Gość: tarantula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:30 Zbieram informacje o legalnych interesach niejakieko T.Lenarta. Celem jest uczczenie GO jako wzorowego obywatela Naszego Grodu.Mile wdziane szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxxx Re: Prezik Lenart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 00:02 Jeżeli piszesz to mozesz tylko o lewych interesach bo takie pan T.L. robi! Spytaj co robi z funduszem remontowym spółdzielni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logan Re: Prezik Lenart IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 10:06 Więc pytam, co robi z funduszem remontowym spółdzielni? Bo ja tego nie wiem a jeśli ty wiesz to napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JfU45 Re: Prezik Lenart IP: 195.205.110.* 08.03.06, 11:21 Ja wiem co Zarząd Spółdzielni TSM z prezesem Lenartem na czele robi z funduszem remnotowym. Przeznacza te środki na remonty zasobów mieszkaniowych. Zarząd TSM jednak przy planowaniu remontów kieruje się conajmniej dziwnymi kryteriami. Mieszkam w jednym z bloków na Wyspiańskiego. Blok jest prawie najstarszy na tej ulicy. Jednak do tej pory nie jest ocieplony, stolarka okienna na klatkach schodowych jest w koszmarnym stanie, drzwi wejściowe mimo zamykaczy się nie zamykają, balkony są w opłakanym stanie(okapy przerdzewiałe, farba obłazi płatami). Stan budynku nie przystaje do XXI wieku i położenia przy głównej ulicy miasta. Inne młodsze budynki są już dawno wyremontowane. Administratorzy osiedla przez kilka ostatnich lat obiecywali, że może w przyszłym roku. Wg innych informacji budynek ten ma być remontowany dopiero w 2008 roku. Jak mi poufnie powiedział ktoś z rady osiedla tak późny termin remontu jest spowodowany niechęcią zarządu TSM i poprzedniego kierownika osiedla do niektórych mieszkańców tego bloku, którzy mieli kiedyś czelność upominać się o właściwą temperaturę w mieszkaniach i właśnie o remont bloku. Jeśli to jest prawda to pogratulować Zarządowi z Prezesem na czele obiektywizmu w podejmowaniu decyzji.Tak trzymać a komuna w TSM nadal będzie trwała. Odpowiedz Link Zgłoś
jk475 Re: Prezik Lenart 08.03.06, 12:00 Potwierdzam i myślę, że chodzi może o budynek Wyspiańskiego 20. Rodzice wprowadzili się tam pod koniec 1969 roku a remontu budynku chyba nie było nigdy. Jak przyjeżdżam do nich 2 razy do roku, a mieszkam w Antwerpii, to myślę, że jestem w trzecim świecie. Chociaż same mieszkania nie są najgorsze poza wymiarami. Otoczenie bloków, klatki schodowe, blakony, czyli to co zależy do władz spółdzielni są koszmarne. No cóż. Spółdzielnie mieszkaniowe w opinii zachodu i nie tylko, są jednym z ostatnich reliktów socjalizmu. Podobną opinię mam również o pracowniczych ogrodach działkowych. Brak podstawowych mediów (woda, energia elektryczna) a w prasie działkowej pełny komfort. Piękne zdjęcia, uśmiechnięci ludzie i samozadowolenie prezesów, szczególnie tych z Warszawy. No ale przyjeżdżam do Tarnobrzega z przyjemnością bo tu się urodziłam i wychowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alpha Re: Prezik Lenart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:40 Tomaszek bardzo ładnie wypowiedział się parę lat temu na temat swioch interesów;Tylko ci co leża brzuchem do góry MI zazdroszczą JA tyram od rana do wieczora więc mam/wypowiedz dla dziennikarki po tym jak wyszło ze do niego nalezy budowna apteka -uruchomi ją w tym roku bo ubiegła go P.Pietrow podnjmujac lokal od niejakiego Bokwy. Trzeba podziwiać rozwój Tomaszka-Od ciecia typu Anioła/nie obrażając tegoż/do czołowego geszfciarza Tbg.Dalej co prawda prymitywa z pod Opatowa ,pewne rzeczy przychodzą po paru pokoleniach cywilizowania a i to nie zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salowy ze szpitala Re: Prezik Lenart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:12 A ja widze pana prezia z okna jak wieczorami kładzie płytki do pózna w budynku na mickiewicza i sie dziwie ze nie zatrudni takich baranów jak wy....przecież mógłby....ale po co? żebyście mu dupe obrabiali? zreszta.. matoły które tu piszą poprostu zazdroszczą... ot i tyle ...a jak sie wam nie podoba to do śiarkowca... tam za okna zwrócą wam w 2010 roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Prezik Lenart IP: 80.51.159.* 08.03.06, 19:28 A ja widze pana prezia z okna jak wieczorami kładzie płytki do pózna w budynku > > na mickiewicza i sie dziwie ze nie zatrudni takich baranów haha! Kładzie może,.. ale na płytki do późna wieczorami i nie baranów a baranice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sac Re: Prezik Lenart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 09:07 Drogi salowy,wynoś ty lepiej baseny i płucz cewniki a jak chcesz przekretowi wylizacokolice odbytu/łac.anus/to rób to w zciszu Aleji Lipowej.Bo jak kogoś moze fascynować prymitywny awans społeczny /wyciągniety przez śp.Jasia Wojtowicza z nicości -niedouczeńców/to ktoś taki może szorować posadzki i patrzyć z rozdziawioną gębą na prezesine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scorpena Re: Prezik Lenart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:49 Wiem że jakiś miły i napewno uczciwy/jak to we wszystkich interesach prowadzonych przez uczciwych ,kończącycych zaoczne PZPR studia w PRL-U/ geszeft robił w Krakowie/chyba Dz.Kurdwanów/razem z tym któremu spółdzielnia umożliwiła kupno terenów na Dzikowie-blok na Słomki 3,Supersam czyli z W.P.Skowronem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezik Lenart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 22:50 Agencjo Wywiadowczo-Rozwiadowcza PiS,do roboty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Prezik Lenart IP: 80.51.159.* 08.03.06, 19:34 wszystko robi legalnie, ale do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Prezik Lenart IP: 80.51.159.* 08.03.06, 19:34 wszystko robi legalnie, ale do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prezik Lenart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 10:52 Typowe polskie piekło- zazdrość, zawiść , ale za robote to się nie weźmiesz. Tylko żeby kogoś ukąsić jak pająk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logan Re: Prezik Lenart IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 11:31 Nie znam osobiście tego L. i nie interesuje mnie jego osoba. Cały ten temat jest żałosny ale godny tego forum, bo tu jak zwykle sam syf i opluwanie się. To forum jest obrazem m. Tarnobrzeg, tak to widać , kiedy ktos tu z zewnątrz zajrzy. "Gdy wieczorne zgasną zorze. Zanim głowę do snu złożę. Modlitwę moją zanoszę. Bogu ojcu i synowi, dopie..ie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie proszę. Kto ja jestem? Polak mały. Mały zawistny i podły. Jaki znak mój - krwawe gały. Oto wznoszę moje modły, do Boga, Marii i Syna, zniszczcie tego sku..syna. Mego brata sąsiada, tego wroga, tego gada. Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym, i w ogóle żeby miał marnie. Żeby miał AIDS,...oto modlitwa Polaka." EOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Prezik Lenart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 12:09 Więc się pytam, co można pozytywnego napisać o naszym miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeflik Re: Prezik Lenart IP: 80.51.159.* 10.03.06, 18:55 Mógłbyś napisać, że naoglądałeś się "Dnia Świra" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logan Re: Prezik Lenart IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 14:35 Gość portalu: zeflik napisał(a): > Mógłbyś napisać, że naoglądałeś się "Dnia Świra" Ale to nie był konkurs i mie ma nagrody. Skoro nie złapałeś aluzji to idź za forum "konkursy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeflik Re: Prezik Lenart IP: 80.51.159.* 11.03.06, 17:08 Wyraźnie widać, że dostałeś świra, lepiej się przyznaj, bo na konkurs raczej nie masz szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCOrpion Re: Prezik Lenart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 19:08 Weżmiemy się za robotę za te układziki wsiowo-poPRLowskie za te remontowna mieszkanka dla wodzów SaNePiDu,za dzaialeczki dla urzedniczek skarbowych za te wytyrane pienądze /chorą watroba prezsiny/za wszawe układy. Gdy ktoś krytykuje to nie chce mu się robić a może poprostu nie ma złodziejskie natury wsiowego obijboka/GOSPODARZ nie kradł bo muUCZCIWOŚĆ nie pozwalała/ czy też małomiasteczkowego szmula/żydka od szcher-macher/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scrabeusz Re: Prezik Lenart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 11:47 Jak ktoś pisze o pracowitości tych ludzi,to jest to pracowitość ulicznego alfonsa a spryt dziwki/taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Debesciak Re: Prezik Lenart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 09:11 Jest de best Odpowiedz Link Zgłoś