Dodaj do ulubionych

Do Pana Lubasa

IP: 80.48.126.* 11.12.06, 19:08
Chcę Pana poinformować, że określenie ust. oznacza ustęp (nie mylić z
wychodkiem)a nie ustawę a ustawy są publikowane w dzienniku ustaw a nie w
dzienniku urzędowym. W telewizorni ciągle powiela Pan te same błędy - proszę
mi wierzyć, że osoby pracujące na przepisach nie mogą tego słuchać. ciekawe
dlaczego nikt z radnych nie zwrócił Panu uwagi - z szacunku do Pana czy z
ignorancji.
Obserwuj wątek
    • sldtbg Re: Do Pana Lubasa 12.12.06, 08:19
      Ja mam inną uwagę do Pana Juranda Lubasa. Niech Pan nie daje się tłamsić takim
      czerwonym cwaniakom jak Norbert M. i Stanisław B. Pieprzą trzy po trzy, czepiają
      się przecinków i kropek a Pan siedzi i przyjmuje prezenty od takiej szumowiny
      jak Mastalerz. Niech ten obszczykiosk spie.. na drzewo a nie smrodzi wam pod
      nosem. Niech Pan dłużej nie toleruje jego nikczemnych zagrywek. Pisze to Panu
      wieloletni członek PZPR i były znajomy Mastalerza.
      • natiiiii Re: Do Pana Lubasa 12.12.06, 09:00
        Maciek, jak działała PZPR, to TY w pieluchy robiłeś. Do roboty wylany z SLD
        elemencie. Bo umowa w Powiatowym Urzędzie Pracy się kończy.
        • sldtbg Re: Do Pana Lubasa 12.12.06, 09:26
          W pieluchy robiłem niedługo po 2 wojnie światowej i nie mam na imię Maciek, pindo!.
          • Gość: ale Re: Do Pana Lubasa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.12.06, 09:36
            CHAMEM JESTEM DO KWADRATU !!!
          • morgiii Re: Do Pana Lubasa 12.12.06, 11:19
            Maciuś kiedy przyznasz się do klęski jaką poniosłeś.
            • Gość: aa Re: Do Pana Lubasa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.12.06, 12:16
              Kto to jest Maciek, Maciuś itd.
              • Gość: ja wiem Re: Do Pana Lubasa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.12.06, 12:35
                wielki nikt z nażelowanym łbem
          • Gość: *** Re: Do Pana Lubasa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.12.06, 19:10
            A co to jest "pinda"?
          • Gość: czerwony Re: Do Pana Lubasa IP: 88.198.252.* 12.12.06, 21:29
            otworzyles morde czerwona wrono w wigilie waszego swieta. zamilcz i zajmij sie
            zmienianiem pieluch u wnukow. coscie mieli spier.dolic toscie spier.dolili
            towarzysze - teraz mordy w kubel.
            • Gość: *** Re: Do Pana Lubasa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.12.06, 08:13
              Ale ja tylko zapytałem co to jest "pinda". To jeszcze nie powód aby mnie
              wyzywać!
              • ratujmytarnobrzeg Re: Do Pana Lubasa 13.12.06, 08:36
                Nie chcę tłumaczyć co znaczy słowo pinda. Jest na pewno obraźliwe. Widać po tym,
                że ludzie z SLD, po porażce, nie mogą dojść do siebie i nawet pozorów nie
                zachowują. Jest to po prostu zbieranina ludzi miernej konduity.
                • Gość: lewica Re: Do Pana Lubasa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.12.06, 08:39
                  Nieznajomość słowa "pinda" świadczy o nieużywaniu tak wulgarnego słownictwa.
                  A to może świadczyć tylko o wysokiej kulturze czego prawicy zazwyczaj brak!
                  • pis_ok Re: Do Pana Lubasa 13.12.06, 08:49
                    Jeśli dobrze zrozumiałem, to tego słowa użył ktoś z SldTbg a odpowiadał inny
                    komuch podpisujący się ratujmytarnobrzeg. Dlaczego więc czepiasz się prawicy?
                    Czy to znaczy, że lewica ma zwykle nierówno pod sufitem?
                    • Gość: lewica Re: Do Pana Lubasa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.12.06, 08:51
                      Nierówno pod sufitem to zazwyczaj ma prawica, która wyczynia takie cuda że
                      świat peka ze śmiechu!
                      • Gość: xx Re: Do Pana Lubasa IP: 80.51.159.* 13.12.06, 23:06
                        YES,YES,YES...
        • Gość: gosc~xy Re: Do Pana Lubasa IP: *.wfd89a.dsl.pol.co.uk 30.12.06, 23:19
          Tak, tak, tak.
          Pan Jurand Lubas byl swego czasu aktywnym dzialaczem PZPR, nawet bardzo
          aktywnym, szczegolnie przy likwidacji pewnej kalpiczki. Bilans musi byc na
          zero. I dlatego dzisiaj jest tak bardzo aktywny w Stowarzyszeniu Rozdin
          Katolickich.
          • Gość: Kinga Re: Do Pana Lubasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.06, 01:17
            bo opłacało mu się za stanowisko kierownika od J.D. ...
            • Gość: Lubas Jurand Re: Do Pana Lubasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.06, 17:33
              Odpowiedż dla Gościa-xy. Widze ze ktoś znowu szuka zaczepki. Przypominam o
              ostrzeżeniu z przed dwóch miesięcy. Za pomówienia są konsekwencje, więc zastanów
              się. Polecam Ci moja wypowiedż z dnia 15.10 g. 15.31 pod hasłem: "Ile zarabia
              Pan Lubas w tym ośrodku jako kier.", na str. 7 forum.
              • Gość: Rysio z klanu Re: Do Pana Lubasa IP: 80.54.16.* 31.12.06, 17:40
                Niedouczona, nawrocona miernota znow pisze.........."z przed" - pisze sie
                "sprzed" nawiedzony pseudokatoliku z legitymacja PZPR w szafie
                • Gość: pts Re: Do Pana Lubasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 22:21
                  oglądajac sesje rady miasta mam wrażenie, ze pan przewodniczacy za mało czytał
                  gazet w poprzedniej kadencji na sesjach. Pan wiceprzewodniczacy widocznie nie
                  sprawdza się jako lekarz ale za to jest dobrym lektorem pana
                  przewodniczącego???????????????????
                  • Gość: Oglądałem sesje Re: Do Pana Lubasa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.02.07, 14:40
                    Co do pana wiceprzewodniczacego to mi go troche szkoda już nie patrząc
                    z jakiego jest ugrupowania.Ja go znam jako lekarza osobiście dosyć fajnego,
                    ale jak patrze jak Lubas zrobił sobie z niego chłopca na posyłki do liczenia
                    głosów to się zastanawiam gdzie jego godność.Od czego są sekretarze Rady Miasta.
                    • Gość: dobra rada Re: Do Pana Lubasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 17:46
                      Moi drodzy Komuniści! Dajcie sobie siana, przegraliscie, oddejdżcie z honorem,
                      przestancie mieszac. Czy malo Wam jeszcze dowodow, ze slużycie zlej sprawie.
                      Czekacie az Was unicestwia. PIS Wam nie daruje, bo dziala w imieniu narodu,
                      wyciagnie kazde Wasze swinstwo. Wiec czego jeszcze chcecie, zamilknijcie i
                      modlcie sie o laskawy wyrok. Nie wbijajcie klina miedzy uczciwych ludzi, mimo ze
                      czasem Wam udaje sie zamieszac, ale mysle ze teraz to juz miarka sie przebrala,
                      nikt Was nie posłucha.
                      Miasto nasze osiaga sukcesy, bo mimo roznych zdan, rządzący miastem ciagna ten
                      wozek w jednym kierunku, przezwyciezajac trudnosci transformacji. A Wy zamiast
                      nie przeszkadzac, w trosce o miasto, wymyslacie rozne mniej czy bardziej nosne
                      hasełka : woda, przedszkola, drogi, bezrobocie itp. Niedociagniecia sa, a wladza
                      je rozwiazuje systematycznie, konsekwentnie, mimo roznych trudnosci. Potrzebny
                      jest spokój i zrozumienie dla trudnych decyzji. Prosze, badzcie madrzy, to mimo
                      ciezkiej spóścizny ludzie Wam przebacza.Mam taka nadzieje.
                      • Gość: marcin Re: Do Pana Lubasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 21:54
                        jeżeli według Ciebie bezrobocie,woda, bieda to nośne hasełka gratuluję Ci
                        dobrego samopoczucia.SPUŚCIZNĄ po obecnych władzach będzie kupa długów no
                        i ...ronda.Prawda jest taka,że włodarze miasta nic nie robią by zatrzymać tu
                        młodych ludzi.Już niedługo Tarnobrzeg będzie miastem bezrobotnych i
                        emerytów.Nic nie pomoże Strefa Ekonomiczna, bo to tylko puste słowo,nazwa.Nic
                        ciekawego tam się nie dzieje,a o inwestorach z prawdziwego zdarzenia to możemy
                        sobie pomarzyć.Po prostu nieudolność i dbanie o własne interesy.
                        • Gość: juzek Re: Do Pana Lubasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 22:36
                          JAK NIE NOSNE, POPULISCI TE TEMATY LUBIA, NIC ICH NIE KOSZTUJE A LUDZIOM MACAC W
                          GLOWACH rOBIA SOBIE POPULARNOSC, pSEUDO oBRONCY, A NIECH SIE INNI MARTWIA
                        • Gość: aa Re: Do Pana Lubasa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.02.07, 08:31
                          Do marcina! Jeżdżę codziennie kilka razy dziennie przez rondo na
                          Wyspiańskiego/Targowa i błogosławię tego co to wymyślił. Zanim powstało rondo,
                          trudno się było wyrwać z Targowej w stronę Mickiewicza. Odwal się więc głąbie od
                          ludzi , którzy wymyślają ronda.
                          • Gość: dkt Re: Do Pana Lubasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:09
                            ale Lubas nie wymyślił ronda jest za
                        • jk475 Re: Do Pana Lubasa 20.02.07, 08:34
                          Nie wiem czy marcin to młody człowiek, ale jeśli tak to lepiej by władze miasta
                          takich "młodych" nie próbowali zatrzymywać. Może by nie było lepiej, ale poziom
                          głupoty by się obniżył.
                          • Gość: rozczarowany Re: Do Pana Lubasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 08:46
                            Zgadzam sie, glupota na ksiezyc
                          • Gość: marcin Re: Do Pana Lubasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 10:05
                            lepiej sam się zastanów nad swoją inteligencją.Jak widać niektórzy potrafią
                            tylko ubliżać i wyzywać tych ,którzy mają inne zdanie.Polskie,prowincjonalne
                            piekiełko.
    • Gość: x Re: Do Pana Lubasa IP: 80.51.27.* 21.02.07, 18:26
      Dlaczego Pan Lubas nie podda się lustracji, przecież jego działanlość w przeszłośi musiała być oparta na współpracy z tak opluwanymi komunistycznymi służbami bezpieczeństwa? Chyba, że robił to z własnej i nie przymuszonej woli!
      • Gość: koo Re: Do Pana Lubasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:20
        Odczep się od Pana Lubasa to bardzo porządny gość. Znam Go jako kolega od dawna.
        • Gość: aa Re: Do Pana Lubasa IP: 80.54.16.* 22.02.07, 20:10
          Jest prawda, tyż prawda, święta prawda i gó.. prawda
        • Gość: tdk Re: Do Pana Lubasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 13:53
          to jesteś taki sam
        • Gość: ANTY_lubasowiec Re: Do Pana Lubasa IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.02.07, 12:48
          Lubas to pajacyk, nikt go nie lubi na ulicy ... znam kolesia który wysiusiał sie
          na jego samochodzik o ile sie nie myle to jakies renault, hehe ... śmieszny jest
          lubas do tego mały chłopek zero kompetencji. Nie powinien siedziec tam jako
          przew. Rady miasta... parodia w tym tbg.POZDrowienia dla kolejnego kreta jakim
          jest UZIEL <lol2>
          • Gość: xxx Re: Do Pana Lubasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 17:31
            takich sobie wybraliście i tacy nami rządzą
            • Gość: Twoj przyjaciel Re: Do Pana Lubasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 18:01
              A Ty wież sie za robote, szanuj matke, szanuj ludzi ktorzy Ci pomagaja i dobrze
              życzą i nie szukaj winnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka