Dodaj do ulubionych

TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!?

• Gość: tomek_16 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: 80.54.200.* 26.04.05, 15:21
      E.e banał :) idealnie wkroili sie w moje klimaty ;] lepiej być chyba nie mogło
      czuje ze bedzie dobrze :)
    • Gość: matinka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:22
      nie był taki zły..ale te teksty jakieś dziwne były..;/ nie wspominając o
      stopniud ziwności listu i planu wycieczki:/ ale ogólnie da się przeżyc:P
    • Gość: licealista BANAŁ !! Rok temu to był hardcore! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:28
      Ludzie! Czy wy uwazacie, ze to jest ciezkie? Zobaczcie sobie jaki byl rok
      temu!! Ja zdawalem i to był test. a nie... list napisać.. nie mówiąc już o tych
      pytaniach.. oj co to będzie za 15 lat... :

Pytanie pierwsze:
      Mieszkasz w:
      a) Niemczech
      b) Rosji
      c) Czechach
      d) USA

2. Gdzie jest Europa?:
      a) w Ameryce
      b) tam gdzie Polska
      c) w Azji Mniejszej
      d) to stacja badawcza na Antarktydzie

itd. itp.
      • Gość: dokładnie ZGADZAM SIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:33
        Pewnie, aż dzwne że taki prosty. Idiota by napisał. Ale niech sie oni wszyscy
        cieszą chociaz teraz, zobaczą za pol roku co to jest liceum.
      • Gość: Serena Re: BANAŁ !! Rok temu to był hardcore! IP: *.flatpla.net 26.04.05, 16:17
        Masz racje, to było proste, ale bez przesady. Inaczej byś śpiewał gdybyś sam to
        pisał:/
      • Gość: b0m Re: BANAŁ !! Rok temu to był hardcore! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:51
        uwazasz ze rok temu to byl hardcore? wiesz kiedy byl hardcore? 3 lata temu jak pisalem ten test (byl prosty)... nie wiedzielismy co to bedzie i jak to bedzie wygladac, wtedy byl najwiekszy hardcore, te egzaminy w gimnazjum to jest piqs, w liceum sprawdzian z 3 ostatniche lekcji jest juz trudniejszy....
    • Gość: Madzia Ej no banalny byl IP: *.czuby.pl 26.04.05, 15:29
      Ten test byl banalny !! Po pierwsze wszystkie odpowiedzi do pytan zamknietych
      byly w tekscie !! Nic nie trzeba bylo z historii wiedziec , no chyba ze ta
      Bitwe pod waterloo...ale to tez z tekstu sie dalo wyciagnac :D Co do otwartych
      to fajnie ze list byl :D ( swoja droga to tz latwa forme dali :D ) a co do
      reszty to raczej tez prosta byla :D ja stawiam na ponad 40 ptk :D
      • Gość: MakAleks Re: Ej no banalny byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:31
        Tak był strasznie łatwy spodiewałem się o wiele gorszego. :D
      • Gość: załamka Były grupy??? IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:31
        Ja nie wiem, ale czy test był na grupy podzielony????Patrze teraz na gazecie i
        jeszcze raz analizuje test, widze, że pytania są tam poprzestawiane, nie ma tak
        jak na teście.A może ja żle w arkuszu zaznaczyłam?????
        • Gość: maudy Re: Były grupy??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.04.05, 15:33
          byly 3 grupy . to co jest tutaj w necie to grupa A
        • Gość: Justyś LUDZIE GRUPY BYLY NA PIERWSZEJ STRONIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:20
          grupy byly na pierwszej stronie w prawym dolnym rogu Ja mialam chyba GH-A1-052
          identyczny jak ten rozwiazany przez panoof z gazety a moja frend miala inny
      • Gość: Przeciek Re: PYTANIA Z MATMY!!! TYLKO 10 OSOB DOSTANIE !!! IP: 193.16.229.* 26.04.05, 15:37
        MAM PYTANIA NA TEST Z MATMY !!! NIEWAZNE z KĄD !! DAM TYLKO 10 osobą.
        Moj nr gg to 7873305
        • Gość: kaśka gość Re: PYTANIA Z MATMY!!! TYLKO 10 OSOB DOSTANIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:13
          ja bym podziękowala za pytania nie z matmy ,ale z fizyki!!!!! nie chce mi sie
          dzis wkuwac wszystkich wzorow,a nie zamierzam ich zapamietac na stale.nie
          trawie fizyki!!! no i z biologią mogą byc male problemy...
          • Gość: muwie Re: PYTANIA Z MATMY!!! TYLKO 10 OSOB DOSTANIE !!! IP: *.pl / 83.238.57.* 26.04.05, 19:32
            ej a ty masz pytania z matmy
            jagbys mogła to na moj email
            muwiek007@interia.pl
            przeslij mi te pytanka.
            • Gość: misieeek:) odp. na jutro IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 26.04.05, 19:37
              ejj przeciez tu sa sami swoi!!jak macie na jutro odpowiedzi to dawac !!(tylko
              pelne bo znow moga byc grupy) kazdy kiedys bedzie potrzebowac pomocy!!!a ja juz
              sie tyle napomagalam i teraz oczekuje cos wzamian!!przynajmniej raz
              sloneczka:*:)
            • Gość: lolek Re: PYTANIA Z MATMY!!! TYLKO 10 OSOB DOSTANIE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:11
              patras_14@interia.pl - z góry dzięki
        • Gość: rosa Re: PYTANIA Z MATMY!!! TYLKO 10 OSOB DOSTANIE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:08
          masz pytanka z matmy?? mozesz mi je przeslac na rosiczka01@op.pl prosze...
        • Gość: Gosc Re: PYTANIA Z MATMY!!! TYLKO 10 OSOB DOSTANIE !!! IP: *.czajen.pl 26.04.05, 22:02
          jestem wlascicielem tego gg i kurw* jak tu sie nie wku*** jak mi przychodzi w huj wia***osci bo jakis cymbal ktory naprawde je ma to jego gg 3777785 napisal sobie moje gg a wiec mowie iz zadnych pytan nie mialem i nie mam
    • Gość: Łagów Lub. podejRZanie łatwy ten test:) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 15:30
      Test był zadziwiająco łatwy,aż za łatwy... zaskoczeniem był list ,a co nie
      które pytania otwarte były naprawde chore...:( ale i tak myslimy że poszło nam
      dobrze :D teraz tylko czekać na wyniki....
      • Gość: krzysieeq odpowiedzi ... IP: *.osiedle.net.pl 26.04.05, 15:33
        macie tu test:
        bi.gazeta.pl/im/4/2675/m2675434.pdf

a tu odpowiedzi:
        1b 2d 3a 4d 5a 6b 7d 8b 9b 10d 11c 12d 13c 14a 15c 16b 17c 18a 19a 20c
        =====================================
        21.wiersz jest w cydzusłowiu bo to słowa ojca
        22. ojciec jest w roli przewodnika, nauczyciela zycia.
        23. jezyk jest prosty, basniowy, słowa zdrobnione
        24. Wsparty na gorze starym obyczajem znaczy wybudowany tak jak kiedys budowana
        czyli na gorach np. akropol
        25. tytuł np. bazylika sw piotra w rzymie
        26. utwor poetycki bo: ma zwrotki, rymy.
        27. grupy społeczne to duchowni i rycerstwo
        28. oznaki ze otto jest krolem to: korona, jabłko
        29. ideą ottona bylo zjednoczenie niemiec francji i powstanie jednolitego
        chrzescijanstwa
        30. wyraz plemiona mozna zastapic wyrazem narody
        • Gość: Hawier Re: odpowiedzi ... IP: *.net / *.net 26.04.05, 15:42
          z zamnkniętych 17/20 z otwartych będzie około 20 czyli 37/50 jest ok ale
          mogło być lepiej :-(
        • Gość: Gość Re: odpowiedzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:43
          Ale czy jest już gdzieś klucz do zadań otwartych?
        • Gość: jola Re: odpowiedzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:12
          elo ty o której wyszły pytania z humanistycznego
    • Gość: Maciora Nie bylo tak zle =:-) IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 26.04.05, 15:33
      Czesc wszystkim! Wiem ze roznie to bywa z wrazeniami z testu, ale jak dla mnie
      to byl calkiem znosny. Pytania zamkniete proste - wystarczylo wyszukac
      odpowiednie rzeczy w tekstach, otwarte tez w sumie nie az takie tragiczne, a
      wypracowanie (chodzi o ten list do przyjaciela) naprawde latwy. Trzeba bylo
      tylko wyobrazic sobie ze pisze sie go do kogos naprawde i slowa same pojawialy
      sie na papierze. Mi nawet zabraklo miejsca :P Zycze wszystkim samych piecdziesiatek!

Maciek
      • Gość: krzysieeq Re: Nie bylo tak zle =:-) IP: *.osiedle.net.pl 26.04.05, 15:35
        no zle niebylo mnie wkurzylo najbardziej pytanie nr 22 mozna bylo je
        zrozumiec na dwa sposoby z jednej strony ojciec pelni role przewodnika, naucza
        a z drugiej strony ojciec pelni role osoby mowiacej w wierszu :|:|:|
    • Gość: me moje zdanie IP: *.pl / 80.48.252.* 26.04.05, 15:35
      Wydawało mi się że będzie trudny.
      Trochę przeraźiły mnie pytania otwarte i zamkniete, do których kilka odpowiedzi
      mi sie zgadzało.Poza tym czytałam wczoraj jak pisze sie list i nie było tak
      mowy i dacie i miejscowości (dlatego jej poprostu nie napisałam).
      Najbardziej boję sie oceny mojego listu.
      Pozdrawiam wszystkich 3klasistów.
      I martwie sie że po dzisiejszym w miare łatwym teście jutro będzie piekło.
      ale wszytko dla ludzi.
    • Gość: monisia Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.chello.pl 26.04.05, 15:36
      całe 70 minut pisania, jestem bOska :*
      pozdrawiam rowieśników :*
      • Gość: Cwaniak Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:49
        Test był banalny napisałem go w 50 min, ale nie chcieli mnie z klasy wypuścić.
        List byłbardzo prosty wystarczy wziąść jakieś większe miasto i opisać.
        Rozprawki są trudniejsze. A jeśli ktoś sądzi że X w. to oświecenie to niech
        lepiej do zawodówy idzie
        • Gość: JacieSune Re: JAK MYŚLICIE!!! :( ??? IP: *.zvid.net 26.04.05, 15:55
          Co myślicie, czy dobrze zrobiłem?!!?
          napisałem w ostatnim pytaniu adres nadawcy i gdzieś na środku adresata później
          date i miejsce z prawej. CZY ZABIORĄ MI PUNKT ZA TO?! :( :(
    • Gość: TNT Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.wmc.net.pl 26.04.05, 15:44
      bez przesady,nie było aż tak źle.Jutro będzie dużo trudniejszy test:)
    • Gość: Stanisław Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:45
      nieżle, ele był trudny.
      • Gość: JacieSune Re: PYTANIE !!!!! IP: *.zvid.net 26.04.05, 15:53
        Co myślicie, czy dobrze zrobiłem?!!?
        napisałem w ostatnim pytaniu aders nadawcy i gdzieś na środku adresata później
        date i miejsce z prawej. CZY ZABIORĄ MI PUNKT ZA TO?! :( :(
    • Gość: th Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.chello.pl 26.04.05, 15:52
      ztest byl zajebsice prosty :> poszedl mi tak na 42-45 pkt
    • Gość: aGuLiNkA Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.toya.net.pl 26.04.05, 15:54
      Nie Bylo najgorzej :] Cieszy mnie fakt iz nie bylo rozprawki tylko list:D:D Na
      jakiejs stronce jedna dziewczyna podala poprawne odp o ile wierzyc w jej
      wiarygodnosc to na zamknietym zdobylam 17 punktow:D:D:D cieszy mnie to<lol>
      teraz sie tylko modlic zeby zdobyc ok 20 na otwartym :]:]
    • Gość: _S_O_A_D_ Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:56
      najgorszy to był ten wiersz Miłosza.. fatalnie mi to poszło :/ :| :( :[
      a reszta, to wg mnie byla łatwa i se poradzilem, ale ten wiersz....... :/ :| :( :[
    • Gość: Tymek Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:57
      a mi poszło świetnie :) test był prościutki...troszke sie boje tego co bedzie
      jutro :)
    • Gość: Piotrek Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:02
      Jestem tegorocznym maturzystom i jestem wprost zazenowny poziomem pytan w
      tescie gimnazjalnym Xeby taka matura byla to fajnie by bylo
    • Gość: Gość1 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:08
      myśle że spoks ale pytania otwarte były trudne!!!
    • Gość: ŁUKI Z SUCHEGO LAS Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:16
      WITAM!JA WLASNIE SPRAWDZILEM I NIE JEST ZLE-Z ZAMKNIETYCH MAM 19/20PKT:)))Z OTWARTYCH GORZEJ ALE OGOLNIE OKI!!A TY??
      • Gość: Justyna Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 16:21
        Ja z tego co sprawdzałam wszystkie zamkniete mam dobrze, ale za to kiepsko jest
        z otwartymi... zła interpretacja polecenia np. z Bazyliką św. Piotra, ale
        cóż... i tak myślałam, że będzie gorzej.
        Ktos wcześniej pisał, że mogą unieważnić egzaminy, bo prawie wszyscy pisali o
        swoim mieście - a tak nie można? U mnie pisali, w większości, o Krakowie i
        Sanoku (moje miasteczko). Zamosć to idealne miasto do zwiedzania (i dobre lody
        mają :D). Mam nadzieję, że nie będziemy pisac jeszcze raz tylko dlatego, że się
        miasta powtórzyły u większości - to przeciez nie dowód na ściąganie...
      • Gość: ewelina;( Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:45
        od początku wiedziałam że poszło mi beznadziejnie, ale dopiero jak sprawdziłam
        odpowiedzi zobaczyłam jak bardzo...=/ z zamkniętych 19/20 więc nie jest źle ale
        gorzej z otwartymi... kompletna kicha! jak będę miała z całego testu 35 to
        będzie bosssko! komisja chyba ten test pomyliła z maturami czy czymś jeszcze...
        jakieś cudzysłowy, kim jest ojciec, itp... strrraszne! mam nadzieję że wam
        poszło lepiej... pozdro!
    • Gość: test_matprzyr odwagi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:16
      wszystkim życze powodzenia na jutrzejszym!!!
      czuję, że będzie łatwy...

pułapy punktów, rankingi i inne przydatne info dla gimnazjalistów
      600877882.webpark.pl/#
    • Gość: Kopec mariusz Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.czajen.pl 26.04.05, 16:19
      Zespol szkol polaniec klasa o profilu zarzadzanie informacja LP klasa 1

<Mam odpowiedzi na matematyczno przyrodniczy po wlamaniu sie na serwer komisji egzaminacyjnej mije gg 3777785 chetni niech pisza!!!
    • Gość: Kurczaczek Ja myślę... że całkiem spoko :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:20
      Mam mały błędzik w liście, poza tym z tą rolą ojca nie wiedziałam, napisałam,
      że jest bajarzem :))) Nie wszytsko mi się pokrywa z odpowiedziami "specjalistów
      gazety", ale osobiście uwazam, że po mojemu tesh jest dobrze hehehe :)
      Pożyjemy, zobaczymy, ale najgorsze już za nami :*
      • Gość: eloziomraplansjol Re: Ja myślę... że całkiem spoko :) IP: *.tkchopin.pl 26.04.05, 16:30
        mi poszło gicior.50 lekkim piardem albo i więcej ziom.
    • Gość: Asik Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:26
      Było powiedzmy dość dziwnie. Ja sie czułam jak by ktos chciał sprawdzić moja
      podstawową kompetencję zadawając bezsensowne pytania. Ten test w ogóle nie
      posumowywujw 3 lat tylko sprawdza logike.
      • Gość: kasiula pomocyyyy IP: *.NET / *.stella.net.pl 26.04.05, 16:28
        prosze niech mi ktos odpowie czy moze byc tytuł tego zdjęcia "stolica
        chrzescijanstwa"?? i czy mozna było jednodniową wycieczkę napisaco do rzymu??
        mi wie wydaje ze tak bo przeciez mozesz samolotem leciec w 2h i nie ma
        znaczenia ze nie dojedziesz tam w jeden dzien :P:P odpiszcie
        • Gość: Maudy Re: pomocyyyy IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.04.05, 16:49
          ja tez tak napisalam , a zabytki to bazykijka sw Piotra, Koloseum i kosciol
          siwetego Marka , nawet na wycieczce zalapalismy sie na audiencje generaLNA :p :d
    • Gość: Magda Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:30
      Tak ogólnie to ja jestem zadowolona z tego co napisałam. Myślę, że nie bedzie
      źle.
    • Gość: MONIA Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:31
      TE pytania o wiersz pisał jakiś kretyn. Po pierwsze były beznadziejne i głupie. Myślę, że poloniści zastanawiali by się nad odpowiedzią. Tak to nawet spoko.
      • Gość: ziomeloraplansjoł Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.tkchopin.pl 26.04.05, 16:33
        Sama jesteś głupia. Pytania były banalne. Głupia cipo.
    • Gość: justynka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:32
      nie jest xle , mam 18\20 z zamknietych:D:D:D mysle ze bedzie good :)
    • free_dom 40 - 50 punktów ;) 26.04.05, 16:36
      W teście dopuszczam do 3 błędów. W zadaniach otwartych może mi polecieć łącznie
      do 7. Albo i więcej. Wszystko zależy od tego głupiego klucza.
      Osz fuck.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka