Gość: .|.. IP: *.echostar.pl 20.05.03, 00:06 1. Znajdź babcie lub dziadka o niemieckim nazwisku. 2. Przekonaj niemiecki urząd że jesteś rasowym Niemcem. 3. Zdobądź niemiecki paszport. 4. I korzystaj ile można z dobroci bogatego wujka. Polak potrafi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: Polak Potrafi - GO WEST! IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.03, 01:18 Czemu Polacy sprzedaja sie Niemcom za pieniadze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .|.. Re: Polak Potrafi - GO WEST! IP: *.echostar.pl 20.05.03, 12:51 Gość portalu: Janek napisał(a): > Czemu Polacy sprzedaja sie Niemcom za pieniadze?? mnie nie pytaj, ja tylko opisałem jak oni to robią spytaj tych co wszędzie piszą "Kattowittz" i inne niemieckie texty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Polak Potrafi - GO WEST! IP: *.arcor-ip.net 20.05.03, 13:10 O jakim sprzedawaniu tu mowa.Dla wielu Slazakow spotkanie z Polska to byl rok 1945, przedtem Polska zyla w jakichs tam opowiadaniach. Odsetek ludzi tesknil moze do tej Polski z opowiadan, jednak dopiero konfrontacja z Polska rozwiala wszelkie marzenia, ta Polska z opowiadan i ta rzeczywista to byly dwie inne sprawy, sukces odniesli ci ktorzy uwazali Polakow za zlodziej , nierobow itd. Ale czy to jest wina Slazakow? Ta wymarzona Polska istnieje dalej w marzeniach wielu Polakow do dzis, bo ta dzisiejsza ?? Jak ja nazwac?? Czy jest to Polska wymarzona przez Polakow?? Jezeli tak , to katastrofa, jezeli nie , tym bardziej nie jest Ojczyzna Slazakow. Jedno pytanie nasuwa sie samo: kto jest temu winien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Polak Potrafi - GO WEST! IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.03, 16:12 bylo o Polakach,ktorzy za pieniadze,nie o Slazakach.. Odpowiedz Link Zgłoś