wiola13nowak Re: Szkoła dla dorosłych 23.04.21, 14:03 Chetnie polecam cosinusa, sama chodziłam i kiedyś nie wiedziałam też co robić, po wielu opiniach postawiłam na tą szkołe i to był najlepszy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia01w Re: Szkoła dla dorosłych 29.04.21, 10:25 W cosinusie zdobędziesz zawód a do tego za darmo. Są fajne kierunki i do tego sale bardzo dobrze dostosowane. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina20wr Re: Szkoła dla dorosłych 05.05.21, 11:24 Może spróbuj w cosinusie. Tam masz darmową nauke. Fajnych nauczycieli i indywidualne podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina7kowalczyk Re: Szkoła dla dorosłych 15.06.21, 13:53 Polecam cosinusa, będziesz zadowolony mają też dodatkowe godziny przygotowujące jak się czegoś nie zrozumiało, przy tym szkoła z tradycją i w 100% bezpłatna. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjab2609 Re: Szkoła dla dorosłych 16.06.21, 11:19 Polecam szkołę cosinus, szkoła jest bezpłatna co jest ważne, zajęcia odbywają się w formie zaocznej co daje możliwość połączenia nauki i zdobywaniu zawodu z pracą, po zdobyciu wykształcenia średniego oraz matury można rozpocząć naukę w szkole policealnej cosinus,jest szeroki wybór kierunków tj kosmetyka( 2 lata), opiekun medyczny (1,5 roku), administracja (2 lata), archiwista (2 lata), we wrześniu otwierają się kolejne nowe kierunki ,między innymi asystentka stomatologiczna, higienistka stomatologiczna, opiekunka dziecięca, podolog, także myśle że każdy znajdzie coś dla siebie 🙂 nauczyciele również przesympatyczni i bezkonfliktowi( w razie nieobecności czy braków;) ), co więcej szkoła nie ma ograniczeń wiekowych Odpowiedz Link Zgłoś
klara1994 Re: Szkoła dla dorosłych 04.10.21, 15:49 W Cosinusie jest liceum dla dorosłych zaocznie, całowicie za darmo, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia12301230 Re: Szkoła dla dorosłych 26.11.21, 14:23 z mojego doświadczenia polecam liceum dla dorosłych w cosinusie. Szkoła jest bezpłatna! zajecia odbywają sie co drugi weekend. nauczyciele dobrze przygotowują pod maturę :D Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1503 Re: Szkoła dla dorosłych 04.03.22, 18:36 dokładnie, ja tak zrobiłam. Nawet udało mi się zdać maturę. Do policealki nie jest potrzebna, ale wiadomo - dobrze maturę mieć. Cosinus jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
caro_lajn14 Re: Szkoła dla dorosłych 26.04.22, 13:42 basia0r napisała: > Lepiej sprawdzić ofertę w cosinusie niż potem żałować i nie skończyć :) dokładnie, w szczególności że nie ma opłat za rezygnację ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emiliak32 Re: Szkoła dla dorosłych 29.04.22, 13:06 Myśle, że szkoła policealna jest właśnie dla osób z dojrzałym, świadomym wyborem. Bo tutaj uczysz się zawodu już na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia12301230 Re: Szkoła dla dorosłych 27.06.22, 10:37 możesz pójść od Cosinusa, tam można dokończyć szkole średnią i później zrobić zawód Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywna_anett Re: Szkoła dla dorosłych 18.10.22, 10:44 A ja polecam szkołę Pascal. Oprócz tego, że kierunki policealne są darmowe, zajęcia odbywają się w weekendy to nie płaci się także za rezygnacje czy też wszystkie materiały do nauki. Szkoła bardzo dba o uczniów i udziela się charytatywnie. Ja skończyłam kierunek masażysta i jestem bardzo zadowolona. Szybko znalazłam pracę :) Odpowiedz Link Zgłoś
simbusia147 Re: Szkoła dla dorosłych 20.12.22, 10:03 Mozesz na spokojnie zpisać się do liceum zaocznego. Z tego co wiem za darmo jest w Cosinusie. Po skońćzeniu masz normalnie średnie i możesz zdawać maturę Odpowiedz Link Zgłoś
sylwja90 Re: Szkoła dla dorosłych 08.02.23, 15:58 W cosinusie możesz się przepisać w każdym momencie. Szkoła jest bardzo bardzo fajna i czuć taką luźną atmosferę. Odpowiedz Link Zgłoś
horka123456789 Re: Szkoła dla dorosłych 21.08.23, 14:16 POLECAM SZKOŁĘ COSINUS! DOBRZE TEŻ PRZYGOTUJĄ DO MATURKI, MAJĄ FAKULTETY, POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_br Re: Szkoła dla dorosłych 01.09.23, 20:20 A ja NIE polecam Cosinusa! Uczyłam się przez chwilę w tej corpo-szkole i wygląda na to, że te komentarze piszą korpo-marketingowcy. Po pierwszym semestrze tej "nauki" zmieniłam szkołę na Faber i o niczym nie żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
simbusia147 Re: Szkoła dla dorosłych 05.09.23, 12:16 A ja jako absolwentka mogę przyrzec, że było super. Nie płaciłam za nic, a nauka na najwyższym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
lisek_lesny Re: Szkoła dla dorosłych 06.11.24, 14:45 Jeeeezu. Czytam te walki szkól i bardzo się cieszę, że się uczyłem w takiej, której zależało na słuchaczach. W grupie było nas 12 osób. Zero tłumów i możliwość masowania bez kolejek i zapisów na czas (ukończyłem kierunek Technik masażysta). Zajęcia w centrum miasta i brak opłat. Faber Centrum Kształcenia. Polecam XD Odpowiedz Link Zgłoś