robot.obibok 06.04.05, 23:24 Witam Otoz dzisiaj otrzymalem propozycje odbycia pratyki w jednej z firm HR, pytanie mam nastepujace czy ktos byl na stazu/praktykach w takiej firmie(zwlaszcza w czasie studiow?) na czym tak naprwde moze ona polegac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiarybnik Re: praktyka w HR 10.04.05, 09:47 Zazdroszcze ja juz wyslalam chyba z 10 aplikacji i cisza, a tez szukam praktyki w HR ,jak Tobie sie udalo? Z tego co slyszalam to czym bedziesz sie zajmowal na praktyce zalezy od firmy ,wiele tworzy mini stanowiska pracy i powierza praktykantom proste projekty do realizacji, w firmach HR czesto uczestniczy sie w procesach rekrutacyjnych ,analizuje(wprowadza dane) ,tworzy profile stanowisk itp...spektrum jest bardzo szerokie ,ale napewno ciekawe:) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
robot.obibok Re: praktyka w HR 10.04.05, 21:38 szukalem ok 5 miesiecy pracy(stazu , praktyk) i w koncu sie udalo. Mialem farta , bo firma w ktorej mam zaczac otworzyla wlasnie swoja filie w moim miescie.niestety nie jestem z Rybnika ,wiec Ci nie pomoge :) Odpowiedz Link Zgłoś