mmagi 12.02 moje urodziny i wcale juz sie tym nie 03.02.06, 20:55 chwale buuuuuuuuuuuuuuuuu:((((((((((( bo mam 100 lat;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jadwinia77 Re: 12.02 moje urodziny i wcale juz sie tym nie 04.02.06, 10:43 Eeee....100 lat,to przeciez dopiero pierwsza mlodosc:)Ech...a kiedy ja mialam 100 lat...to byly czasy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 A ja też się kiedyś urodziłem....chyba...hm.... 13.03.06, 00:10 Z... Znamy się mało... Więc może ja bym powiedział parę słów o sobie, najpierw. Urodziłem się... Urodziłem się w Polsce w 19.. roku w sierpniu. Znaczy w pierwszej połowie sierpnia... Właściwie w pierwszych dniach sierpnia właściwie... Dokładnie 5 sierpnia. No... to tyle może o sobie - na początek... Czy są jakieś pytania? Jak nie ma to dziękubardz... To powiedziawszy morfik poszedł biedaczysko,po szerokim szukać świecie tego co jest bardzo blisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
reallondoner Ja niczym Wena tworcza ;P 28.03.06, 16:28 Nigdy sie nie urodzilem cielesnie.... jestem jedynie zrodzona w Waszych glowach wena tworcza, rozwijajaca watki i wyobraznie... ;) How's that ? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ja niczym Wena tworcza ;P 31.03.06, 18:33 reallondoner napisał: > Nigdy sie nie urodzilem cielesnie.... jestem jedynie zrodzona w Waszych glowach > > wena tworcza, rozwijajaca watki i wyobraznie... ;) > > How's that ? buuuuuuuuuu,znowu jakaś zagadka!!!!Ale i tak odkryję datę,hehehe;) Ja nie mam weny twórczej ostatnimi czasy, bo mi się wierszyków nawet nie chce pisać... Odpowiedz Link Zgłoś