Gość: gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 18:00 którego optyka polecacie w tarnobrzegu? i co myślicie o optyku na ul.mickiewicza koło biura podrózy? Dzięki za odpiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sanglasy Re: optyk w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.11.07, 18:31 Polecam Ci cztery punkty optyczne : koło nocnego (dawny Lukullus; obok mieści sie internat budowlanki), na czerwonym i tam właśnie na mickiewicza oraz p.Kosińskiego. Ale u Damiana jest taniej i miła obsługa (ma to po Mamie ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brr Re: optyk w tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 20:43 a ja Kosińskiego nie polecam.Okropny zdzierca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Re: optyk w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.11.07, 08:11 ja też polecam tego na Mickiewicza 2x już u niego robiłem i jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: optyk w tarnobrzegu IP: 80.54.16.* 18.11.07, 10:30 Rowniez polecam P.Damiana robilam ja robil syn okulary bylam bardzo zadowolona w razie jakiegokolwiek zepsucia chetnie naprawia nie biorac pieniedzy .. jest bardzo uprzejmy i cierpliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnik Re: optyk w tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 12:17 Oprócz zakładu optycznego p.J.Kosińskiego który jest jak już ktoś zauważył okropnym zdziercą i zarozumialcem polecam ci wszystkie zakłady pozostałe .Lukulus ,salon na Pl. Bartosza który obecnie jest w remoncie i zakł obok księgarni Halszka p.Damiana to wszystko jedno bo to klan p.Wojciechowskich ale nad pawilonami obok skrzyżowania przy Mickiew. z Wysp. jest jeszcze jeden zakład p.Lisa który też jest dobrym i miłym fachowcem a ceny ma chyba najbardziej przystępne ze wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: optyk w tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 15:26 chodząc po tych wszystkich optykach, stwierdziłam ze ten na mickiewicza jest najbardziej przystępny. Dzięki za podpowiedzi i właśnie tam się raczej udam. Bo faktycznie u P.Kosińskiego odnoszę wrażenie że jest jedno wielkie zdzierstwo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: optyk w tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.11.07, 10:11 Również polecam optyka Mickiewicza, drugi godny polecenia jest ten na pawilonie na Wyspiańskiego obok krzyżówki z Mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jinx Re: komputerowe badanie wzroku - ile kosztuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 11:27 ile kosztuje komputerowe badanie wzroku i gdzie najlepiej to zrobic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: komputerowe badanie wzroku - ile kosztuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.07, 13:47 ja robiłam na ul szerokiej, kosztuje 50 zł. Pani Bień jest bardzo fajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: komputerowe badanie wzroku - ile kosztuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.07, 16:45 Ludzie wszyscy w Tbg narzekają na brak pieniędzy wcale się nie dziwię ze niektórym ich brakuje jak tak bezsensownie ich wydają bo np.po co wydawać pieniądze na badanie komputerowe i robić to prywatnie jak np. jeśli ktoś jest ubezpieczony wystarczy przyjść z ubezpieczeniem i peselem zarejestrować się do okulisty w przychodni na Mickiewicza i będzie miał zrobione za darmo i jeszcze jak potrzeba będzie będzie miał dobrane okulary w ramach ubezpieczenia .I nie słuchajcie o krążących po Tbg plotkach o rzekomych trudnościach do zarejestrowania się do okulisty .Na Mickiewicza rejestrują codziennie już od 6.30 nie potrzeba żadnego skierowania i już od 6.30 przyjmuje lekarz.Wystarczy tylko przyjść rano. Odpowiedz Link Zgłoś
gratia.1 Re: komputerowe badanie wzroku - ile kosztuje 04.02.08, 22:40 A ja w przeciwieństwie do moich poprzedników polecam zakład optyczny Pana Kosińskiego-pełen profesjonalizm...zawsze tam kupuję okulary i jestem zadowolona. Pozdrawiam PS Nie wszystkie oprawki są tak strasznie tam drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: optyk w tarnobrzegu IP: 80.48.35.* 04.02.08, 22:55 Ja poleca pana Lisa od paru lat korzystam z jego usług jest bardzo miły i uprzejmy ceny na nasze skromne portwele wrazie naprawy nie pobiera opłat a stali klijenci przy doboze nowych szkieł nie płaca za usługe tylko szkła bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnica Re: optyk w tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 14:37 Też polecam pana Kosińsiego. Mam skąplikowane szkła,jedynie on jest mi wstanie dobrze oprawić okulary,próbowałam u innyvch i musialam poprawiaćw ykonanie lub robić nowe, jeśli chodzi o cenę może i nie jes najtańszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: optyk w tarnobrzegu IP: *.stk.vectranet.pl 11.02.08, 10:43 wejdź na kosinski.tarnobrzeg.pl/ i zobacz galerię - powinna zachęcić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: optyk w tarnobrzegu IP: 83.1.118.* 15.04.08, 19:56 Kosiński - bardzo profesjonalna obsługa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: optyk w tarnobrzegu IP: 83.1.120.* 05.05.08, 21:30 popieram - 3 pary okularów i jestem zadowolony zarówno z jakości, ceny jak i jakości i szybkości obsługi. jeden raz brałem w vision express - nie mam miłych wspomnień. Odpowiedz Link Zgłoś