Gość: Ola IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.04, 13:34 jestem zainteresowana tą szkołą, tylko nie bardzo wiem gdzie sie zgłosić z ewentualnym podaniem, i czy przy szkole jest internat. prosze o kontakt na email olabakolandia@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RoXy Re: LXXXV LO "Kąt" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 20:49 Siemka Dzis oglądałam program w którym wystąpił dyrektor szkoły "Kąt"i... ten człowiek jest nieziemski! (w pozytywnym tego słowa znaczeniu :) Nie spotkałam innej dorosłej osoby, która tak super potrafi zrozumieć nastolatków. Moja buda jest zupełnie inna :( Pozdrawiam gorąco wszystkich z tej szkoły :]!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslak ile czesne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 23:24 Ile miesięcznie kosztuje ten raj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belfer To jest publiczna szkoła dla ćpunow i swirów!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.04, 08:01 A podatnika uczeń w niej kosztuje 3-4 razy tyle ile w normalnej!Ale dobrze, że jest gdzie tych swirów odsyłac;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathy Re: To jest publiczna szkoła dla ćpunow i swirów! IP: *.cskmswia.pl 19.10.04, 14:12 Aż skóra cierpnie na takie komentarze!!! Nic nie wiesz o tym miejscu, a zabierasz głos! Byłam tam kiedyś w charakterze gościa - fajne miejsce. Nauczyciele sa NORMALNI traktuja uczniów jak ludzi. Mimo luzackiej atmosfery wymaga się naprawde dużo.Przede wszystkim odpowiedzialności za siebie i swoje czyny. No i oczywiście nauki... Warto wiedzieć, ze jest takie miejsce - do którego w razie konieczności można uciec od takich ludzi jak "Belfer". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Odpowiedzialność za czyny??????????? IP: *.chello.pl 01.01.05, 08:35 no dobra, załóżmy, że napisałeś na "zbyt gładkiej" ścianie coś, co obraża inną osobę, jak wygląda twoja odpowiedzialność za ten czyn? pytam zupełnie poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-belfer Re: To jest publiczna szkoła dla ćpunow i swirów! IP: *.aster.pl 18.01.05, 18:06 Polecam komentarz z dołu strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $maX$ Re: LXXXV LO "Kąt" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 23:05 A może Pan Dyrektor, pomyślałby także o założeniu tam gimnazjum?? :) Jestem pierwszym kazdydatem w kolejce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzai296 Re: LXXXV LO "Kąt" 18.01.05, 17:56 Gim juz tam jest:) a szkola jest wymarzona dla ludzi ktorzy nie moga sie odnalesc i jedna z nie licznych gdzie ludzie sa na poziomie przynajmniej moim bo ze swirami latwiej mi sie dogadac bo sam taki jestem;p wiec uwarzam ze swiry sa lepsze...:) kat to szkola do ktorej naprawde chce sie chodzic no moze nie wszystkim...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angie Re: LXXXV LO "Kąt" IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.05, 01:17 Opinia,którą tu przeczytalam jest bulwersująca.Jestem absolwentką "Kąta"i wcale nie jestem ćpunką. Co do świrów?O najfajniejszych ludziach na świecie mówiono w ten sposób.Ja jestem dumna,że przez krótkie 3 lata mialam szczęście znaleźć w "Kącie" swój wlasny kąt.Ludzie tak reagują na tę szkołę i w sumie trochę mnie to dziwi bo czyż w tzw. normalnej szkole nie ma ćpunów i świrów.Przypuszczam,że jest ich więcej niż w tej.Zasadnicza różnica polega na tym,że Ci którzy się tam znaleźli(mowa o narkomanach,ludzich z problemami i pokaleczonymi przez życie) chcą się uwolnic z sideł nałogu,są świdomi,że mają nie lada kłopoty i jeśli nie znaleźli by schronienia,przed tym sztańskim wynalazkiem,w Kącie to mary byłby ich koniec.Osobie, do której kieruję te słowa nie życzę tego co przeżyli ludzie,których miałam okazję poznać.Chociaż to mogłoby przytrzeć jej trochę nosa. Njalepszego wNowym ROku wszystkim,których życie sponiewierało.Do zobaczenia w Kącie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LXXXV LO "Kąt" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:49 ej ludzie ja wam powiem ze po kacie naprawde mozna cos zrobic przynajmniej mi sia tak wydaje. ja narazie nie chodze do kata ale pewnie bede sie starał o przyjecie mnie w jedo mury bo najprawdopodobnie wywala mnie z mojego liceum. a o kacie dowiedziałem sie od mojego nauczyciela z gim on skonczył ta szkole i mowił ze te 4 lata ktore spedził w tej szkole to najlepszy okres w jego zyciu powiedizał ze to własnie tam znalazł prawdziwe zrozumienie i przyjazn i strasznie ciepło wyrarzał sie o dyrektorze to naprawde musi byc jakis spoko gosciu!!! No powiem wam tak kąt to nie tylko szkoła ale i nauka zycia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś