Gość: aaaa IP: 80.48.174.* 06.05.08, 22:16 mam pytanie czy ktoś się orjentuje gdzie mozna załatwic tanią fajną kolonie dla dziecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolonista Re: tanie kolonie IP: 80.51.159.* 07.05.08, 05:55 OrJentuję się, że kolonie załatwiają sobie amerykanie, jak chłopak ma 17-18 wiosen można go wysłać do jednej z nich. Problem w tym, że to nie po chrześcijańsku, gdyż może wrócić w pozycji horyzontalnej - ja bym tak źle dziecku nie życzył. Proszę się dobrze zastanowić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: tanie kolonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 15:56 ty kolonista ty chyba jakis po..y delikatnie jestes ktos zapytal normalnie o kolonie dla dziecka ale oczywiscie jakis pojebus sie zawsze znajdzie na forum i odpowie glupio.a wracając do tematu kolonii to najtansze maja chyba nasze tarnobrzeskie parafie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solvik Re: tanie kolonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 19:27 Proszę zapytać w Parafii Św. Barbary dwa lata temu moje dziecko korzystało z takiej kolonii. Było bardzo zadowolone. A Ty kolonisto jak i inni udających mądrych zastanówcie się zanim coś napiszecie. Odpowiedz Link Zgłoś