 Re: Na linii frontu 25.04.16, 13:29
                              Zapomnialem dodac ze jestes na dodatek bardzo glupi i naiwny
                              • pamietamy3322 Re: Na linii frontu 25.04.16, 13:36
                                vice versa
                                • edekzgredek99 Re: Na linii frontu 25.04.16, 13:49
                                  Kazda ciemnote ci mozna wcisnac a ty to lykasz bezkrytycznie jak kaczka a jak sie pienisz jak sie podniecasz. Podskakujesz jak taki kogucik miniaturka. Ubaw jest z ciebie po pachy. Serio wierzysz ze bylem w partyzantce?
                                  • pamietamy3322 Re: Na linii frontu 25.04.16, 13:57
                                    Strach obleciał? Teraz już nie byłeś?
                                    • edekzgredek99 Re: Na linii frontu 25.04.16, 14:35
                                      Bylem bylem ale sie ciebie wystraszylem juz mam pelne gatki z tego strachu.
                  • pamietamy3322 Re: Na linii frontu 25.04.16, 12:46
                    Malo armie bolszewia miala zeby zniewolic Polske? Jeszcze wy musieliscie im pomagac? Przyznaj sie strzelales do zolnierzy AK i NSZ?
                    • pamietamy3322 Re: Na linii frontu 25.04.16, 13:01
                      Jak dla mnie to nazisci powinni sie powybijac z bolszewikami. A zwycieskiej armii powinno zostac 100 zolnierzy. Tacy sami byli znak rownosci.
                      NKWD = SS i gestapo
    • wislocki12 Szramka Kukiza 24.04.16, 22:43
      Paweł Szramka (ur. 18 czerwca 1989 w Brodnicy) – polski polityk i żołnierz zawodowy, poseł na Sejm VIII kadencji.
      Z wykształcenia logistyk, absolwent Wyższej Szkoły Bankowej w Toruniu. Został żołnierzem zawodowym jako starszy szeregowy w 4 Pułku Chemicznym w Brodnicy. Zaangażował się w lokalną działalność akcji Zmieleni.pl i Ruchu Obywatelskiego na rzecz JOW. W 2014 bez powodzenia ubiegał się o mandat radnego Brodnicy.
      W wyborach parlamentarnych w 2015 kandydował do Sejmu w okręgu toruńskim z pierwszego miejsca na liście komitetu wyborczego wyborców Kukiz’15, zorganizowanego przez Pawła Kukiza. Uzyskał mandat posła VIII kadencji, otrzymując 13 552 głosy."
      Jeszcze jeden ekspert wojskowy... ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka