Gość: AdEk45 IP: *.localdomain / 217.96.44.* 13.10.05, 10:45 Jak wygląda w Tarnobrzegu sprawa napraw samochodów po kolizjach? Gdzie oddać uszkodzone auto by nie dużo stracić i mieć dobrze zrobione? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sypo Re: Naprawy powypadkowe IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 13.10.05, 20:40 ja pomalowalem auto u Pana w.stali warsztat przed betoniarnią w ocicach droga na Chmielów za połowe pieniędzy które wołali w tarnobrzegu na warszawskiej czy spece z Sielca Ja osobiście jestem zadowolony a zostało połowe pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotos Re: Naprawy powypadkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 18:57 a dokładniej gdzie jest ten warsztat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: Naprawy powypadkowe IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 15.10.05, 15:48 jak wyjeżdzasz z tarnobrzega na chmielów przejedziesz przez miechocin na dół za zakręten 500m po lewej stronie przy ulicy przed betoniarnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drabol Re: Naprawy powypadkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 19:24 polecam gosci z sobowa firma "PARTNER" szybko nie drogo rok gwarancji Odpowiedz Link Zgłoś