znajoma67 11.06.18, 16:26 rta24.eu/tarnobrzeg-sasiedzka-pomoc-sie-oplaca-czy-sa-chetni/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-zyleta Re: Pomoc sąsiedzka 11.06.18, 17:53 Kiedyś pisałem że to forum odwiedza zaledwie kilka osób, łącznie z Tobą i odzew jast znikomy, na twoje ogłoszenie.Natomiast można to robić na fejsie, gdzie uczestników jest nieograniczona ilość:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Pomoc sąsiedzka 12.06.18, 08:22 A jakie zwierzątko ma Pani w domu? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Pomoc sąsiedzka 12.06.18, 12:36 Jeżeli nie jesteś zalogowana na fejsie, to znaczy że boisz się ujawnienia swojego wizerunku, więc wolisz być "niewidzialną ręką" służąc pomocą, rękami innych, udająć swoją katolicką miłosierność:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
znajoma67 Re: Pomoc sąsiedzka 12.06.18, 14:07 Jesteś złośliwy, nie po drodze mi z takimi ludźmi! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Pomoc sąsiedzka 12.06.18, 14:26 A Ty jesteś do bulu szczera wg. własnego mniemania, taki prawdziwy chłopek (kobieta) roztropek z zaściankowej miejscowości:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
znajoma67 Re: Pomoc sąsiedzka 12.06.18, 15:16 Wstałeś lewą nogą? Zdrzemnij się i wstań prawą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Pomoc sąsiedzka 12.06.18, 15:51 Pisałem że w forum uczestniczy zaledwie kilka osób, więc to żadna reklama, a pozatym nie jest to forum reklamowe a tylko: cytuję; "Informacje, dyskusje, komentarze i opinie dotyczące wydarzeń w Tarnobrzegu.' PS Zachowujesz się jak ta prawdziwa wiejska baba Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Pomoc sąsiedzka 12.06.18, 16:00 "Poza tym" Wklejam ci nagłówek forum, bo być może masz trudność w lokalizacji ogłoszeń o samarytańskich wyczynach" < Forum Regionalne Podkarpackie Tarnobrzeg ZMIEŃ Szukaj na forum Tarnobrzeg (307342) podkarpackie tarnobrzeg Dodaj do ulubionych Powiadamiaj o nowych wątkach Informacje, dyskusje, komentarze i opinie dotyczące wydarzeń w Tarnobrzegu. Ogłoszenia dla Tarnobrzegu " Tym forum opiekuje się xulu.> Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Pomoc sąsiedzka 12.06.18, 15:43 Moja sąsiadka (samotna) radzi sobie znakomicie. Myślę, że niejeden chciałby znaleźć się w roli "pomocnika"😉 Póki co pozostaje dobre wrażenie i daleko idąca kurtuazja🙂 Odpowiedz Link Zgłoś