karolina1503 Re: Technik usług kosmetycznych 04.03.22, 18:37 dokładnie, zgadzam się, ja też polecam cosinus Odpowiedz Link Zgłoś
emiliak32 Re: Technik usług kosmetycznych 28.04.22, 15:32 Sprawdź ofertę cosinusa, zyskasz nie tylko to, że szkoła jest darmowa, ale o wiele lepsze przygotowanie do zawodu, ponieważ cosinus stawia na naprawdę wysoki poziom, a kosmetyka tam jest numer jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
eliza1993 Re: Technik usług kosmetycznych 19.12.22, 15:01 uważam, że szkoła Cosinus daje najlepszą wiedzę. Wszystkie kierunki bezpłatne, sekretariat czynny 7 dni w tygodniu. Zajęcia praktyczne na najwyższym poziomie. Jednym słowem - warto Odpowiedz Link Zgłoś
simbusia147 Re: Technik usług kosmetycznych 04.01.23, 09:12 A ja polecę Cosinusa. Tam w przeciwieństwie do innych tego typu szkół za nic nie płacisz. W innych szkołach naliczają kary za brak frekwencyjni i płacisz za egzamin zawodowy. W cosinusie nie! Poza tym na zajęciach korzystasz z profesjonalnych kosmetyków Odpowiedz Link Zgłoś
monoratka_0055 Re: Technik usług kosmetycznych 03.02.23, 12:25 Kosmetyki nie robiłam ale słyszałam od kumpeli, że strasznie dużo osób tam idzie do Cosinusa właśnie. Szybki zawód zaocznie. i wszystko za freee Odpowiedz Link Zgłoś
sylwja90 Re: Technik usług kosmetycznych 07.02.23, 15:45 Świetne sale, duże, stanowisko do makijażu, zabiegów , rewelacja. Cosinus jest najlepszą szkołą jeśli chodzi o kosmetyke. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_br Re: Technik usług kosmetycznych 26.01.24, 21:45 Jeeeezu. Myślałam, że będą jakieś realne opinie (bo też chcę się zapisać na kosmetykę), a widzę tu tylko spam. Ukończyłam Faber (z tym że inny kierunek) i myślałam czy nie zapisać się do innej szkoły. Ale chyba zostanę w swojej, bo tyle spamu w ogóle nie zachęca do zmiany szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
cranberries1983 Re: Technik usług kosmetycznych 27.02.24, 09:22 nie lepiej izba rzemieślnicza? Odpowiedz Link Zgłoś
saaaraaa97 Re: Technik usług kosmetycznych 08.05.24, 10:59 Moja koleżanka kończyła ten kierunek w Żaku, bardzo fajne podejście do kursantek, nauka za darmo, wszystkie materiały do nauki zajęć praktycznych zapewniła szkoła. wloclawek.zak.edu.pl/oferta-edukacyjna/szkoly-policealne/technik-uslug-kosmetycznych zerknij Odpowiedz Link Zgłoś
alicjapietraszewska Re: Technik usług kosmetycznych 29.07.24, 11:49 po przeczytaniu tego mam koniczynkowy zawrót głowy. Ja się uczę (w sumie już kończę) w szkole Faber i się bardzo ciesz. Mamy małe grupy, nauczyciele są w stanie na spokojnie wszystko wytłumaczyć i wszystkiemu nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś