Gość: zuza IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.02.08, 21:45 gdzie mozna kupic tani drob?? i swiezy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: veroom Re: drob IP: 80.54.16.* 24.02.08, 22:10 głupszego pytania nie widziałem ale odpowiem. Najtanszy i swiezy drób mozesz kupić m.in. w sklepie mięsnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: drob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.08, 09:39 pytanie nie jest takie glupie.wystarczy sie przejsc po kilku sklepach po południu i zobaczyc jak wglada mieso i to nie tylko drobiowe. nieraz kupiłem nieswieze.tansze niz w sklepach i swiezutkie mozna kupic ta targu w srode i w sobote -sprzedaja z samochodu polecam sprawdziłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zza Re: drob IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.02.08, 16:14 z samochodu to strach???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: drob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.08, 20:23 Proponuje udać się ta targ i sprawdzić samemu,radze udac się przed 9- tą po pózniej juz może byc wszystko sprzedane-mi się to ostatnio zdarzyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: drob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 07:39 to miasto nigdy nie będzie miastem tylko większą wsią . Rynek dla ludzi z Tbg. to święto. Jak można kupować mięso z auta? strach i coś okropnego ale środa i sobota bez odwiedzenia rynku to ta środa i sobota dla wielu w Tbg. stracona. Nawet w radio Kielce co sobotę śmieją się z nas mówiąc i pozdrawiając wszystkich biegnących na rynek . LUDZIE DAJCIE SPOKÓJ JUŻ Z TYMI TRADYCJAMI PRZREDWOJENNYMI W TBG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: drob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 09:01 jj to nie jest moja wina ze na targu w sobote badz w srode moge kupic drob swiezy i jeszcze taniej.w kielcach z tego co wiem to ludzie tez tak kupuja bo maja pewnosc ze jest swieze napisales-Jak można kupować mięso z auta? strach i coś okropnego-ci ludzie maja takie same pozwolenia jak sklepy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacy Re: drob IP: *.gprs.plus.pl 27.02.08, 09:41 Najlepiej to kup sobie żywą kure z niej będzie super rosołek.Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teges Re: drob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 17:43 nie ma to jak drob z ulicy wiejskiej : kaczory i donaldy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiadacz Re: drob IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.02.08, 19:59 w sklepie żelaznym koło Dominikanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrożna Re: drob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 17:48 Nie wiem jak można kupować mięso z samochodu gdzie nie ma ani toalety ani bieżącej wody? A jak pan czy pani zrobi siusiu to gdzie sobie rączki umyje? a później tymi rączkami kurczaczka poda? Smacznego!!!!! Dziwne że takich wszechobecny sanepid nie nachodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: drob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.08, 18:40 normalnie mozna kupowac tak jak w sklepie dla twojej wiadomosci to mają kranik z wodą takze jak pani czy pan zrobi siusiu albo kupke to moze sobie rece opłukać a masz pewność że panie w sklepie sobie myją rece po siusiu?bo ja nie pozdrawiam serdecznie i zycze świeżych udanych zakupów w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakteria Re: drob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 07:46 brawo - 100 lat , 100lat dla wieśniaków z Tarnobrzega. Rynek świętym miejscem ludzi z Tarnobrzega. To nawet w Majdanie ludzie już nie chodzą tak na rynek jak w Tarnobrzegu. Oj ludzie , ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siusiu Re: drob IP: *.gprs.plus.pl 05.03.08, 13:37 a po siusianiu to po co myc rączki jak mam siusiaka czystego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkhk Re: drob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 17:09 wlaśnie!! większość panów nie myje rączek po siusianiu, dlatego nigdy nie jem pizzy jeśli wiem że robił ją facet. Pomyślcie- dotyka siusiaka rączką a potem zagniata ciasto. Ohyda!!!! Mamy wpajajcie waszym dzieciom nawyk mycia rączek po wizycie w toalecie Odpowiedz Link Zgłoś