Dodaj do ulubionych

tworzenie stron WWW

22.02.01, 16:44
Szukam fachowca od tworzenia stron WWW, u którego chciałbym wziąć kilka lekcji
Obserwuj wątek
    • Gość: job314 Re: tworzenie stron WWW IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.01, 22:41
      Powiadaja: Szukajcie, a znajdziecie!
      Polecam ksiazke : Vademecum profesjonalisty - HTML 4
      nie jest najtansza, ale za to pozadna
      rok temu kosztowalo okolo 120 zl, ale z pewnoscia ktos ze znajomych ma taka pozycjie w domu , jak nie to warto ja zakuoic
    • Gość: zdzich Re: tworzenie stron WWW IP: *.legnica.ppp.tpnet.pl 23.02.01, 19:26
      Masz rację,książek jest dużo (sporo mam), ale mi jest potrzebny kontakt z fachowcem-praktykiem, który pokaże swoje dokonania i odpowie na pytania, rozwieje wątpliwości.
      Dzięki za odzew.
      Pozdrawiam
      • Gość: igi Re: tworzenie stron WWW IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.01, 00:01
        Zdzichu, jak znajdziesz kogoś to daj mi znać - bo też takiego fachurę potrzebuję.
    • Gość: wookie Re: tworzenie stron WWW IP: 10.10.70.* 27.02.01, 20:34
      najlepszy jest kurs html Pawla Wimmera. mozesz go znalesc na http://www.pckurier.pl/html/
      z od marca bodajze na stronie magazynu www http://www.www-mag.com.pl, bo tam przeniosl sie autor kursu
    • Gość: GL Re: tworzenie stron WWW IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.01, 12:14
      Polecam moją osobę. O kontakt proszę na adres: jablonka@poczta.onet.pl
      • Gość: janek Re: tworzenie stron WWW IP: *.system.net.pl 04.04.01, 17:54
        Na stronie internetowej www.ef.com jest fajny konkurs na temat budowy stron
        internetowych. Główna wygrana to darmowe uczestnictwo w 3 dniowej konferencji
        w Hastings. Tam będą ludzie z branży internetowej oraz każdy będzie miał
        możliwość zaprezentować swoją stronę. Szczegóły na stronie www.ef.com
    • Gość: Paul Re: tworzenie stron WWW IP: 205.253.98.* 10.04.01, 20:15
      Ja jestem fachowcem ale mieszkam w USA, so it is kind of far,isn't it?
      • Gość: zdzich Re: tworzenie stron WWW IP: *.legnica.ppp.tpnet.pl 11.04.01, 12:17
        Dzieki wszystkim za zyczliwosc i dobre rady. Od kilku tygodni ucze sie
        tworzenia stron, poznaje jezyk HTML.Czytam, przegladam rozne witryny i kody
        zrodlowe, a takze biore lekcje u Lukasza z Zor, z ktorym kontaktuje sie e-
        mailami (mieszkam w woj. dolnoslaskim).
        Jezeli Paul chcialbys pochwalic sie swoimi osiagnieciami lub przekazac mi czesc
        swoich doswiadczen, chetnie skorzystam. Mozesz pisac na adres:
        zdzich@poczta.gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka