Dodaj do ulubionych

Dzieci bezrobotnych - wynocha ze świetlicy

• Gość: szwejk Re: Dzieci bezrobotnych - wynocha ze świetlicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:53
      Nazwisko, proszę o nazwisko tego genialnego ministra który to podpisał.
    • Gość: danek urzędasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:14
      Urzędnicy w tym kraju to banda niedouczonych i niekompetentnych ludzi. Nie ma w
      tym nic dziwnego - w tej "branży" rządzi nepotyzm od najniższych szczebli.
      Spytajcie np. młodych politologów, socjologów i innych absolwentów - ilu z nich
      ma szansę pracować w urzędzie? Muszą mierzyć się z Panią-siostrzenica
      naczelnika bez wykształcenia ale z plecami. Tak będzie zawsze. Polska to chory
      kraj.
      • Gość: G/. Re: urzędasy IP: *.gov.pl 03.11.04, 16:53
        może i lepiej. absolwenci takich fantastycznych wydziałow jak politologia sa
        potrzebni w urzedach (gdzie trzeba z nedzne grosze caly dzien grzebac sie w
        nudnych papierach) jak wrzod na......
    • Gość: klops wszyscy narzekaja na debilizm urzednikow. a to nie IP: *.cec.eu.int 03.11.04, 14:20
      prawda. oni (my) maja WAS gleboko w D...!!i stad te ciagle hity
    • Gość: XYZ Re: Spalić komune - czy jesteś idiotą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:20
      Drogie dziecko cy ty wies co ty pises?

Nie powtarzaj małpoludzie sloganów.
    • Gość: Myszka Re: Dzieci bezrobotnych - wynocha ze świetlicy IP: *.43.62.81.cust.bluewin.ch 03.11.04, 14:24
      To straszne. Nie dosc, ze te dzieci sa pokrzywdzone przez los, to jeszcz im sie
      zabrania bycia wsrod rowiesnikow i pod szkolna opieka. To pierwszy sposob by
      wychowac kryminalistow! Zgroza!
    • Gość: filutek wasz neoliberalizm IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 03.11.04, 14:25
      No proszę - tak długo Gazeta Wyborcza zachwalała neoliberalizm a teraz się
      zamartwia losem jego ofiar. Przeciez to jest ten wasz wolny rynek i
      KAPITALISTYCZNY DOBROBYT. Przecież to zgodne z prawem!
      Żenada.
    • Gość: gość [...] IP: *.crowley.pl 03.11.04, 14:26
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ppp Re: Dzieci bezrobotnych - wynocha ze świetlicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:27
      I pewnie wszyscy to Katolicy - bo prawo nie zabrania to wygonią dzieci na
      blokowiska a potem się dziwią że strach w nocy chodzić a kto jest winny!??
      własnie tacy puści ludzie bez sumienia i rozumu. A przy stole wigilijnym bedą
      opowiadać o miłości i szacunku. Ech (: szkoda słów.
    • Gość: Polityk Re: Dzieci bezrobotnych - wynocha ze świetlicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:30
      Znowu Łódż.Przecież to miasto Leszka Millera.Nic dziwnego że są takie rzeczy
    • Gość: heh Re: Dzieci bezrobotnych - wynocha ze świetlicy IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 03.11.04, 14:39
      twoja matka była debilka, skoro spłodziła takiego idiote, ktory obraża cały naród, krótkowzroczny chamie!
    • Gość: ja Re: Dzieci bezrobotnych - wynocha ze świetlicy IP: *.bloknet.org / *.org 03.11.04, 14:47
      Ludzie!!!!!!!!!!!! gdzie ja zyje?????
      co to za debilny kraj!!!!!!!!
    • seikyl Zapraszam do obejrzenia całosci dokumentacji !!! 03.11.04, 14:52
      Sprawa dostępu dzieci do szkolnych świetlic ciągnie się już od stycznia. Nie
      zgadzam się z opinia rzecznika resortu edukacji w tej sprawie. Kopie
      wcześniejszych artykułów, korespondencji i przepisów prawnych dotyczących tej
      całej sprawy są dostępne na stronie o adresie:
      republika.pl/swietlica_lodz/. Zapraszam. Pawel
    • Gość: Krzychu DobroDziej Re: Dzieci bezrobotnych - wynocha ze świetlicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:53
      Ten kraj jest b. chory i nienormalny! Nienawidzę go!!!! Wstydzę się też tego,
      że jestem Polakiem.
    • Gość: Eva Re: Dzieci bezrobotnych - wynocha ze świetlicy IP: 65.201.144.* 03.11.04, 15:12
      Nie chce mi sie wierzyc , ze w Polsce moze dojsc do takich sytuacji.
      Jak mozna karac dziecko, dlatego ze jego rodzice sa bezrobotni.
    • Gość: wardog [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: jaś Re: Miller Ci ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:27
      to chyba Twoi kuzyni.Równieź masz krewnych w stołówce za 10 zł dla bezdomnych.
    • Gość: Dorota (Poznań) Re: Dzieci bezrobotnych - wynocha ze świetlicy IP: *.icpnet.pl 03.11.04, 15:28
      Mnie się to w głowie nie mieści. Dyrektorce coś najwidoczniej się nie
      spodobało, ale żeby się na dzieciach odgrywać...?
      Za mało etatów to żądne wytłumaczenie, bo na pewnie jest możliwość zatrudnienia
      wolontariuszy.
      Paranoja. Biedne dzieci!!! :(
      • Gość: kaja Re: Dzieci bezrobotnych - wynocha ze świetlicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:58
        Gość portalu: Dorota (Poznań) napisał(a):
        > Mnie się to w głowie nie mieści. Dyrektorce coś najwidoczniej się nie
        > spodobało, ale żeby się na dzieciach odgrywać...?
        > Za mało etatów to żądne wytłumaczenie, bo na pewnie jest możliwość
        zatrudnienia wolontariuszy.
        > Paranoja. Biedne dzieci!!! :

Mnie się mieści. W szkole mojego dziecka też tak jest. A w dodatku tylko do
        trzeciej klasy można dziecko tam posyłać. Od czwartej WON!!! I moje dziecko
        czeka czasem 3 godziny na korytarzu, aż ja skończę pracę i przyjdę. A samo nie
        może do domu wracać, bo droga jest długa i niebezpieczna.
    • Gość: poko Re: Dzieci bezrobotnych - wynocha ze świetlicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:36
      ,,i słusznie...,że nikt nie wpadł jeszcze na pomysł utworzenia getta dla tego
      typu marginesu....ale znając pomysłowość urzędników - wszystko przed nimi...
    • Gość: minister edukacji STUDIA POWINNY BYC PLATNE!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 03.11.04, 15:40
      Studia powinny byc PLATNE!!!
      Nisko oprocentowany kredyt zwracany przez placenie podatkow lub w przyadku
      wyjazdu studencika za granice w inny sposob.
      A tak teraz cale spoleczenstwo sklada sie na studentow a
      wielu z nich potem hyc na zachod zapominajac ze ksztalcili sie ZA DARMO W
      POLSCE I MAJA TU DLUG!!
      POLSKI NA TO NIE STAC
      STUDIA POWINNY BYC PALATNE!!
      • Gość: wiceminister Re: STUDIA POWINNY BYC PLATNE!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 03.11.04, 15:57
        RACJA!!
    • Gość: krakuska Re: Dzieci bezrobotnych - wynocha ze świetlicy IP: 217.153.183.* 03.11.04, 15:42
      Kiedy w szkole kierują sie przepisami z czasów "ciężkiej komuny" - bo to w tedy
      taki przepis pbowiązywał - czas nakazu pracy- (m.in. dla zmuszenia ludzi do
      pracy), to aż nóż sie w kieszeni otwiera. Może ten co feruje takie zachowanie -
      zostanie bezrobotnym!!!!!!! Kazdy kij ma dwa końce. Co będzie jak jemu się
      przyklei jakiś durny przepis?????????????
    • Gość: gość Re: Dzieci bezrobotnych - wynocha ze świetlicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 15:57
      odkąd pamiętam, a żyje już dość długo to nigdy nie był normalny kraj.
      • Gość: gość Re: Dzieci bezrobotnych - wynocha ze świetlicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:13
        Kraj nie był normalny,ale ludzie byli normalni i dobrzy.A teraz władza jest
        elegancka i nie ma solidarności.
    • Gość: shymekk Re: Dzieci bezrobotnych - wynocha ze świetlicy IP: *.icpnet.pl 03.11.04, 16:11
      Ludzie! Co to za kraj, którego ministrowie wprowadzają takie kretyńskie
      przepisy? Tfu! Wstyd mi za takich urzędników. Trzeba nie mieć za grosz rozumu i
      sumienia żeby wymyślać takie głupoty. I bardzo dużo wolnego czasu...
    • Gość: gość Re: Dzieci bezrobotnych - wynocha ze świetlicy IP: 80.51.253.* 03.11.04, 16:19
      Moje dziecko chodzi do trzeciej klasy szkoły podstawowej. Od zerówki nie było w
      tej szkole szansy zapisać Go na świetlicę ponieważ ja nie pracowałam.
    • maurika Re: Dzieci bezrobotnych - wynocha ze świetlicy 03.11.04, 16:19
      jakoś dziwnie czyta się o takich "pomysłach". Dzieci nie są i nie mogą byc karta
      przetargowa. Nie zrozumieją, że dorośli mają swoje dość mroczne cele. I komu ma
      ułatwić zycie takie rozwiązanie...na pewno nie dzieciakom.A kto płaci dyrektorom
      szkół? Pan płaci, pani płaci...i w jakiś sposób rodzice niepracujący rownież.
      Poza tym to jakiś bezsens i ociera się o beznadziejność.
      J.(której dziecko do szkoły jeszcze nie chodzi ale juz się boję...)
    • Gość: Jaro Re: Dzieci bezrobotnych - wynocha ze świetlicy IP: 217.8.166.* 03.11.04, 16:24
      Może jak w Brazylii dzieci ulicy roztrzeliwać, lub jakieś komory gazowe dla
      łysych, szubienica dla wąsatych a przypiekania ogniem żywcem dla
      krótkonosych ....
      Takie zaopiniowanie w/w ogłoszenia dyskwalifikuje Ministerstwo i każdego kto
      popiera takie pomysły. Do Lukaszenki.WON!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka