Gość: Dziki IP: proxy / *.crowley.pl 05.02.03, 15:03 Zastanawiam się nad kursem hiszpańskiego właśnie w takiej formie, w jakiej proponuje ją CEAC Polonia. Może ktoś może mi zarekomendować tę szkołę (albo odradzić ?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ronner Re: Co sądzicie o CEAC Polonia IP: mail:* / 192.168.1.* 27.03.03, 12:57 ja tam polecam, ucze sie w ceacu juz od dwoch lat skonczylem wlasnie hiszpanski, materialy sa bardzo dobre; obsluga ze strony szkoly naprawde profesjonalna; zastanawaim sie jeszcze nad angielskim goraco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Co sądzicie o CEAC Polonia IP: mail:* / 192.168.0.* 27.03.03, 13:02 jestem po kursie angielskiego w tej szkole i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolony.Miałem chwile załamki bo materiał był bardzo obszerny, ale osobisty nauczyciel przydzielony przez Ceac pomagał mi w rozwiązywaniu wszystkich problemów.Gorąco polecam!!! Teraz mam dyplomik dzięki któremu nie musiałem zaliczać anglika na studiach!!! Odpowiedz Link Zgłoś