Gość: Belzebub
IP: *.internetdsl.tpnet.pl
08.03.07, 08:41
OPĘTANIE
Wielce Szanowni Panowie: Roman Giertych, Marek Jurek i Jarosław Kaczyński - chcą CHRONIĆ MĘSKIE NASIENIE nieomalże w sekundę po tym jak znajdzie się ono w łonie matki. Pana premiera wymieniłem także, ponieważ pretensje do ministra edukacji miał nie o "poglądy", lecz o to, że "nie uzgodnił" swego wystąpienia w Heidelbergu z rządem, którego jest członkiem (co oczywiście jest naganne).
Dla mnie ciekawszym jednak byłoby to - jak ci Panowie zamierzają CHRONIĆ JUŻ ŻYJĄCE DZIECKO, aby nie było ono na przykład zarąbane przez pijanego opiekuna.
Jeżeli naruszenie zasady OCHRONY OD CHWILI POCZĘCIA ma być karane w każdej fazie - to jakąż karę, zdaniem tych Panów, należałoby nałożyć na tych, którzy dopuścili się morderstwa bezbronnego dziecka? A także na tych, którzy ZANIECHALI działań zmierzających do OCHRONY ŻYCIA JUŻ NARODZONEGO DZIECKA?
Czy istotnie ta "hucpa" jest najpilniejszym i najważniejszym zadaniem dla sejmu?
Poruszona przeze mnie sprawa ma bezsprzecznie aspekty dramatyczne, ale ja widzę w niej fantastyczną, smakowitą ...ŚMIESZNOŚĆ!
I potwierdza to co juz tu mówiłem: niedookreśloność tego co się chce potępić wsakzuje jedynie na chęć nieodstraszenia od siebie fundamentalistycznego elektoratu!! Ale panie Kaczyński mleko się już rozlało.Chi chi chi chi chi-na widły go na widły ! bo nie chce chronić życią zygoty