Dodaj do ulubionych

dzień dobry

19.12.05, 07:56
a co to dzisiaj się dzieje, nikt nie pije kawki i nie przeklina losu?
no przecież nie uwierzę, że jeszcze śpicie!
Obserwuj wątek
    • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 09:35
      Dzień dobru Wiolka!!
      Jak pisałaś te słowa, jeszcze spałam smile
      Ale byłły to ostatnie podrygi.
      Jestem gotowa!!!
      • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 09:44
        gdzieś ty była tyle czasu, myśmy już włosy z głowy rwały!!!
        • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 09:53
          witajcie w tym pięknym dniu smile
          • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 09:55
            oby takim się okazał, na razie kaśka pominęła jedno karmienie i pierś mi
            odpada, poza tym wyrwała listwe przypodłogową i zaśliniła ojcu słuchawki - taka
            jest cena chwilki spokoju
            • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 09:58
              niezły z niej przecinak...
              Malunio jeszcze nie demoluje śpi...
              • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 09:59
                Kaśka zaraz pójdzie spać bo wstała o 7, jeszcze góra godzinka i lulu
                • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:01
                  a czemu odpuściła sobie karmienie, Pamelę chce z Ciebie zrobić wink
                  • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 10:01
                    przespała. zawsze je ok 4-5 rano, a dzisiaj spała do 7
                    • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:03
                      dorośleje... to może odciągnij trochę mleka, żeby Ci się zatory nie porobiły
                      • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 10:04
                        zaraz jej dam cyca, spróbuję dać kasze, może troszkę zje i biust
                        • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:06
                          no to pieknie dzisiaj pociągnęła z tym snem, a co z zębami
                          • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 10:12
                            na razie sobie odpuściły
                            • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:16
                              albo wyrzynaja się z cichacza...wink
                              • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 10:18
                                właśnie dały o sobie znać
                                • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:19
                                  a może to "tylko" zmęczenie przedspaniowe...
                                  • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 10:20
                                    raczej nie, jest to niestety połączenie tych obu czynników
                                    • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:23
                                      ładnie to Wiolka ujęłaś połączenie obu czynników - czyli co rozdarcie na maxa?!
                                      • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 10:24
                                        sa rece które leczą, czyli mogło być gorzej
                                        • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:26
                                          po tej pięknej dłuuuugiej nocce jesteś jakaś taka "wyciszona"....wink)))
                                          • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 10:28
                                            nie bardzo, bo ja jako obowiązkowa osoba obudziłam sie o umówionej godzinie i
                                            czekałam na córkę, która mnie olała
                                            • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:30
                                              ta sumienność Cię wykończy, ale spokojnie możesz wpisać to w CV.... sumienna,
                                              obowiążkowa, punktualna....
                                              • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 10:33
                                                jak również cierpliwa, sympatyczna, umiejąca pracować w zespole dwuosobowym, na
                                                niższym i z góry przegranym stanowisku
                                                • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:34
                                                  zahartowana w mobbingu...
                                                  • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 10:38
                                                    czyli masochistkawink
                                                    skończę w agencji towarzyskiej!
                                                  • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:45
                                                    no i proszę czym może sie skończyć niewinne wychowywanie swojego dziecka wink
                                                  • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 10:49
                                                    karierą zawodową, patrz jakie ukryte możliwości w człowieku drzemią, kto by
                                                    pomyślał!
                                                  • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 11:03
                                                    Wiolka teraz to nic, a co wyjdzie przy czwartym dziecku wink)))
                                                    brak potrzeby snu, możliwośc pracy 24h/dobę wink)
                                                  • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 11:28
                                                    zostaje własna firma
    • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 10:03
      ja dzis przeklinam los, a co, moge
      nie wyspalam sie, boli mnie glowa, mam katar, goraczke, a ta mala paskuda 7 razy
      mnie budzila dzis, zero wspolczucia i empatii
      • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 10:04
        faktycznie, nie jest w porządku, Kaśka spała ciurkim od 20 do 7 ranosmile
      • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:04
        oj bidulko sad
        słowo empatia jest jakieś obce dla naszych dzieci...
        • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 10:06
          one sa w słowniku dopiero na a, do e nie doszły, a jak absorbujący uwagę jest
          im bliskie
          • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:07
            taaaa zdecydowanie, a przed em jest eg - egoizm wink)
            • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 10:10
              hehe, egoizm opanowaly dawno
              no to Kaska sie spisala dzis, zazdroszcze Wiolka, bardzo bardzo
              • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 10:14
                nic się nie martw, dzisiaj Kaśka, jutro Małgol, one na zmiany robiąwink
                • enja11 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:19
                  Jak to od 20 do 7???????????? Ja się pytam jak???? Jachu ani myśli o takim
                  spaniu, on na razie wprawdzie śpi, ale po pierwsze primo z przerwami na cyca, a
                  po drugie primo wierci się jak szatan. Mam już tego dość. całe łóżko zajmują
                  chłopaki, a ja na jakimś skrawku z głową z szczebelkach łóżeczka!!!! Poza tym
                  mieliśmy dzisiaj jechać na świąteczne zakupy, ale nie pojedziemy. Pewnie znowu
                  wyjdzie kupowanie w wigilię (odpukać).
                  A niebo jest przy tym niebieskiewink)
                • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 10:19
                  ostatnio moja zie znarowiła, juz nie pamietam kiedy bylo mniej niz 4 budzenia
                  • enja11 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:20
                    to jachu jest znarowiony od urodzeniawink)
                    • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:22
                      u nas Malunio też przeokrutnie się kręci, ja wkomponowywuję się w kaloryfer,
                      muż w szczebelki od łóżeczka, środek free dla naszego synka...
                    • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 10:22
                      Kaśka jest po prostu dobrze wychowana!wink))
                      a dlaczego droga enju nie pojedziesz?
                      • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:22
                        no właśnie Enja czemu, Jachu nie wyraża zgody?
                        • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:23
                          Heloł lejdis!!
                        • enja11 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:23
                          jachu może by i wyraził, ale małż miał mieć wolne a nie ma. a mieliśmy choinkę
                          kupić
                          • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:24
                            Enja w Wigilie choinki są tańsze, spójrz na to z tej strony wink
                            heloł Barbi!!!
                            • enja11 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:25
                              tylko my musimy przed wigilią bo wyjeżdżamy. a ja chcę się trochę nią
                              nacieszyćwink)
                            • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 10:25
                              mój małżonek też myśli o choince, co oznacza ze będzie w piątek jak mnie szlag
                              trafi
                              • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:26
                                my piękną żywą dużą odpuszczamy sobie w tym roku, za duże ryzyko...
                                • enja11 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:28
                                  ja planuje piekna zywa malawink)
                              • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 10:28
                                czesc, Enja i czesc Barbi
                                szkoda, ze musze leciec do lozka, bo mlodziez wyje...
                                ps.u nas z choinka tak samo-tzn jej brak
                                • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:29
                                  Enja ale gdzieś wysoko, poza sprawnymi rączkami małego pełzaczka co?
                                  Pam wygrzewaj sie i kuruj się...
                                  • enja11 Re: dzień dobry 19.12.05, 10:55
                                    jak slusznie zauwazylas to jachu na razie tylko pelza, wiec nawet nie trzeba
                                    tak wysoko. tylko trzeba bedzie uwazac na igly. Pampelisza, mnie tez cos
                                    bierze. katar mam i bola mnie zatoki. cholera cholera
                                    • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 11:05
                                      Ostał się ktoś?
                                      • mooh Re: dzień dobry 19.12.05, 11:07
                                        Cześć, moje panie? Jak dzionek?
                                        • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 11:07
                                          Cześć Mooh!
                                          Chyba inne panie juz się rozeszły...
                                          • mooh Re: dzień dobry 19.12.05, 11:09
                                            Poszły spać sad((((
                                            • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 11:11
                                              Pewnie tak.
                                              Moje dziecko też w końcu padło,
                                              więc mogę się zrelaksować przy kompie wink
                                            • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 11:11
                                              czesc, Mooh, ja wlasnie wrocilam, bo sie dziecie rozmyslilo
                                              znowu mnie wykorzystala cycowo i odmowila wygrzewania
                                              • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 11:14
                                                Jakiego wygrzewania, Pam?
                                                Na solarium ją wzięłaś?
                                                • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 11:14
                                                  pod kołderke, Barbi, nie draznij mnie solarium, cholera
                                                  • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 11:17
                                                    Ja mam solarkę tuż przy bloku,
                                                    a i tak nie mam jak wyskoczyć.
                                                    A przydałoby się-
                                                    w święta idziemy na wesele!
                                                  • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 11:19
                                                    eee, to podobno niezdrowe, co bedziesz chodzic...
                                                  • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 11:20
                                                    W dzisiejszych czasach wszystko jest niezdrowe.
                                                    Ale jak mi może być po tym lepiej,
                                                    to czemu nie?
                                                  • mooh Re: dzień dobry 19.12.05, 11:21
                                                    Pan Bóg Cię stworzył białą kobietą, i taką będziesz na weselu smile
                                                  • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 11:24
                                                    do tego nie kazda bedzie podobna do Stenki...
                                                  • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 11:24
                                                    No chyba niestety będę.
                                                    Wolałabym być oczywiście hebanową pięknością wink
                                                  • mooh Re: dzień dobry 19.12.05, 11:27
                                                    To nie takie proste, Barbi. Człowiek ma przewrotną naturę. Gdybyś była hebanową
                                                    pięknością, pewnie chciałabyś się upodobnić do piękności alabastrowej, takiej
                                                    na przykład Danuty Stenki. Po co zataczać koło. Zostań, gdzie jesteś. Nie idź
                                                    na solarium.
                                                  • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 11:30
                                                    nie idz, nie idz (bo nam bedzie zal...)
                                                  • mooh Re: dzień dobry 19.12.05, 11:33
                                                    Nie idź, nie idź. My z dobrego serca Ci radzimy. Po co masz się narażać na
                                                    fotostarzenie, tracić torzsamość. No po co, Barbi, pomyśl?
                                                  • mooh Re: dzień dobry 19.12.05, 11:34
                                                    Tożsamość. To przez pieluszkowe zapalenie mózgu
                                                  • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 11:31
                                                    dobrze powiedziane!
                                                    witam ponownie, moje dziecko zesikało mi się na łózko i zdecydowanie odmówiło
                                                    snu
                                                  • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 11:38
                                                    No dobra, nie pójdę!
                                                    Ale tylko dla Was!!
                                                    Dla siebie poszłabym!
                                                  • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 11:38
                                                    no to idą łeb w łeb, Malgol tez odmawia-lezy na podlodze i trzyma mnie za kostki
                                                  • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 11:40
                                                    Nina śpi, choć pewnie zaraz się obudzi,
                                                    a ja ciągle nie mam jak zamówić tych cholernych kalendarzy!
                                                    Zawsze coś, ech!
                                                  • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 11:41
                                                    Barbi, nie wiem, czy Ci eto pocieszy, ale moja maz jak zamawial kalendarz przez
                                                    net do Rosssmana, to klął jak szewc, a z reguly nie ma takich problemow...
                                                  • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 11:43
                                                    Zamawiałam w fotojokerze w czwartek czy piątek,
                                                    ale się okazało, że cała praca na nic
                                                    (a zajęło mi przesyłanie tych zdjęć
                                                    chyba z godzinę!),
                                                    bo nie dostałam jakiegoś kodu czy czegoś tam.
                                                    Cały pogrzeb na nic!
                                                  • mooh Pampeliszka 19.12.05, 11:48
                                                    Czy z zamówieniem do Rossmana coś było nie tak? Bo ja też zamówiłam i jak to
                                                    nie wyjdzie, to cała misternie utkana konstrukcja prezentowa zawali się na głowę
                                                  • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 11:40
                                                    Kaśka zadowala się pilotem do telewizora
                                                  • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 11:41
                                                    Ale zabrzmiało, Wiolka!
                                                  • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 11:42
                                                    no wiesz?!
                                                    mam pomysł co do kalendarza - kup byle jaki na targu i bezczelnie naklej
                                                    zdjęcia Niny
                                                  • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 11:42
                                                    Ty to masz łeb, Wiolka
                                                  • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 11:43
                                                    a co! człowiek w obecnej dobie musi być kreatywny
                                                  • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 11:44
                                                    ja mysle, ze tesciowa Barbi sie zachwyci po prostu...
                                                  • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 11:45
                                                    Dobra, jak tym razem się nie uda,
                                                    to tnę na targ!
                                                    Może u Ruskich bedzie taniej?
                                                    A właśnie trwa transfer moich zdjęć do Fotojokera!!!
                                                  • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 11:45
                                                    najtaniej u wietnamczyków
                                                  • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 11:47
                                                    a potem kłania sie Adam Slodowy :zrob se sam
                                                  • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 11:50
                                                    tylko żeby jej samolot nie wyszedł!
                                                  • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 11:52
                                                    albo czołg...
                                                  • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 11:53
                                                    albo karabin maszynowy - taki typowy prezent przyjaźni dla teściowych
                                                  • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 11:53
                                                    a moze gołąbek pokoju???
                                                  • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 11:56
                                                    martwy i oskubany? to moze głowę konia
    • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 11:46
      uda sie Barbi, dzis na pewno
      • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 11:47
        Uda się! Uda się!!
        Bo jak nie- zostanę bez prezentu dla babci.
        • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 11:49
          kup jej corega tabs
      • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 11:48
        trzymamy kciuki, a ja dodatkowo Kaske na kolanach
        • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 11:49
          Moje szczęście też zaraz się zbudzi
          i znów zapomnę czegoś wpisać i będzie po ptokach (after birds)
          • mooh Pampeliszka 19.12.05, 11:50
            Czy z zamówieniem do Rossmana coś było nie tak? Bo ja też zamówiłam i jak to
            nie wyjdzie, to cała misternie utkana konstrukcja prezentowa zawali się na głowę
            • pampeliszka Re: Pampeliszka 19.12.05, 11:51
              w koncu sie udalo, ale chyba ze trzy razy moj maz wypelnial od nowa, a on
              niecierpliwy jest
          • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 11:52
            moje jeszcze nie zasnęło, czyli bifor
            • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 11:53
              A ja chyba jestem w trakcie dokonywania cudu!!
              Nie chcę zapeszać,
              ale Nina przyzwyczaja się do łóżeczka!!
              • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 11:54
                no to moze jeszcze ludzkim glosem przemowi?
            • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 11:53
              moje wlazło pod biurko, zdjelo skarpetki i nie chce wyjsc, moze jej dam na wabia
              miedniczke dupciową?
              • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 11:55
                Barbi chce sie załapac na czołówke w wiadomościach, ide spróbowac położyć
                swojego potwora bo utrudnia
    • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 11:55
      no i znowu sie rozgadałysmy...
      • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 12:07
        Kaśka zasnęła!!!
        • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 12:10
          Tak szybko?!!
          Wiolka, jeszcze trochę, a zacznę Cie podejrzewać, że cos jej dajesz!!
          • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 12:10
            Mam nadzieję, że tym razem mi się udało z tym kalendarzem!!!
            Wypełniłam wszystko co się dało wypełnić!!!
        • enja11 Re: dzień dobry 19.12.05, 12:11
          jachu śpi już ponad godzinkę. ja zdążyłam zrobić pranko, ugotować ziemniaczki i
          brokuła na zupkę (teraz nie miksuję bo jeszcze przyspieszę to co i tak
          nieuniknionewink) i ogarnąć mieszkanie. teraz napiszę świąteczne maile. jestem z
          siebie dumnawink) a zaraz przyjdzie na ten mrozik dupsko wynieść. brrrrr
          • enja11 Re: dzień dobry 19.12.05, 12:15
            no i juz nie spi. after birds.
            wiolka, a przeciez mowilas, ze twoj malz to sam ten kalendarz robi?
            • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 12:19
              ho ho ho ale się rozgadałyście...
              • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 12:20
                xemm, jestem strasznie monotematyczna-
                ten kod od kalendarza z fotojokera to na skrzynke przysla?
                • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 12:23
                  oj biedna dalej z nimi walczysz...
                  wiesz co, ja tam żadnego kodu nie podawałam i oni mi nic nie przesyłali...
                  najpierw wysyłałam fotki, później podałam wszystkie moje dane i wskazałam sklep
                  w którtm chcę odebrać , a następni oni wysłali mi maila potwierdzającego
                  przyjęcie do realizacji...
                  • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 12:25
                    kurcze wnerwiłam się a propos kalendarzy, właśnie dzwoniła do mnie moja mama,
                    że dostała od mojej teściowej wraz z życzeniami światecznymi piękny
                    kalendarz... cholera to był nasz "oryginalny" prezent...
                    • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 12:28
                      Ale też z Maluniem?\
                      • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 12:32
                        tiaaaa, normalnie rewelacja...
                        • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 12:35
                          A to małpka!
                          • enja11 Re: dzień dobry 19.12.05, 12:44
                            to co narobiławink) moja siostra też wykorzystuje wizerunek -hehehe- Jacha, ale
                            na szczęście na kubkachwink)
                            Xemm, a decyzja co do W-wy już podjęta??
                            Idę marznąć. Na raziewink)
                            • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 13:04
                              Może by tak jakieś opłaty pobierać za wykorzystywanie wizerunku?
                              wink
                              • pampeliszka Re: dzień dobry 19.12.05, 14:59
                                a bylo trzeba nie dawac tesciowej zdjec...
                                co za malpa
                                • wiolkak Re: dzień dobry 19.12.05, 15:24
                                  wszystkie teściowe to małpy!
                                  • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 17:48
                                    no po prostu ręce opadają ... brak słów to a propos tych kalendarzy... dalej
                                    mnie trzyma...
                                    Enja wciąż myślimy nad wawką, myślę, ze na początku stycznia już będzie
                                    wszystko jasne...
                                    • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 17:50
                                      Mnie też rece opadaja i cycki
                                      a propos tych kalendarzy.
                                      nie wiem gdzie popelniam bład,
                                      ale nie przysłali mi żadnego potwierdzenia!!!
                                      • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 17:57
                                        ale teraz już podałaś maila tak?
                                        pamiętaj, że potwierdzenia z opóxnieniem wysyłają!
                                        • barbi1 Re: dzień dobry 19.12.05, 18:15
                                          Podałam i trzy razy sprawdzałam wszystko.
                                          • xemm1 Re: dzień dobry 19.12.05, 20:01
                                            no to na pewno Ci prześlą potwierdzenie, na pewno teraz są obłożeni robotą na
                                            maxa, a wiesz muszą sprawdzić czy fotki się nadają i takie tam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka