Dodaj do ulubionych

Zapraszam na czereśnie:-)

13.05.18, 05:15
Witam wczesnym rankiem. Kos daje mi koncert, pięknie śpiewa przy otwartym oknie, więc muszę mu to wybaczyć, że mnie obudził:-) Podziękowania za muzyczne upominki z ostatnich tygodni zamieściłam w komentarzach do piosenek ( w linkach do utworów) Kawa smakowała przy dźwiękach pięknej muzyki:-) Dziękuję Ci za to, że jesteś i przesyłam uściski, bo jesteś mi bliski:-) Zapraszam na pierwsze czereśnie:-) Uważaj na siebie, życzę udanej niedzieli, pa:-)

PS Inne ptaszki dołączyły do koncertu. Uwielbiam naturę:-)

Obserwuj wątek
    • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 13.05.18, 05:32
      Dziękuję, naprawdę? A już myślałem, że Pani całkowicie zapomniała o mnie, sam a.sdf...coś tam mi to wytykał, jak będę przejeżdżał to wpadnę by "dzióbek" ucałować, pa :-)
      Ps.
      Nowy nick...nowe otwarcie? ;-)
    • zolza670 Re: Zapraszam na czereśnie:-) 13.05.18, 07:03
      To z Ciebie moja droga taka naturystka...niech zgadnę...biegasz rankiem nago po łące...hmmm...zazdroszczę ;-)
      • e-zyleta Re: Zapraszam na czereśnie:-) 13.05.18, 12:45
        A w piecu już nie pali?
    • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 13.05.18, 13:33
      Przejeżdżałem dzisiaj i muszę powiedzieć, że czereśnia w fatalnej kondycji, może zbyt sucho ma...warto podlewać, dojrzałych owoców jak na lekarstwo, zaproszenie wygląda mi na bardziej kurtuazyjne więc nie zatrzymywałem się ;-)
      • e-zyleta Re: Zapraszam na czereśnie:-) 13.05.18, 13:53
        Ja to się boję tam jeździć, bo jak mnie pozna, to miskiem poszczuje:-))
        • a.sdf.gh.kl Re: Zapraszam na czereśnie:-) 13.05.18, 14:51
          Panowie! Widzę w postach okazywanie waszej "wdzięczności" za dawną gościnę.
          • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 13.05.18, 16:38
            O jakiej wdzięczności Waść prawisz, nie znając faktów naszym kosztem się bawisz? Nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy bo Ci go utrę...tak dla zabawy 😉
            • a.sdf.gh.kl Re: Zapraszam na czereśnie:-) 13.05.18, 21:15
              Kto cię tam wie jak było. Co by to nie było, znając ciebie, mogę spodziewać się wszystkiego najgorszego. Lepiej nie wchodzić z tobą w żadne układy.
              • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 14.05.18, 04:10
                Nie oceniaj innych według siebie...:-(
                • a.sdf.gh.kl Re: Zapraszam na czereśnie:-) 16.05.18, 10:04
                  7lat tłustych...
                  • znajoma67 Re: Zapraszam na czereśnie:-) 16.05.18, 10:13
                    Pozdrowka z Kolejki Bieszczadzkiej
                    • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 16.05.18, 10:44
                      Niech Pani nie wychyla się zbytnio, można złapać zapalenie...😉
                      • e-zyleta Re: Zapraszam na czereśnie:-) 16.05.18, 12:09
                        A czereśnie szpaki wpierdzieliły:-))
                    • a.sdf.gh.kl Re: Zapraszam na czereśnie:-) 16.05.18, 12:23
                      A nie zapomnij turystko o zdjęciach... ładnych.
                      Góry som pikne!
                      • znajoma67 Re: Zapraszam na czereśnie:-) 16.05.18, 12:46
                        Jest cudnie. I piknie pzdr
                        Jedziemy na Zielone Wxgorza nad Solina
                        • znajoma67 Re: Zapraszam na czereśnie:-) 16.05.18, 14:05
                          Przepraszam za błędy. Miałam ograniczoną widoczność.
                          • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 16.05.18, 14:57
                            Widocznie tak miało być😉
                      • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 16.05.18, 14:59
                        Zapewne myślisz o takich frywolnych na łonie...natury😉
                        • a.sdf.gh.kl Re: Zapraszam na czereśnie:-) 17.05.18, 16:29
                          Jak najbardziej! Wszystkie turystki, a zakładam, że jest to wycieczka szkolna, mają smartfony i... to coś czego my meny nie mamy. Zdjęcia mają być n a t u r a l n e ;-)
                          • znajoma67 Re: Zapraszam na czereśnie:-) 18.05.18, 10:19
                            Witam wyślę Ci zdjecia na priv pozdrawiam
                            • zolza670 Re: Zapraszam na czereśnie:-) 18.05.18, 12:21
                              Na priv? Oj, to chyba będą nagie fotki ;-)
                              • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 18.05.18, 14:51
                                Nie powiem, że mnie to zbytnio ciekawi, ale jak a.sdf... wrzuci mi na priv coś tam dla oka to ocenię i razem się pośmiejemy...Pani zrobię copy ;-)
                                • a.sdf.gh.kl Re: Zapraszam na czereśnie:-) 18.05.18, 15:14
                                  Ja nie poniżam ludzi życzliwtch i podobnych. Tylko gangreny, kanalie, buraki itp
                                  • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 18.05.18, 15:21
                                    Kiedy w końcu przestaniesz oceniać innych według siebie, kto mówi o poniżaniu? Robisz się marudny i zgryźliwy...słowem tetryk :-(
                                    • a.sdf.gh.kl Re: Zapraszam na czereśnie:-) 18.05.18, 15:30
                                      Ty ciągle poniżasz. To twoja specjalność, przy czym robisz to tak sprytnie, że tylko nieliczni raczą to zauważyć.
                              • a.sdf.gh.kl Re: Zapraszam na czereśnie:-) 18.05.18, 15:13
                                No dyć to o takich piszę!
                                Ale, ale... zołzunia! Czekam na Twoje w stroju Ewy
                                • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 18.05.18, 15:25
                                  I też nie podzielisz się?? :-(
                                  • a.sdf.gh.kl Re: Zapraszam na czereśnie:-) 18.05.18, 15:29
                                    Nie! Co między zołzą, a mną to tajemnica służbowa/państwowa. Ściśle tajne/poufne... no chyba, że będzie chciała się pochwalić...
                                    • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 18.05.18, 15:34
                                      Teraz dostrzegasz różnicę między nami "dobry człowieku" ?? ;-)
                                      • a.sdf.gh.kl Re: Zapraszam na czereśnie:-) 18.05.18, 20:02
                                        Mam się z tobą dzielić co intymne między mną a zołzą? NEVER! Tylko my dwoje... i księżyc świadkiem!
                                        A ty podzieliłeś się ze mną kiedy oglądałeś zdjęcia swojej starej?
                                        • zolza670 Re: Zapraszam na czereśnie:-) 20.05.18, 19:32
                                          Hmmm...jestem pod ogromnym wrażeniem Tarzanku...nie przypuszczałam, że jesteś taki dyskretny...to cenna cecha ...po co inni mają wiedzieć o naszej słodkiej tajemnicy ;-)
                                          • smieszekleszek Re: Zapraszam na czereśnie:-) 20.05.18, 19:52
                                            Lekarstwo na ptaki:sklep.linarem.pl/galerie/o/osstraszcza-na-ptaki-mak_2261.jpg
                                          • a.sdf.gh.kl Re: Zapraszam na czereśnie:-) 20.05.18, 23:19
                                            I słusznie! Tajemnica/tajne/poufne. >Ty i ja< w krainie rozkoszy :-)
                                • zolza670 Re: Zapraszam na czereśnie:-) 18.05.18, 16:05
                                  To nie dostałeś Tarzanku? Przecież Ci już dawno wysłałam. Hmmm...to do kogo to poszło?
                                  • a.sdf.gh.kl Re: Zapraszam na czereśnie:-) 18.05.18, 20:00
                                    O losie! Znów jakiś "obcy" ślini się na Twój widok! :-(
                  • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 16.05.18, 10:41
                    Czy Ty nie jesteś gejem? 😟
                    • a.sdf.gh.kl Re: Zapraszam na czereśnie:-) 16.05.18, 12:23
                      Nie oceniaj ludzi według siebie!
                      • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 16.05.18, 13:48
                        Tak sobie pomyślałem bo ciągle kręcisz się wokół mojej doopy 😜
                        • a.sdf.gh.kl Re: Zapraszam na czereśnie:-) 17.05.18, 16:29
                          a w którym wątku?
                          • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 17.05.18, 17:06
                            W każdym, bez wyjątku :-(
                            • a.sdf.gh.kl Re: Zapraszam na czereśnie:-) 17.05.18, 20:01
                              Myślę, że masz problemy ze sobą, jakieś braki. Porozmawiaj ze starą.
                              Tyle mnie obchodzisz co papier toaletowy i zawartość muszli spuszczane ze strumieniem wody.
                              • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 17.05.18, 20:06
                                Odwzajemniam "uczucia" ;-)
          • zolza670 Re: Zapraszam na czereśnie:-) 13.05.18, 19:11
            Tarzanku nie wcinajmy się bo to nie nasze sprawy. Lepiej obgadajmy nasz wypad na giełdę staroci. Nie masz pojęcia jak się napaliłam. Rozumiem, że o apartament zadbasz Ty. Wiesz, ja lubię wszelkie wygody i odrobinę luksusu...hmmm...taką większą odrobinę. Oj, nie będziesz się ze mną nudził. Zobaczysz jak będzie miło i przyjemnie.
            • a.sdf.gh.kl Re: Zapraszam na czereśnie:-) 13.05.18, 21:13
              O losie! Stać mnie tylko na nocleg pod chmurką :-( Giełda staroci, a tu mój stary "maluch", przed czasem, odmówił posłuszeństwa :-(
              Namiot duży, wystarczy na wszystkie pozycje Kamasutry :-) Na pewno nie będziemy się nudzić :-)
              • zolza670 Re: Zapraszam na czereśnie:-) 13.05.18, 21:21
                Niech będzie Tarzanku...możemy tę noc spędzić pod gwiazdami...to będzie takie romantyczne...od czasu do czasu lubię powiew romantyzmu...ale na kawę i ciacho dla mnie to chyba Cię stać? ...bo ja zawsze lubię się czuć bardzo kobieco...a może Twojego malucha sprzedamy na giełdzie staroci i poszalejemy?...na jeden wieczór chyba wystarczy?
                • a.sdf.gh.kl Re: Zapraszam na czereśnie:-) 13.05.18, 21:31
                  Yes! Yes! Yes!
                  www.youtube.com/watch?v=7fX5UmSwNh8
          • znajoma67 Re: Zapraszam na czereśnie:-) 13.05.18, 19:50
            Dobry wieczór, od jutra przez kilka dni będę poza zasięgiem internetu, odezwę się w piątek wieczorem, życzę udanego wieczoru i tygodnia, dobranoc:-)
            • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 13.05.18, 20:00
              Jejku! To przykre...:-(
              • e-zyleta Re: Zapraszam na czereśnie:-) 13.05.18, 20:59
                Mogę umrzeć z tęsknoty:-))
                • zolza670 Re: Zapraszam na czereśnie:-) 13.05.18, 21:03
                  A ja to się upiję z żalu ;-)
        • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 13.05.18, 16:40
          Bez obaw! Przyjazna okolica, można przyrodą się zachwycać 🙂
    • genia50 Re: Zapraszam na czereśnie:-) 13.05.18, 22:10
      Już są czereśnie , tak wcześnie?
      • wislocki12 Apetyt na czereśnie... 13.05.18, 22:32
        Apetyt na czereśnie jest zawsze... :-))
        • genia50 Re: Apetyt na czereśnie... 15.05.18, 19:32
          Zawsze też jest pora na lody "koral" ! :-)
          • zolza670 Re: Apetyt na czereśnie... 16.05.18, 20:53
            Lody? Też lubię ;-)
            • e-zybi Re: Apetyt na czereśnie... 17.05.18, 02:58
              A kto ich nie lubi? ;-)
      • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 15.05.18, 05:49
        Są i truskawki chodź w "niewymarzonej" cenie😟
        • zolza670 Re: Zapraszam na czereśnie:-) 15.05.18, 17:23
          W truskawkach przynajmniej nie ma robalków...a jak smakują z czekoladą i szampanem :-)
          • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 15.05.18, 18:30
            Pyszności same... 🙂 Można przy nich zasiedzieć się do późna i wyjść dopiero nad ranem 😉
    • genia50 Re: Zapraszam na czereśnie:-) 18.05.18, 23:35
      A czy na pewno są dojrzałe, bo po zielonych można dostać czerwonki...
      • wislocki12 Zielonka? 18.05.18, 23:37
        Chyba zielonki... ;-)
        • genia50 Re: Zielonka? 19.05.18, 21:11
          Logicznie tak, ale nie medycznie.
          • wislocki12 Choromański 19.05.18, 21:31
            Zazdrość i..., pardon, logika i medycyna? ;-)
            • genia50 Re: Choromański 20.05.18, 21:08
              A może: logika i polityka ?
              P.S.Przy niedzieli to i coś na wesoło, bo Choromański to mroczny taki...
    • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 20.05.18, 09:03
      Ciekawe czy jeszcze coś pozostało? ;-)
    • znajoma67 Re: Zapraszam na czereśnie:-) 20.05.18, 11:27
      Urwałam kilka kg z wysokiej drabiny, zapraszam na witaminy:-)Są nawet smaczne, deszcze im pomogły:-) Życzę udanej niedzieli, pozdrawiam serdecznie:-)
      • smieszekleszek Re: Zapraszam na czereśnie:-) 20.05.18, 12:29
        Szpaki zjedzą wszystkie:bi.gazeta.pl/im/79/36/b7/z12007033IE,Szpak-przylapanuy-na-goracym-uczynku-wcale-sie-nie.jpg
        • znajoma67 Re: Zapraszam na czereśnie:-) 20.05.18, 14:52
          Przyłapałam z rana kwiczoła, dla wszystkich wystarczy:-)
          • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 20.05.18, 15:37
            Jeden kwiczoł dla wszystkich?? Pani! Toż to niewiele większe od wróbla, czym tu dzielić? Później a.sdf... będzie wymawiał gościnę...ja dziękuję, jedzcie sami ;-)
            • genia50 Re: Zapraszam na czereśnie:-) 20.05.18, 19:57
              Zjadłabym, ale tylko przerobionego na parówki...
            • zolza670 Re: Zapraszam na czereśnie:-) 20.05.18, 20:18
              Rodzimych ptaków coraz mniej a Pani Palacz jeszcze je wyjada...ZGROZA
    • smieszekleszek Re: Zapraszam na czereśnie:-) 21.05.18, 09:24
      Pani profesor innych poprawia nawet, gdy pominęli jedną literkę, a sama nie pisze poprawnie...
      Cytuję: "Podziękowania za muzyczne upominki z ostatnich tygodni zamieściłam w komentarzach do piosenek "
      Poprawnie: Podziękowania za muzyczne upominki z ostatnich tygodni "które", zamieściłam w komentarzach do piosenek. Hi, hi...
      • e-zybi Re: Zapraszam na czereśnie:-) 21.05.18, 10:05
        Profesor?? Leszku, raczej nauczycielka, hmm...muszę zganić Cię i dać klapsa, za całokształt Twojej wypowiedzi ;-)
        • e-zyleta Re: Zapraszam na czereśnie:-) 21.05.18, 12:01
          A może potrzebny był ptaszek /,| :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka