Dodaj do ulubionych

Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II turze?

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.06, 09:49
SKORO PIS I PO NIE PAŁAJĄ DO SIEBIE SYMPATIĄ A KANDYDAT J.DZIUBIŃSKI ZOSTAŁ
ZGŁOSZONY PRZEZ PIS POMIMO SWOJEJ "BEZPARTYJNOŚCI", ZASTANAWIAM SIĘ CZY
ELEKTORAT PO, CZYLI PANA BOCHYŃSKIEGO, KTÓRY NIESTETY NIE PRZESZEDŁ DO II
TURY ZAGŁOSUJE NA N.MASTALERZA? LOGIKA MÓWI, ŻE TAK POWINNO SIĘ STAĆ,
ALE....... NO WŁAŚNIE CZY TAK SIĘ STANIE?. JEŚLI TAK TO PRAWDOPODOBNIE
N.MASTALERZ ZOSTAŁBY "NOWYM" PREZYDENTEM. ALE CZY POWIĄZANIA I CHYBA BDB
ZNAJOMOŚĆ DZIUBIŃSKI-BOCHYŃSKI NIE ZDECYDUJE INACZEJ?
Obserwuj wątek
    • pismak5 Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur 13.11.06, 10:27
      Skoro tarnobrzeskie PO zblokowało listy z PIS-em, to nad czym się zastanawiać ?
      • Gość: chlopak Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:43
        a to nie ludzie głosują ??
        • Gość: kic Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:55
          O czym Wy tu jeszcze dyskutujecie.Jakieś niedobitki komunistyczne widzą szansę
          na ochłapy i trugą turę. Nie od dziś wiadomo , że głosy Bochyńskiego przejdą na
          Prezydenta Dziubińskiego.Tak że bez szans .
          • Gość: wyborca Po Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:34
            Na pewno nie poprzemy Mastalerza, najwyżej zostaniemy w domu.
            • Gość: Z nadzieją N.M. Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:16
              A ja poprę Mastalerza( w pierwszej turze mój glos miał Bochyski) choć nie ufam mu do końca, gdyż jest megalomanem z rozbuchanym ego.Jednak to głosowanie na mniejsze zło. Niestety w Polsce to stało się normą! Nie ufam ludziom którzy piją z kim popadnie a wiadomo że przy wódce za darmo można wiele załatwić... Ja bym chciał aby niejeden załatwił ,ale z korzyścią dla naszego miasta. Mastalerz jeszcze się nie skompromitował i jest spoza tej tarnobrzeskiej kliki. Może coś w niej pomiezza?
              • smolarek72 Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur 13.11.06, 13:45
                do N.M.
                sam akcentujesz że "jeszcze się nie skompromitował" - więc przypuszczasz, że to
                nastąpi.
                Teraz NM ma większy problem - co zrobić, żeby "starzy lewicowcy" nie wywalili
                go, gdyż takim wynikiem zawiódł zaufanie w lewicowym Tarnobrzegu
                • Gość: głosujący Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:29
                  Szkoda, że Bochyński nie zrobił niespodzianki, jak już mam wybierać to wybiorę
                  Dziubińskiego. Mastalerz w tej chwili jest skończony 3 radnych z lewicy -
                  gorzej być nie mogło. Za to Platforma bez żadnych koalicji (blokowań) 5 głosów
                  brawo. Co prawda Gosztyła, Pawlik, Zych z Santaeko zdecydowanie na plus,
                  Kołkowie - zaskakująco dobre wyniki ale zamiast nich wolałbym Zycha i Oko.
                  Szczerze mówiąc żaden z moich znajomych, który głosował na Bochyńskiego nie
                  zagłosuje na Mastalerza.
                  • Gość: platformer Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:46
                    Nic dodać nic ująć. Kto chciał zagłosować na Mastalerza to już zagłosował.
                    • Gość: Wyborca z PO Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.06, 15:53
                      Delikatnie mówiąc nie przepadam za SLD,SDPL ,ale podoba mi się program
                      N.Mastalerza ,który w tym względzie jest "platformiany",ale kogo to interesuje?
    • Gość: wybor Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.06, 19:49
      Patrzac na sklad rady to zaglosowanie na Mastalerza byloby bez sensu.
    • Gość: kali jeść Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:08
      miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,3733349.html
      Wypowiedź Mastalerza:

- Będę rozmawiał z panem Bochyńskim, by poparł mnie w drugiej turze. Mój wynik
      jest dobry wynik. Jeszcze lepszy niż cztery lata temu podczas poprzednich
      wyborów. Wierzę w wygraną.

No niepokonany i tyle
      • Gość: kali pić Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:08
        MÓJ WYNIK JEST DOBRY WYNIK!
        • Gość: pijar Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:25
          Czy ten człowiek się nigdy nie opamięta , dostał po d...ie od ludzi i dalej
          próbuje mamić wyśwechtanymi sloganami.Przypomina mi to powiedzienie ,, plujesz
          św..ni w oczy , a ona mówi , że deszcz pada ''. Udaje głupa , a wiadomo już / w
          mieście aż huczy/ , że w zamian za poparcie Platworma otrzyma stanowisko w-ce
          prezydenta / prawdopodobnie za Wójtowicza/ . I jak można w tak beszczelny
          sposób dalej próbować kiwać ludzi.Ten Pan rozwalił całą lewice w
          Tarnobrzegu /tak słabego wyniku w historii jeszcze nie było/ za co napewno
          zostanie doceniony przez góry partyjne. W żywe oczy mówi , że uzyskał dobry
          wynik , ale jak zwykle zapomniał o swoich kolegach do rady , którzy mieli
          reprezentować jego partię , a zostali olani przez społeczeństwo / głównie z
          jego winy/.
          • Gość: wybory Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:54
            Tez mi sie wydaje ze bochynski w zamian za poparcie , bedzie viceprezydentem,
            tym bardziej ze nie dostal sie do sejmiku.
            • Gość: wiwa Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:29
              Bochyński to na szczęście mądry człowiek z honorem. Byle idiota może by się
              pokusił na bycie przyd...sem Mastalerza, ale nie Witold!
            • Gość: B28 Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: 80.54.16.* 13.11.06, 22:39
              Bochyński Zastpcą Prezydenta za A. Wójtowicza? Już dawono nie czytałem takich bezsensownych propozycji. Przecież on nawet nie ma dziesiątej części wiedzy jaką posiada obecny Zastępca J.Dz. Broń nas Panie Boże przed takimi ludźmi żądnymi władzy jak W.B. Co potrafi, a raczej czego nie potrafi to już pokazał w Baku Bogatina.
              • Gość: sowa Do B28 IP: 80.249.6.* 14.11.06, 15:19
                Jak A.W. posiada wiedze, to ja posiadam sw. Graala. Owszem A.W. jest w
                posiadaniu: hamstwa, arogancji, niekompetencji, hipokryzji - to ma na 100%.
                ale nie wiedze...mam nadzieje, ze ten czlowiek zniknie z komnat krolestwa.
    • Gość: Wyborca PO Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:51
      Naturalnie nie ma wyjScia poprzemy Dziubińskiego(przy tym składzie rady inny
      wybór jest bez sensu)
      • Gość: j.w Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.06, 21:49
        Jak wyżej.
        • Gość: wyborca Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:07
          Norbert pakuj się ,partia Cię rozliczy-------sory ale taka jest prawda
          • Gość: bingo Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:48
            Ludzie głosujący na Bochynskiego, głosowali za zmianą układu. Głosy przeniosą na
            Mastalerza.
            • Gość: nieeeeee Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 23:05
              na układ czerwony? W życiu!!!!!!!! Nie chcę Ufniarza, Korczaka itp. w Urzędzie
              Miasta!
            • Gość: jolka Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 23:06
              nie straszcie Dziubinskiego, bo popelni bledy, bojac sie o swoja d., koalicje w
              radzie juz wyznaczylo spoleczenstwo, do rzadzenia wystatrczy 11 glosow.
              Zgadzam sie ze Mastalerz swoje juz wzial, drobne korekty sie nie licza.
    • Gość: olek Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.06, 12:22
      dziubinski znow obieca jakąś salę gimnastyczną jak 4 lata temu mieszkańcom
      mokrzyszowa i o pici włos znów wygra

• Gość: wyborca Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.06, 12:49
        A norbi 4 lata temu obiecał sale w szkole w pewnej wiejskiej dzielnicy tbg-a
        tylko tam już szkoły nie ma.
        A wracając do tematu. PO na pewno poprze Dziubka choćby dlatego, że radny
        lewicy "walczący z hipermarketami" miał dużo zastrzeżeń do formy
        zagospodarowania terenu przy zbiegu Sikorskiegi i Sienkiewicza przy którą to
        inwestycją mocno interesowało się pewne małżeństwo radnych.
        Ja głosowałem na Pontona a teraz na Dziubka.
        • Gość: elektor Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:57
          No to głosuj i nie zdziw się jak za kilka, kilkanaście lat będziesz się musiał
          wyprowadzić w poszukiwaniu pracy.
          • Gość: wyborca Re: Kogo POPRZE elektorat W.Bochyńskiego w II tur IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.06, 13:01
            Teraz się tego nie boje bo norbi przegrywa he he...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka