mysha_b 09.11.05, 16:04 au.pg.photos.yahoo.com/ph/anka2me/album?.dir=9240&.src=ph Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryza102 Re: ***ALBUM*** 09.11.05, 16:08 d o b r e ......d o b r eeeeeee!!!!! Moherowe berety i Kaczor w tle...hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: ***ALBUM*** 09.11.05, 16:30 A mnie sie niedobrze robi, jak na to towarzystwo patrze :( Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: ***ALBUM*** 09.11.05, 18:02 ADRESY ANI, na ktore nalezy wysylac zdjecia do albumu: anka2me@yahoo.com.au lub do annah11@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: ***ALBUM*** 09.11.05, 22:13 Ja nie wiem, dlaczego powielasz watek, zamiast go dalej ciagnac. Wszystko to co bylo przedtem napisane mozna znalezc tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32956&w=31685842 Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: ***ALBUM*** 09.11.05, 23:32 Zapraszam do albumu w Yahoo, troche zniknelo, troszke przybylo, sami zobaczcie! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: ***ALBUM*** 09.11.05, 23:40 Aniu, chodzilo mi o to, zeby tytul watku byl czytelny i natychmiast rzucal sie w oczy, bo w przeciwienstwie do innych watkow na tym forum nie raz, nie dwa bedziemy do niego wracac - prawda? A tamten watek mozna - jesli bedzie taka czyjas wola - ciagnac dalej, nic nie stoi na przeszkodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: ***ALBUM*** 10.11.05, 00:38 WCALE NIE MAM CI ZA ZLE, ZE OTWORZYLAS CZYTELNIEJSZY WATEK - ZAPEWNIAM CIE.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: ***ALBUM*** 10.11.05, 18:48 No to coby sie album nie zapodzioł, zrobiłek ku niemu linka na swoim blogu. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: ***ALBUM*** 10.11.05, 22:19 W albumie przybylo troszke, zapraszam do ogladania. Jeszcze mozna napewno cos wsadzic i korzystajcie poki nie jestem jeszcze bardzo zajeta. Potem to naprawde bedzxie "z doskoku" Wszystkie uwagi na temat zdjec i podpisow i co tam jeszcze mile widzianw, chociaz napewno beda nie tylko pochwalne. Podpowiadajcie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: ***ALBUM*** 11.11.05, 09:45 Podciagam wtaek na listy listow poczatek. A zdjecia do ogladania sa tutaj au.pg.photos.yahoo.com/ph/anka2me/album?.dir=9240&.src=ph Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: ***ALBUM*** 11.11.05, 10:59 Aniu, cudny jest ten album, swietnie Ci idzie!!! Zdjecia przyrodniczo-pejzazowe sa "cudnej urody", i chce zaznaczyc, ze nie sa to zadne skany z widokowek, ale OSOBISCIE pstrykane zdjecia przez nasza Schroniskowa Brac + Kowboj. Brakuje mi tylko tutaj zdjec ANI, Tubylec jest "w drodze" i jeszcze Linka powinna cos zamiescic - jesli ma ochote, oczywiscie. I przypominam, ze Ania niedlugo bedzie dysponowala zdecydowanie mniejsza iloscia czasu, wiec..... SPIESZCIE SIE :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: ***ALBUM*** 11.11.05, 11:08 Kochana moja, a co ja mam "swojego" tu wsadzic? Wiele zdjec jest w blogu moim, ale jak mi podpowiesz co mam wsadzic do wspolnego albumu to wsadze. Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: ***ALBUM*** 11.11.05, 11:21 Juz wsadzilam jedno zdjecie. Trzeba na nie kliknac, to sie powiekszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: ***ALBUM*** 11.11.05, 12:36 Te papugi sa niczym nasze polskie wroble. Czy one zyja na wolnosci? A zima co sie z nimi dzieje? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: ***ALBUM*** 11.11.05, 11:36 Jak to co? A z wycieczki do Watson Bay??? Podam Ci nr, ktore mi sie bardzo spodobaly: 2,4,5,6,7 - bardzo, 8 - bardzo, 9, 10,12. Wszystkie one sa warte obejrzenie - tak, naprawde warto! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: ***ALBUM*** 11.11.05, 23:55 Nie bede zdjec przekladac, zapraszam poprostu tutaj na wycieczke na Watson Bay i juz tinyurl.com/bg3et Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: ***ALBUM***/dodatkowe zdjecia 12.11.05, 00:18 W liscie powyzej sa moje zdjecia z Watson Bay i adres do nich, a tu zapraszam do schroniskowego albumu bo jest jedno jeszcze zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
linnea Re: ***ALBUM***/dodatkowe zdjecia 12.11.05, 08:37 Ankoo Wyślę na pocztę fotkę mojej ukochanej świtezianki..Wkleisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: ***ALBUM***/dodatkowe zdjecia 12.11.05, 09:00 Oczywiscie ze tak Lineczko. Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: ***ALBUM***/dodatkowe zdjecia 12.11.05, 22:25 Linko, bardzo urodziwa ta Twoja Switezianka, bardzo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: ***ALBUM***/dodatkowe zdjecia 13.11.05, 04:11 W albumie zdjec przybywa, dwa ladne zdjecia retro zamieszkaly w nim ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: ***ALBUM***/dodatkowe zdjecia 02.12.05, 10:57 Podciagam ten Album do gory, bo sa tu nowe zdjecia Ani :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: ***ALBUM***/dodatkowe zdjecia 21.02.06, 01:02 Do tego albumu trafily dwa zupelnie nowe zdjecia. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
radwi22 Re: ***ALBUM***/dodatkowe zdjecia 21.02.06, 09:21 Jeden obraz znaczy więcej niż tysiąc słów... Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: ***ALBUM***/dodatkowe zdjecia 21.02.06, 14:18 Alez sliczne te ptaki kolorowe, malowane na szkle? Juz kiedys mialam Ci Aniu, podziekowac za link do ptakow, ale jakos tak zapomnialam, wiec niniejszym to czynie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: ***ALBUM***/dodatkowe zdjecia 21.02.06, 22:13 mysha_b napisała: > Alez sliczne te ptaki kolorowe, malowane na szkle? Juz kiedys mialam Ci Aniu, > podziekowac za link do ptakow, ale jakos tak zapomnialam, wiec niniejszym to > czynie :))) Myszeczko to jest przepiekny witraz na szklanej scianie zawieszony przy wejsciu do biblioteki uniwersyteckiej. Naprawde wyjatkowej urody dobrane kawalki kolorowego szkla. Ptaki oczywiscie australijskie glownie. Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: ***ALBUM***/dodatkowe zdjecia 22.02.06, 15:43 A tak sie zastanawialam Aniu, i przypatrywalam, czy to przypadkiem nie witraz, ale nie zauwazylam siatki olowianych listewek spajajacych szklo. Ale teraz jest jakas nowa metoda stapiania poszczegolnych kawalkow szkla, moze to to. Tak czy siak, przecudnej urody, a ja bardzo lubie witraze, mam nawet w mieszkaniu prawdziwy, klasyczny witraz :))) Odpowiedz Link Zgłoś