Dodaj do ulubionych

LXXXV LO "Kąt"

IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.04, 13:34
jestem zainteresowana tą szkołą, tylko nie bardzo wiem gdzie sie zgłosić z
ewentualnym podaniem, i czy przy szkole jest internat. prosze o kontakt na
email olabakolandia@poczta.fm
Obserwuj wątek
    • Gość: RoXy Re: LXXXV LO "Kąt" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 20:49
      Siemka Dzis oglądałam program w którym wystąpił dyrektor szkoły "Kąt"i... ten
      człowiek jest nieziemski! (w pozytywnym tego słowa znaczeniu :) Nie spotkałam
      innej dorosłej osoby, która tak super potrafi zrozumieć nastolatków. Moja buda
      jest zupełnie inna :( Pozdrawiam gorąco wszystkich z tej szkoły :]!!!
    • Gość: myslak ile czesne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 23:24
      Ile miesięcznie kosztuje ten raj?
      • Gość: Belfer To jest publiczna szkoła dla ćpunow i swirów!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.04, 08:01
        A podatnika uczeń w niej kosztuje 3-4 razy tyle ile w normalnej!Ale dobrze, że
        jest gdzie tych swirów odsyłac;-)
        • Gość: Kathy Re: To jest publiczna szkoła dla ćpunow i swirów! IP: *.cskmswia.pl 19.10.04, 14:12
          Aż skóra cierpnie na takie komentarze!!! Nic nie wiesz o tym miejscu, a
          zabierasz głos!
          Byłam tam kiedyś w charakterze gościa - fajne miejsce. Nauczyciele sa NORMALNI
          traktuja uczniów jak ludzi.
          Mimo luzackiej atmosfery wymaga się naprawde dużo.Przede wszystkim
          odpowiedzialności za siebie i swoje czyny. No i oczywiście nauki...
          Warto wiedzieć, ze jest takie miejsce - do którego w razie konieczności można
          uciec od takich ludzi jak "Belfer".

• Gość: ciekawska Odpowiedzialność za czyny??????????? IP: *.chello.pl 01.01.05, 08:35
            no dobra, załóżmy, że napisałeś na "zbyt gładkiej" ścianie coś, co obraża inną
            osobę, jak wygląda twoja odpowiedzialność za ten czyn? pytam zupełnie poważnie
        • Gość: anty-belfer Re: To jest publiczna szkoła dla ćpunow i swirów! IP: *.aster.pl 18.01.05, 18:06
          Polecam komentarz z dołu strony
      • jaania0 Re: ile czesne? 24.05.13, 22:28
        To darmowa szkoła
    • Gość: $maX$ Re: LXXXV LO "Kąt" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 23:05
      A może Pan Dyrektor, pomyślałby także o założeniu tam gimnazjum?? :) Jestem
      pierwszym kazdydatem w kolejce :-)
      • bonzai296 Re: LXXXV LO "Kąt" 18.01.05, 17:56
        Gim juz tam jest:) a szkola jest wymarzona dla ludzi ktorzy nie moga sie
        odnalesc i jedna z nie licznych gdzie ludzie sa na poziomie przynajmniej moim
        bo ze swirami latwiej mi sie dogadac bo sam taki jestem;p wiec uwarzam ze swiry
        sa lepsze...:) kat to szkola do ktorej naprawde chce sie chodzic no moze nie
        wszystkim...:)
      • jaania0 Re: LXXXV LO "Kąt" 24.05.13, 22:29
        Jest tam gimnazjum
    • Gość: Angie Re: LXXXV LO "Kąt" IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.05, 01:17
      Opinia,którą tu przeczytalam jest bulwersująca.Jestem absolwentką "Kąta"i wcale
      nie jestem ćpunką. Co do świrów?O najfajniejszych ludziach na świecie mówiono w
      ten sposób.Ja jestem dumna,że przez krótkie 3 lata mialam szczęście znaleźć
      w "Kącie" swój wlasny kąt.Ludzie tak reagują na tę szkołę i w sumie trochę mnie
      to dziwi bo czyż w tzw. normalnej szkole nie ma ćpunów i świrów.Przypuszczam,że
      jest ich więcej niż w tej.Zasadnicza różnica polega na tym,że Ci którzy się tam
      znaleźli(mowa o narkomanach,ludzich z problemami i pokaleczonymi przez życie)
      chcą się uwolnic z sideł nałogu,są świdomi,że mają nie lada kłopoty i jeśli nie
      znaleźli by schronienia,przed tym sztańskim wynalazkiem,w Kącie to mary byłby
      ich koniec.Osobie, do której kieruję te słowa nie życzę tego co przeżyli
      ludzie,których miałam okazję poznać.Chociaż to mogłoby przytrzeć jej trochę
      nosa.
      Njalepszego wNowym ROku wszystkim,których życie sponiewierało.Do zobaczenia
      w Kącie:)
    • Gość: ja Re: LXXXV LO "Kąt" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:49
      ej ludzie ja wam powiem ze po kacie naprawde mozna cos zrobic przynajmniej mi
      sia tak wydaje. ja narazie nie chodze do kata ale pewnie bede sie starał o
      przyjecie mnie w jedo mury bo najprawdopodobnie wywala mnie z mojego liceum. a
      o kacie dowiedziałem sie od mojego nauczyciela z gim on skonczył ta szkole i
      mowił ze te 4 lata ktore spedził w tej szkole to najlepszy okres w jego zyciu
      powiedizał ze to własnie tam znalazł prawdziwe zrozumienie i przyjazn i
      strasznie ciepło wyrarzał sie o dyrektorze to naprawde musi byc jakis spoko
      gosciu!!! No powiem wam tak kąt to nie tylko szkoła ale i nauka zycia!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka