Dodaj do ulubionych

Academia de la Lengua

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 16:28
Co sadzicie o szkole Academia de la Lengua?
Obserwuj wątek
    • lena.j Re: Academia de la Lengua 17.09.04, 10:32
      Mają śmieszne stawki dla lektorów. Myślę, że to wpływa na jakość kursów.
      Oczywiście jest możliwe, że trafisz na kompetentnego lektora, bo na przykład
      osobom,które mają talent pedagogiczny, a mają mało doświadczenia jest trudno
      znaleźć od razu pracę w lepszych szkołach. Niestety, bardziej prawdopodobne jest
      to, że poziom zajęć nie będzie najwyższy. Ktoś, kto jest dobry i ma
      doświadczenie, raczej poszuka pracy w instytucji, gdzie mu za nią przyzwoicie
      zapłacą.
      pozdrawiam
      • Gość: onekes Re: Academia de la Lengua IP: *.chello.pl 17.09.04, 17:26
        Duzo zalezy od tego o jaki kurs Ci chodzi. Jezeli o angielski, to mam neutralne
        nastawienie, bo nic o nim nie slyszalam. Wiem za to, ze jezyki takie jak
        hiszpanski czy wloski sa na dobrym poziomie i ludzie, ktorych znam byli
        zadowoleni. Wykladowcy sa sympatyczni. Kursy tanca tez sa dobre.
        • Gość: marysia Re: Academia de la Lengua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:35
          Interesuje mnie francuski.Nie mogę trafić na dobrą szkołe już od jakiegoś czasu.
          Jestem już załamana,a chciałabym dalej się uczyć tego języka.
          • Gość: librero Re: Academia de la Lengua IP: 83.238.11.* 20.09.04, 16:55
            A Instytut Francuski? Chodzialm tam kiedys na hiszpanski, w tym samym czasie
            chodzila tam moja koleznka, ale do innej grupy. Obie bylysmy niezadowolone i
            zrezygnowalysmy po semestrze.

Rozpoczynajac tam nauke bylam poczatkująca, wiec zapewne oczekiwalam czegos
            innego, niz Ty teraz. Generalnie - kiepscy lektorzy (natives, ktorzy nie
            potrafili wytlumaczyc najprostszego zagadnienia gramatycznego), ksiazki pelne
            bledów (AdL oferuje wlasną metodę i wlasne ksiazki).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka