lekcja.francuskiego 27.06.02, 10:02 Doświadczony romanista i lektor pomoże w przygotowaniu do egzaminów, nauczy podstaw języka francuskiego i udzieli lekcji na wszystkich poziomach zaawansowania uczącego się. lekcja.francuskiego@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czeko Re: Francuski-tanio WARSZAWA IP: *.chello.pl 27.06.02, 12:01 jak tanio- z ciekawości? Odpowiedz Link Zgłoś
lekcja.francuskiego Re: Francuski-tanio WARSZAWA 28.06.02, 13:55 35 zł. za pełną godzinę (pomoce naukowe-książki,ćwiczenia,kasety wliczone) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Francuski-tanio IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 15:37 Jakie masz doswiadczenie? Gdzie pracowales/as? Jakie masz wyksztalcenie? W jakim jestes wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
malini Re: Francuski-tanio 01.07.02, 13:37 Jak już napisałem - jestem romanistą, czyli ukończyłem filologię romańską. Doświadczenie - jestem lektorem francuskiego od kilku lat (dorośli).Jeśli naprawdę jesteś zainteresowana/zainteresowany lekcjami - zostaw swoje dane w mojej skrzynce (wystarczy imię i telefon) oraz określ ilość godzin (ile razy w tygodniu i jak długo podczas jednego spotkania chcesz sie uczyć).Przypominam, że oferta dotyczy Warszawy.Szczegóły, np.na jakim poziomie zaawansowania jesteś wolę omówić z Tobą osobiście. lekcja.francuskiego@poczta,gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzosia Re: Francuski-tanio IP: AWA1PRX* / *.chello.pl 01.07.02, 15:38 Próbowałam napisać na wskazany adres, ale niestety otrzymałam 2 razy info, że nie ma takiego adresata. jestem zainteresowana. Prosze sprawdzić jeszcze raz adres lub napisać do mnie na adres: sophaya@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lekcja.francuskiego Re: Francuski-tanio 02.07.02, 14:04 Wzosiu-przepraszam-list już wysłałam na Twoją skrzyneczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lekcja.francuskiego Re: Francuski-tanio 02.07.02, 14:05 Zaiteresowanych lekcjami proszę o zgłoszenia: francuski@poczta.gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś