sophisticated_shrew 08.09.06, 14:53 Którą szkołę możecie polecić?? Czy Profi-Lingua i Lincoln są dobre?? Zależy mi na angielski [zaawansowany] i może jeszcze niemiecki [średnio-zaawansowany]. Mo możecie mi polecić w śródmieściu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toolkien Re: KRAKÓW :: dobra szkoła językowa! 08.09.06, 16:31 K&K English School Barbara & Marek Kokosińscy Odpowiedz Link Zgłoś
jolka181 Re: KRAKÓW :: dobra szkoła językowa! 11.09.06, 08:54 Dobra i w Śródmieściu to tylko World Comunication na ul. Westerpllate. Polecam różne poziomy angielskiego- kazdy znajdzie to co szuka. Ja chodzilam i nadal zmierzam kontynuowac swoja nauke. Jestem zadowolona- native speakers również z bardzo dobrą znajomością języka polskiego. Małe grupy a ponadto ciekawe prowadzenie zajęc. Co do Profi -Lingua nie slyszalam zbyt dobrych opini- nastawieni tylko na kase!! Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet_agta Re: KRAKÓW :: dobra szkoła językowa! 17.09.06, 18:29 to naprawde taka dobra szkoła? Zastanawiam się nad niemieckim... Odpowiedz Link Zgłoś
jolka181 Re: KRAKÓW :: dobra szkoła językowa! 20.09.06, 13:11 Ja jestem naprawde zadowolno chodzilam wczesniej do Prologu i naprawde zostalam mile zaskoczna zmianą. Z tego co wiem organizuja rowniez kursy niemieckiego. Fajne jest rowniez to ze organizuja spotkania z obcokrajowcami wiec mozna w praktyce zastosowac język a przy tym poznac ciekawych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
malandro Re: KRAKÓW :: dobra szkoła językowa! 27.09.06, 12:02 a co powiecie na temat Glossy? Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet_agta Re: KRAKÓW :: dobra szkoła językowa! 27.09.06, 12:05 test można zrobić w internecie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tosia.krk Re: KRAKÓW :: dobra szkoła językowa! 07.10.15, 16:30 zestawienie "profilingua" i "dobry" ledwo mi wychodzi na klawiaturze... przyznaje sie (ze wstydem): chodzilam tam kiedys, potem mialam traume kilka lat.... atmosfera jak w fabryce, wg panienki z sekretariatu bylam na poziomie "intemidju", lekcje nudne jak flaki, lektor robił nam dyktanda w krtkówki ze słówek! trzymac sie z daleka! teraz chodze do innej szkoly i jest super :) Odpowiedz Link Zgłoś
bb_8 Re: KRAKÓW :: dobra szkoła językowa! 11.01.16, 16:00 Czy ktoś poleci mi dobrą szkołę na teraz? Chce się zapisać od najbliższego semerstu czyli już zaraz. Nie ejstem z Krakowa i niebar5dzo wiem gdzie najlepiej. Pomóżcie. chcę ruszyć z angielskim asap Odpowiedz Link Zgłoś
bogu1960 Re: KRAKÓW :: dobra szkoła językowa! 21.03.16, 12:23 To szybko czym prędzej do lincona. Będziesz mieć dobry dojazd, a co najważniejsze na pewno nauczysz się angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś