Dodaj do ulubionych

Liceum w Poznaniu

02.03.14, 19:50
Zależy mi na Waszej opinii - najlepiej z pierwszej ręki - na temat liceum w Poznaniu. Głównie chodzi mi tu o II LO, LO MM., X LO, III LO, V LO, jeśli możecie, to może być też jakieś inne. Chciałabym się dowiedzieć, czy rzeczywiście w w/w dobrych szkołach jest tak wyraźny ten "wyścig szczurów", jak klimat, poziom, stosunek nauczyciele:uczniowie, atmosfera, dyrekcja, budynek etc. Zamierzam jeszcze przejść się na drzwi otwarte, ale nie wszędzie uda mi się dotrzeć. Proszę Was o jak najszybszą odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • earthsong Re: Liceum w Poznaniu 25.04.14, 20:10
      Nie polecam X LO z całego serca. Poziom wcale nie jest za wysoki. Większość uczniów znalazła się w tej szkole w zasadzie przez pomyłkę, ponieważ nie udało im się dostać do tych renomowanych liceów. Nauczyciele kiepsko przygotowują do matury. Widać, że ten zawód nie jest ich powołaniem. W budynku jest duża wilgoć. Kończąc lekcje nieprzyjemny zapach pozostaje na ubraniach, a zwłaszcza jeżeli w danym dniu miało się wychowanie fizyczne na sali gimnastycznej. Natomiast zimą w salach na piętrze często nie działa ogrzewanie i uczniowie siedzą w odzieży wierzchniej. Jedynie dyrekcja jest naprawdę przemiła.
      • wercik15 Re: Liceum w Poznaniu 07.07.14, 12:48
        a jaki próg jest w 10 lo
    • megiii_123 Re: Liceum w Poznaniu 13.02.15, 16:56
      Polecam OMEGA Liceum Ogólnokształcące w Poznaniu ! Zajęcia w wekendy i za darmo !
      • megiii_123 Re: Liceum w Poznaniu 13.02.15, 16:56
        Polecam OMEGA Liceum Ogólnokształcące dla dorosłych! Zajęcia zaoczne i totalnie za darmo !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka