Gość: mina IP: *.turboline.skynet.be 14.01.02, 22:47 niby dlaczego czort ma tolerowac wyzwiska z ust jakiegos niedorobionego chujka? z kazdym ciulem jego jezykiem. popieram inicjatywe czorta, marys nie wtracaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: staje murem za czortem 14.01.02, 22:50 Minko kochana. Wiesz, ze tez murem za Czortem stane. I trwac bede! Nie o to chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: staje murem za czortem IP: *.turboline.skynet.be 14.01.02, 22:57 marys powtarzam - z kazdym jego jezykiem. gerus sobie zasluzyl na to, co dostal, niezaleznie od tego, co mysle generalnie o idei watkow tego typu. czort niech sie msci jak mu sie podoba. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: staje murem za czortem IP: *.tkb.net.pl 14.01.02, 22:58 a o co? moge jeszcze inaczej!!!!!!! a bron to mam!!!!!! powaznie mowie! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: staje murem za czortem 14.01.02, 23:01 Kochany Czorcie. Rob, co uwazasz za najlepsze- ja Ci wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: staje murem za czortem IP: *.turboline.skynet.be 14.01.02, 23:02 czort - moje zdanie jest takie: nie ty zaczelas. zostalas obrazona, ubodlo cie, masz prawo do odwetu. ja jak sie wsciekne, to stosuje zasade "wzrok za oko, szczeka za zab", na szczescie zaden byle fotrumowy chujek nie jest w stanie mnie naprawde wkurwic. powtarzam, masz prawo do dowolnie wybranego odwetu, takie jest moje prywatne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: staje murem za czortem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 23:11 mozecie mnie uswiadomic co sie dzieje?????? Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: staje murem za czortem 14.01.02, 23:13 dobry odwet nie jest zły Proponuję poddać rytualnej kastracji z użyciem siekierki i młotka, wysterylizować, zgwałcić, wyciąć jelita i spróbować posypane solą, gasić papierosy na powiekach, oskalpować, wsadzić dwa twarde ołówki H5 w policzki i kazać pisać wiersze ewentualnie wsadzić do skrzynki na listy itp. itd. w przypadku ograniczoności zastosowań powyższych technik przynajmniej mocno kopnąć w dupę... tylko czyją ? to pozostawiam fantazji.... z uśmiechami, jak zawsze ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: staje murem za czortem IP: *.turboline.skynet.be 14.01.02, 23:16 zgwalcic??? laura! my sie dymamy dla przyjemnosci i z atrakcyjnymi samcami, a nie... daj spokoj, chyba mi sie ten koszmar w nocy przysni przez ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: staje murem za czortem 14.01.02, 23:19 w takim razie przynajmniej zgwałcić jelito, to taki nowy sposób poznawania czyjegoś wnętrza ;))) symulowany gwałt może być przyjemny, nieprawdaz ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: staje murem za czortem IP: *.turboline.skynet.be 14.01.02, 23:22 dobra laura, to wyznaczam cie na gwalcicielke gerowego jelita. tylko zdezynfekuj sie potem starannie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: staje murem za czortem 14.01.02, 23:27 odmawiam jednosobowej symulacji, to takie standardowe może zainscenizujemy małą symultankę, wszyscy przeciwko jednemu wszyscy żądni gwałtu niech rozkładają maty, zaczynamy szachmaty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: staje murem za czortem IP: *.turboline.skynet.be 14.01.02, 23:31 ja tam zadna niczego, co ma zwiazek z gero, nie jestem. wybacz laura:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: staje murem za czortem IP: *.tkb.net.pl 14.01.02, 23:25 laura, kurwa mac, tego siem nie spodziewala!!!!!!!!! takie piekne przeklenstwo znam - ty kupo! - ale ten tuman by sie na nim nie poznal, wiec musialam z grubej rury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: staje murem za czortem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 23:31 Co jest grane? Czort ,jak rozumiem ktos za Ciebie plul na gerusia ..a laura?To prawdziwa laura czy tez jakies jajca? Kurde,powie mi ktos co sie dzieje czy nie?????????????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: staje murem za czortem IP: *.tkb.net.pl 14.01.02, 23:34 a nie wiem, moze siem tylko podszywa!!!! skad mnie biednej to wiedziec????? Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: staje murem za czortem 14.01.02, 23:38 czasami rozdmuchany rozmiar absurdu potrafi obudzić ze snu tak jak obcięte dłonie na dnie wanny chyba że mamy do czynienia z hiperabsurdem ale wtedy juz sie nie budzi wtedy to już się umiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: staje murem za czortem IP: *.tkb.net.pl 14.01.02, 23:45 tos umarla? trup jezdes? to jak z trupem gadac? moze godzinki zaczne odspiewywac nad twym zewlokiem? dobry jeżu, a nasz panie, daj jej wieczne ..... tu se wpisz, co chcesz ja wtedy wlasnie hiper zyje! Odpowiedz Link Zgłoś