Dodaj do ulubionych

Prezik Lenart

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:30
Zbieram informacje o legalnych interesach niejakieko T.Lenarta.
Celem jest uczczenie GO jako wzorowego obywatela Naszego Grodu.Mile wdziane
szczegóły.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxxx Re: Prezik Lenart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 00:02
      Jeżeli piszesz to mozesz tylko o lewych interesach bo takie pan T.L. robi!
      Spytaj co robi z funduszem remontowym spółdzielni!
      • Gość: Logan Re: Prezik Lenart IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 10:06
        Więc pytam, co robi z funduszem remontowym spółdzielni?
        Bo ja tego nie wiem a jeśli ty wiesz to napisz.
        • Gość: JfU45 Re: Prezik Lenart IP: 195.205.110.* 08.03.06, 11:21
          Ja wiem co Zarząd Spółdzielni TSM z prezesem Lenartem na czele robi z funduszem remnotowym. Przeznacza te środki na remonty zasobów mieszkaniowych. Zarząd TSM jednak przy planowaniu remontów kieruje się conajmniej dziwnymi kryteriami. Mieszkam w jednym z bloków na Wyspiańskiego. Blok jest prawie najstarszy na tej ulicy. Jednak do tej pory nie jest ocieplony, stolarka okienna na klatkach schodowych jest w koszmarnym stanie, drzwi wejściowe mimo zamykaczy się nie zamykają, balkony są w opłakanym stanie(okapy przerdzewiałe, farba obłazi płatami). Stan budynku nie przystaje do XXI wieku i położenia przy głównej ulicy miasta. Inne młodsze budynki są już dawno wyremontowane. Administratorzy osiedla przez kilka ostatnich lat obiecywali, że może w przyszłym roku. Wg innych informacji budynek ten ma być remontowany dopiero w 2008 roku. Jak mi poufnie powiedział ktoś z rady osiedla tak późny termin remontu jest spowodowany niechęcią zarządu TSM i poprzedniego kierownika osiedla do niektórych mieszkańców tego bloku, którzy mieli kiedyś czelność upominać się o właściwą temperaturę w mieszkaniach i właśnie o remont bloku. Jeśli to jest prawda to pogratulować Zarządowi z Prezesem na czele obiektywizmu w podejmowaniu decyzji.Tak trzymać a komuna w TSM nadal będzie trwała.
          • jk475 Re: Prezik Lenart 08.03.06, 12:00
            Potwierdzam i myślę, że chodzi może o budynek Wyspiańskiego 20. Rodzice wprowadzili się tam pod koniec 1969 roku a remontu budynku chyba nie było nigdy. Jak przyjeżdżam do nich 2 razy do roku, a mieszkam w Antwerpii, to myślę, że jestem w trzecim świecie. Chociaż same mieszkania nie są najgorsze poza wymiarami. Otoczenie bloków, klatki schodowe, blakony, czyli to co zależy do władz spółdzielni są koszmarne. No cóż. Spółdzielnie mieszkaniowe w opinii zachodu i nie tylko, są jednym z ostatnich reliktów socjalizmu. Podobną opinię mam również o pracowniczych ogrodach działkowych. Brak podstawowych mediów (woda, energia elektryczna) a w prasie działkowej pełny komfort. Piękne zdjęcia, uśmiechnięci ludzie i samozadowolenie prezesów, szczególnie tych z Warszawy. No ale przyjeżdżam do Tarnobrzega z przyjemnością bo tu się urodziłam i wychowałam.
    • Gość: Alpha Re: Prezik Lenart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:40
      Tomaszek bardzo ładnie wypowiedział się parę lat temu na temat swioch
      interesów;Tylko ci co leża brzuchem do góry MI zazdroszczą JA tyram od rana do
      wieczora więc mam/wypowiedz dla dziennikarki po tym jak wyszło ze do niego
      nalezy budowna apteka -uruchomi ją w tym roku bo ubiegła go P.Pietrow
      podnjmujac lokal od niejakiego Bokwy.
      Trzeba podziwiać rozwój Tomaszka-Od ciecia typu Anioła/nie obrażając tegoż/do
      czołowego geszfciarza Tbg.Dalej co prawda prymitywa z pod Opatowa ,pewne rzeczy
      przychodzą po paru pokoleniach cywilizowania a i to nie zawsze
      • Gość: salowy ze szpitala Re: Prezik Lenart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:12
        A ja widze pana prezia z okna jak wieczorami kładzie płytki do pózna w budynku
        na mickiewicza i sie dziwie ze nie zatrudni takich baranów jak wy....przecież
        mógłby....ale po co? żebyście mu dupe obrabiali? zreszta.. matoły które tu
        piszą poprostu zazdroszczą... ot i tyle ...a jak sie wam nie podoba to do
        śiarkowca... tam za okna zwrócą wam w 2010 roku!!!
        • Gość: lk Re: Prezik Lenart IP: 80.51.159.* 08.03.06, 19:28
          A ja widze pana prezia z okna jak wieczorami kładzie płytki do pózna w budynku
          >
          > na mickiewicza i sie dziwie ze nie zatrudni takich baranów

haha! Kładzie może,.. ale na płytki do późna wieczorami i nie baranów a baranice
        • Gość: sac Re: Prezik Lenart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 09:07
          Drogi salowy,wynoś ty lepiej baseny i płucz cewniki a jak chcesz przekretowi
          wylizacokolice odbytu/łac.anus/to rób to w zciszu Aleji Lipowej.Bo jak kogoś
          moze fascynować prymitywny awans społeczny /wyciągniety przez śp.Jasia
          Wojtowicza z nicości -niedouczeńców/to ktoś taki może szorować posadzki i
          patrzyć z rozdziawioną gębą na prezesine
          • Gość: Scorpena Re: Prezik Lenart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:49
            Wiem że jakiś miły i napewno uczciwy/jak to we wszystkich interesach
            prowadzonych przez uczciwych ,kończącycych zaoczne PZPR studia w PRL-U/
            geszeft robił w Krakowie/chyba Dz.Kurdwanów/razem z tym któremu spółdzielnia
            umożliwiła kupno terenów na Dzikowie-blok na Słomki 3,Supersam czyli z
            W.P.Skowronem .
            • Gość: gość Re: Prezik Lenart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 22:50
              Agencjo Wywiadowczo-Rozwiadowcza PiS,do roboty !
    • Gość: lk Re: Prezik Lenart IP: 80.51.159.* 08.03.06, 19:34
      wszystko robi legalnie, ale do czasu
    • Gość: lk Re: Prezik Lenart IP: 80.51.159.* 08.03.06, 19:34
      wszystko robi legalnie, ale do czasu
    • Gość: ... Re: Prezik Lenart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 10:52
      Typowe polskie piekło- zazdrość, zawiść , ale za robote to się nie weźmiesz.
      Tylko żeby kogoś ukąsić jak pająk.
      • Gość: Logan Re: Prezik Lenart IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 11:31
        Nie znam osobiście tego L. i nie interesuje mnie jego osoba. Cały ten temat
        jest żałosny ale godny tego forum, bo tu jak zwykle sam syf i opluwanie się.
        To forum jest obrazem m. Tarnobrzeg, tak to widać , kiedy ktos tu z zewnątrz
        zajrzy.

"Gdy wieczorne zgasną zorze. Zanim głowę do snu złożę. Modlitwę moją zanoszę.
        Bogu ojcu i synowi, dopie..ie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę, tylko
        mu dosrajcie proszę. Kto ja jestem? Polak mały. Mały zawistny i podły. Jaki
        znak mój - krwawe gały. Oto wznoszę moje modły, do Boga, Marii i Syna,
        zniszczcie tego sku..syna. Mego brata sąsiada, tego wroga, tego gada. Żeby mu
        okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał
        cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym, i w ogóle żeby miał marnie. Żeby miał
        AIDS,...oto modlitwa Polaka."

EOT
        • Gość: aaa Re: Prezik Lenart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 12:09
          Więc się pytam, co można pozytywnego napisać o naszym miescie?
        • Gość: zeflik Re: Prezik Lenart IP: 80.51.159.* 10.03.06, 18:55
          Mógłbyś napisać, że naoglądałeś się "Dnia Świra"
          • Gość: Logan Re: Prezik Lenart IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 14:35
            Gość portalu: zeflik napisał(a):
            > Mógłbyś napisać, że naoglądałeś się "Dnia Świra"

Ale to nie był konkurs i mie ma nagrody.
            Skoro nie złapałeś aluzji to idź za forum "konkursy"
            • Gość: zeflik Re: Prezik Lenart IP: 80.51.159.* 11.03.06, 17:08
              Wyraźnie widać, że dostałeś świra, lepiej się przyznaj, bo na konkurs raczej nie
              masz szans
      • Gość: SCOrpion Re: Prezik Lenart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 19:08
        Weżmiemy się za robotę za te układziki wsiowo-poPRLowskie za te remontowna
        mieszkanka dla wodzów SaNePiDu,za dzaialeczki dla urzedniczek skarbowych za te
        wytyrane pienądze /chorą watroba prezsiny/za wszawe układy.
        Gdy ktoś krytykuje to nie chce mu się robić a może poprostu nie ma złodziejskie
        natury wsiowego obijboka/GOSPODARZ nie kradł bo muUCZCIWOŚĆ nie pozwalała/ czy
        też małomiasteczkowego szmula/żydka od szcher-macher/
        • Gość: scrabeusz Re: Prezik Lenart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 11:47
          Jak ktoś pisze o pracowitości tych ludzi,to jest to pracowitość ulicznego
          alfonsa a spryt dziwki/taniej
    • Gość: Debesciak Re: Prezik Lenart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 09:11
      Jest de best
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka