Dodaj do ulubionych

Odpowiedzi do części humanistycznej testu gimna...

• Gość: Milenka Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.elomza.pl / 80.51.241.* 05.05.04, 20:17
      Bose kto to wymyslil.... ? co za ...........
    • Gość: MsDark Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.05.04, 20:19
      Wow ja mozliwe że będe miała nawet 45 punktów zalezy jak mi rozprawke policzą :D
    • Gość: ja Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.acn.waw.pl 05.05.04, 20:20
      Mam ok 46pkt. jest fajnie. trzeba to oblać.
    • Gość: junior Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.centrum.punkt.pl / *.punkt.pl 05.05.04, 20:20
      no będzie z 44 pkt... ale jutro czeka nas najgorsze... matma:-(
    • Gość: Pamela Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: 150.254.193.* 05.05.04, 20:20
      te testy sa porąbane. do pytań otwartych możnaby się przyczepić. Odpowiedź
      zależy wg od interpretacji ucznia, np na pytanie o ten proces odpowiedziałem,
      że globalizacja jeszcze na pare innych mam odpowiedz mniej-więcej podobną, ale
      wszystko zależy od stanu psycho-fizycznego egzaminatora;)))
      • Gość: spax14 Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 21:28
        no właśnie. Ja dałem z tymi krzyżami i ciernią inną odpowiedź. Wogóle dałem w
        kilku pytaniach inne, ale jak tak się kujonków pytam to w smuie takie same jak
        oni. Po***** to wszystko. Powodzenia jutro.
    • Gość: shan Odpowiedzi do części humanistycznej testu gimna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 20:20
      Z zamknietych mam 16/20 ;P
    • Gość: pantera Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.TKK.net.pl / *.tkk.net.pl 05.05.04, 20:20
      no to zajefajnie............rzadnych grup nie było!!!!!!!
    • Gość: kaśa Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.mlyniec.gda.pl 05.05.04, 20:21
      eeee, to z testowych mam 19 i na tym pewnie koniec : D
    • Gość: mari... Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 20:21
      mi poszło fatalnie, to wszystko przez te grupy, skapnęliśmy sie dopiero kiedy
      juz był koniec! masakra:( jak zawale matme to lipa... ciekawe czemu nie ma
      odpowiedzi na ta druga grupe niby??? do okoła mnie były osoby z tej drugiej
      grupy i mieli inne odpowiedzi na pytania i ja od nich spisałam, moze z 30 pkt
      uzbieram a tak to miałabym spokojnie 40:((( lipka a u was jak z tymi grupami
      było??? tez sie na nich złapaliscie??? pozdro
      • Gość: DaguSia Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 20:44
        TemperempE!! mi te Zposzlo zkopwni4 bo tez scigalam';( lipA!
    • Gość: kasssia Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 05.05.04, 20:21
      ja będę miała max 44/45 pkt czyli całkiem dobrze
    • Gość: Daniel Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.pronet.lublin.pl 05.05.04, 20:21
      Mnie nie poszło tak jak myslałem tylko 45punktów:(
    • Gość: Zephyr SĄ GRUPY-LUDZIE MYŚLEĆ IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 05.05.04, 20:22
      Grupy były!
      Różniły się kolejnością odp. w zamkniętych.
      A jak ktoś chce sprawdzić czy ma zamknięte dobrze to niech se z gazety test
      ściągnie bo experci przecież z gazety dostali nie?
      • Gość: Horniat@# Re: SĄ GRUPY-LUDZIE MYŚLEĆ IP: *.atx.pl 05.05.04, 20:59
        Co za ludzie niespełna rozumu wymyślili te grupy. Nawet nie pozwola ściągnąć bo
        jak się trafi na taka komisja <<to powodzenia>>. Chociaż humanistyczny nie był
        zły ja najbardziej boję się matmy.
    • Gość: CzArNa Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.szeptel.net.pl 05.05.04, 20:22
      I co w koncu z tymi grupami???
      • Gość: chilavert18 Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 20:27
        A wiec u mnie tak: 19/20 zamknietych, 8/9 otwartych za 1 pkt, 5/5 zaproszenie,
        i okolo 14/16 za rozprawke, wiec nie jest zle choc moglo byc lepiej :/ PzDr!!!
        • Gość: ja! Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.pl / 193.24.200.* 06.05.04, 17:54
          kurwa mać!!!! ludzie! co z was za kujonyyyy!!!!! Gościu pisze że ma prawie
          wszystko dobrze, ale też że mogło być lepiej i jest niezadowolony!!!!!
          Masakra!!!!!! POjebało was totalnie!!!!!
    • Gość: M@rian Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.tkdami.pl / *.tkdami.pl 05.05.04, 20:23
      Mi tam dobrze poszły zadania zamkniente miałem wszystkie dobrze gorzej z tymi
      otwartymi i jeszcze ta durna rozprawka
    • Gość: Krzysiek Odpowiedzi są do wesji z arkusza z wyborczej IP: *.globit / 217.98.57.* 05.05.04, 20:25
      a punktów powinienem mieć pomiędzy 46 a 43
    • Gość: ja Były dwie grupy! IP: *.kobyla-gora.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 20:25
      Nie powiedziano Wam przed testem ze są wymieszane odpowiedzi u kazdego! Skad
      takie zdziwko? test byl trudny, przynajmniej trudniejszy od probnych, ja licze
      na 30 punktów, chociaz nie wiem czy sie nie przelicze :(((((((
      • Gość: tfcyf Re: Były dwie grupy! IP: *.niemce.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 13:03
        Były 3 grupy cioto
    • Gość: Monia Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 05.05.04, 20:28
      Ale lipaaaa poszlo mi fatalnie jednym slowem porazka co to za idiota wymyslil
      szkole i testy???!!!:[[[[[[
    • Gość: NiUniA Odpowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 20:28
      Były 3 różne wersje testu. Różniły się tylko kolejnością odpowiedzi. Jak by to
      kogoś interesowało to w jednej z nich (ni tej co podali) były odpowiedzi
      1A 2C 3A 4A 5C 6C 7D 8D 9B 10A 11A 12C 13B(albo A) 14C 15B 16D 17B 18D 19A 20C.
      Nie są to oczywiście poprawne na 100% ale porównałam sobie moje odpowiedzi z
      testem na stronie GW i tak mniej więcej wyszło. A na jutro polecam wszystkim
      tuż przed końcem pisania przepisać swoje odpowiedzi na jakąś karteczkę. Ja tak
      zrobiłam i dziś i na próbnym. Nikt się nie doczepił. Życze wszystkim szczęścia,
      powodzenia i połamania piór. Może będzie łatwiej niż dziś :-)))))))
    • Gość: czacha Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.chello.pl 05.05.04, 20:29
      Mi ten test poszedł dosyć dosyć,jestem zadowolony.Ciekawe co z Matematyczno-
      Przyrodniczym...Pozdro przyśli licealiści!!!!!
    • Gość: adaga0@poczta.onet Ja miałam inny szyk podanych odpowiedzi! IP: *.ano.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 20:29
      np. w zad.3 o odpowiedź o retro jest pod odp. B. a ja na teście na 100% miałam
      na C. i tam gdzie odp. miała być "drwina" to tutaj jest to na A, a ja na 100%
      miałam na B.!!!
    • Gość: hehe Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.gorzow.mm.pl 05.05.04, 20:32
      nie bylo tak ciezko,,, trzymajcie kciuki za jutro
      • Gość: Eveliina Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 05.05.04, 22:21
        Myślę, że nie jest najgorzej i będzie powyżej 40. Zależy od sprawdzających. Jak
        zaliczą mi odpowiedzi, do których mam wątpliwości to nawet może być koło 47-48.
        Ale bardzo bym chciała mieć 45... :D Denerwuje mnie to, że w tych za 1pkt można
        było niektóre inaczej interpretować niż oni. W pierwszym za 1 pkt dałam wiara,
        obyczaje, mowa i moda. W następnym wskazałam łatwość ulegania wpływom jako
        cechę, która doprowadziła do utraty niepodległości i jeszcze napisałam, że
        krzyże symbolizują wiarę w Boga, a ciernie cierpienie Polski pod zaborami. I
        nie wiem czy mi te odpowiedzi uznają za zgodne z sensem podanych tu przykładów.
        Myślę, że za dopisaniu czegoś w nawiasie mi nie odejmą. No cóż...
    • Gość: ja Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.nwn.pl / *.nwn.pl 05.05.04, 20:33
      moim zdaniem probny był duzo łatwiejszy, miałam nadzieje, ze z tym tez tak
      bedzie ale zobaczymy 18 czerwca.....powodzenia jutro wszystkim....
    • Gość: Martucha Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 20:34
      heh chyba popadne w samouwielbienie..! Bo jak czytam sobie te odpowiedzi to mi
      wychodzi, że wszystko mam dobrze :) Oby tak było..! Życzę wszystkim powodzonka
      jutro!!! ;)
    • Gość: SHAQ PBW Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: 80.51.253.* 05.05.04, 20:34
      :]Zobaczymy jak mi poszlo za 2 tyg. :] raczej looz :]
    • Gość: HARTcore CO TO MA BYĆ IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 20:36
      MILE WIDZIANE BYŁYBY ODPOWIEDZI DO OBYDWU RZĘDÓW. BO NIEKTÓRZY CHCIELIBY POZNAĆ
      SWOJE WYNIKI CIOTY!!
      • Gość: sloneczko Re: CO TO MA BYĆ IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 05.05.04, 21:27
        sam jestes kurwa ciota, ja pierdole pomysl troche glupku !
      • Gość: zdziwiona-:) Re: CO TO MA BYĆ IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.05.04, 21:29
        tak na dobrą sprawę, to wystarczyą odpowiedzi dla jednej grupy...-:) bo wszyscy
        pisali to samo, tylko byla inna kolejność odpowiedzi!!!!a chyba wiesz, co
        zaznaczyłeś na teście, prawda??? wystarczy ze zobaczysz na tej stronie najpierw
        pytania, a później odpowiedzi...i wszystko gra, ja tak zrobiłam...-:)powodzenia
        jutro!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka