Dodaj do ulubionych

Wystawa foto i filmy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 12:03
Już 18 stycznia w Gallery79Pub w Nowej Dębie odbędzie się wystawa zdjęć
Łukasza Dziewic z cyklu "Senne sny"
Wernisaż odbędzie się o godzinie 17:30, a tuż po będzie miała miejsce
projekcja kina niezależnego.

Organizatorzy: Stowarzyszenie "Wsparcie"
Współorganizatorzy: Stowarzyszenie Artystyczne NEGATYW
Sponsor: Viacom

Filmy, które zostaną zaprezentowane podczas pokazu:

"PSI - CHO" - Libor Pixa
"In the shadow" - Stanislava Mikusova
"The Enlightement" - Helena Rosova
"Swoimi słowami" - Artur Pilarczyk
"Stefan III: ślepa balanga " - Adrian Maziarz
"Stefan i przyjaciele" - Adrian Maziarz
Obserwuj wątek
    • Gość: alfi Re: Wystawa foto i filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 13:00
      GRATULUJĘ! Z PRZYJEMNOŚCIĄ BĘDĘ!
      • Gość: oglądacz Re: Wystawa foto i filmy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.01.07, 13:34
        Senne sny a Masło maślane, niezłe dno.
        Jeśli to te same foty co na Tarnobart to straszne gó...
        • Gość: a Re: Wystawa foto i filmy IP: 80.54.16.* 07.01.07, 13:56
          Kwestia gustu.
          Wg mnie interesujące i oryginalne
          • Gość: Aska Re: Wystawa foto i filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 14:43
            Kwestia gustu :-)
            • Gość: ON. Re: Wystawa foto i filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 15:44
              WY jestescie stworzyszenie Dno, wlasne ambicje ponad tresc. Negatyw to odlam
              poczciwego stowarzyszenia TASK
              • Gość: Aska Re: Wystawa foto i filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 16:01
                ''poczciwego''
                • Gość: brava Re: Wystawa foto i filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 16:57
                  Gratulacje dla wszystkich którzy działają w Negatywie i Wsparciu! Bardzo dobry
                  pomysł z wernisażem i projekcją filmów. Oby tylko tak dalej!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: brawa Re: Wystawa foto i filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 20:02
                    :-)
                    • Gość: utrillo Re: Wystawa foto i filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 11:14
                      Piszę sprowokowany ogromem bzdur jakie mogę przeczytać tutaj na temat tzw. kina
                      niezależnego.Filmem interesuję się od wielu lat,kiedyś nawet miałem studiować
                      filmoznawstwo,ale życie zadecydowało inaczej.Działałem wiele lat w DKF-ach i
                      AKF-ach,pracowałem trochę przy produkcji filmów.Prawda jest taka : kino
                      niezależne to albo zabawa z kamerą albo działanie tych w których nikt nie
                      zdecydował się zainwestować pieniędzy.Te filmy to działalność hobbystyczna i
                      nie mają ŻADNEJ albo NIEWIELKĄ wartość artystyczną.Jak ktoś nazwie mundialem
                      spotkanie drużyn podwórkowych to jeszcze nic nie znaczy.I jeszcze jedna rzecz,
                      przypadkowość doboru ludzi.Wybierałem się na wasze Bartoszki w zeszłym roku,ale
                      zrezygnowałem po przeczytaniu że jedna z jurorek jest absolwentem
                      oceanografii.Dlaczego nie zaprosiliście kogoś z PKS czy Sanepidu ? Pewien znany
                      profesor warszawskiej ASP mawia "jak masz coś zrobić dzisiaj byle jak to lepiej
                      idź na spacer do Łazienek" Polecam dłuuuugi pobyt na świeżym powietrzu w
                      dzikowskim parku.
                      • Gość: utrillo Re: Wystawa foto i filmy IP: 80.48.35.* 08.01.07, 11:43
                        Człeku a widziałeś film tej absolwentki oceanografii, studentki łodzkiej filmówki?!
                      • Gość: buahaha Re: Wystawa foto i filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 11:43
                        Niezla prowokacja :-)
                        • Gość: croscon Re: Wystawa foto i filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 12:04
                          A co ma film do sędziowania ? Widziałeś kiedyś żeby np.piłkarz był sędzia ?
                          Wiedza a robienie czegoś to dwie różne rzeczy.
                          • Gość: Aifel Re: Wystawa foto i filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 12:17
                            kto według ciebie powinien oceniac filmy w takim razie
                            • Gość: Pozytyw Re: Wystawa foto i filmy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.01.07, 12:38
                              Zeszliście z tematu mieliśmy ziać ze zdjęć łukasza tak się umawialiśmy.
                              • Gość: Hendrix Re: Wystawa foto i filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 12:45
                                • Gość: twórca filmowy Re: Wystawa foto i filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:50
                                  Ja jestem znanym twórcą filmowym z terenu powiatu tarnobrzeskiego mam na koncie
                                  prawie 100 nakreconych wesel.Gdzie się mogę zgłosić i jaka jest głowna nagroda ?
                                  • Gość: Żarłok Re: Wystawa foto i filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 14:21
                                    to ty jesteś ten od wesel co zagląda kobietom pod spódnicę. możesz się zgłosic
                                    ale po rente
                                    • Gość: młody browar Re: Wystawa foto i filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 14:39
                                      Nie wiem dlaczego szydzicie z gozdków, robią narazie cienkie rzeczy, ale może
                                      złapią kiedyś jakieś fajne kontakty nie tylko z oceanami.
                                      • Gość: Szalony Re: Wystawa foto i filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:11
                                        ;) lepiej z mocherami
                                        • Gość: :) Re: Wystawa foto i filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:46
                                          "Najważniejsi i najdzielniejsi"
                                          www.filmoffe.pl/offorganizatorzy.html
                                          Wybieramy najsmieszniejszego ;]
                      • Gość: haszcze Re: Wystawa foto i filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:37
                        Gdzie chciałeś studiować filmoznawstwo ?
                        • Gość: kinoman Re: Wystawa foto i filmy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.01.07, 19:46
                          Naprawdę nie wiem o co ta cała zadyma. Nie są to wielkie dzieła filmowe tylko
                          filmy amatorskie więc poziom jest jaki jest. Kto chce może oglądać, kto nie
                          chce nie musi.
                          • Gość: buahaha Re: Wystawa foto i filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:58
                            amatorski to ty masz mozg :-) ogladales kiedys jakis niezalezny film ?
                            • Gość: kinoman Re: Wystawa foto i filmy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.01.07, 20:43
                              nawet sporo, w większości b.amatorskie, kilka niezłych ale do encyklopedii kina
                              żaden sie nie dostanie
                              • Gość: buahaha Re: Wystawa foto i filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 20:50
                                czy tobie parchawcu ciezarnie zrozumiec ze amatorskie kino jest po piwie a kino
                                niezalezne to ludzie ktorzy 5 lat studiowali w szkolach filmowych
                                • Gość: utrillo Re: do haszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 12:39
                                  Myślałem o Uniwersytecie Łódzkim.Warto mieć trochę wiedzy,powyżej jakiś gość
                                  buracko odpisuje drugiemu nie wiedząc,że amatorski znaczy niezawodowy.Mnie
                                  irytują te off,topy,play'e i inne bezsensowne zachwaszczania języka.Poza
                                  tym "kino niezależne" to jakiś absurd,widział ktoś niezależnego malarza albo
                                  poetę ?
                                  • Gość: tonio Re: do haszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 15:25
                                    Wygląda na to że facet od kultury niezależnej ma niezależną kulturę osobistą !
                                  • Gość: Śmiech Re: do haszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:54
                                    w Łodzi tylko na UŁ jest filmoznawstwo i na takim marnym poziomie.
    • Gość: piwko Re: Wystawa foto i filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 15:08
      Dobrze chłopaki prawią polać im !
      • Gość: forumowicz Re: TASK obraza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 08:04
        Niektórzy członkowie tego Stowarzyszenie nie dorośli to bycia w pełni
        człowiekiem. Na pewnym forum, jeden z nich kategorycznie obraża konkurencyjne
        stowarzyszenie.
        • Gość: anty Re: TASK obraza IP: 80.48.126.* 15.01.07, 12:53
          Przeciwnie: na tym forum za każdym razem po frazie TASK następuje licytacja obelg.
          Przykład forumowicza msk, który ukrywając się pod anonimowym nickiem atakuje
          zażarcie wszystko co jest "anty"Tarnobart.
          • Gość: Wera Re: TASK obraza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 13:41
            chodzi wam o WOŚP?????
    • Gość: pifpaf Re: Wystawa foto i filmy IP: 80.51.159.* 19.01.07, 09:26
      i jak bylo ;>
      • Gość: pepsi Re: Wystawa foto i filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 17:10
        wlasnie, tyle gadania bylo a informacji brak.
        • Gość: dziewica Re: Wystawa foto i filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 21:40
          mnostwo ludzi? wielki artysta.. warto sprawdzic

www.youtube.com/watch?v=zBt_qn4iJD4
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka