patiboo 28.12.05, 01:36 witajcie, mam pytanie: czy ktos z Was keidykoliwek zetknął się z szkoła językowoa o nazwie centrum edukacyjne omega? jesli tak to bardzo proszę o wrażenie jakie macie po wasze współpracy z nimi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolcia212 Re: centrum edukacyjne omega 19.01.06, 15:18 Centrum Edukacyjne Omega z Warszawy-jeśli ktokolwiek dostanie ofertę pracy lub zechce zapisać się do tej "szkoły" niech zastanowi się 2 razy. Pracowałam w tej firmie w oddziale krakowskim na przełomie 2004/2005 i do tej pory nie wypłacili mi ok 2000 zł. Pracowałam na podst. umowy zlecenie i do dziś nie uregulowano składek ZUS. Generalnie próbuję dojść z nimi do porozumienia od września, ale skończyła mi się cierpliwość i wkrótce oddam sprawę do sądu. Najciekawsze jest to, że przez kilka miesięcy współpraca układała się bardzo dobrze. Na 3 miesiące przed końcem roku szkolnego nagle zaczęły się problemy. Widać to taki sposób na rekompensatę dość wysokiego wynagrodzenia... Ogólnie rzecz biorąc - NIE POLECAM!!! Jeśli ktoś z Was miał z nimi styczność i podobne doświadczenia, bardzo proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś