Dodaj do ulubionych

MAM PROBLEM !!!!

IP: *.acn.pl 09.05.03, 13:26
CO ZROBIĆ GDY NA WCZORAJSZYM TEŚCIE HUMANISTYCZNYM ZAMIAST DATY URODZENIA
WPISAŁEM DATE AKTUALNĄ (08.05.2003) ??? CZY MAM SIĘ ZGŁOSIĆ DO KURATORA ABY
COŚ POPRZEMIANIALI? NIECHCIAŁBYM ŻADNYCH KŁOPOTÓW Z TEJ POMYŁKI SPOWODOWANEJ
STRESEM!
Obserwuj wątek
    • arka_dius Re: MAM PROBLEM !!!! 09.05.03, 13:27
      Tzn że osoby, które pilnowały w klasie gdzie pisałeś są nieodpowiedzialne.
      Każda osoba pilnująca jest zobowiązana sprawdzić każdemu, czy wpisał dobry kod
      i datę urodzenia.

A Ty patrz na przyszłość co piszesz.
      • Gość: PROBLEM MAM FAKTYCZNIE, MASZ RACJĘ IP: *.acn.pl 09.05.03, 13:31
        ALE CO ZROBIĆ BY TĄ POMYŁKĘ USUNĄĆ? NIECHCIAŁBYM ŻEBY BYŁY JAKIEŚ KOMPLIKACJE.

ZGŁOSIĆ SIĘ DO KURATORA? DO DYREKCJI?
    • Gość: acha Re: MAM PROBLEM !!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 13:39
      Nic się nie martw,odpowiedzialna jest za to komisja.Jeśli sami nie przeprawili
      daty, to oni dostaną ochrzan,nie ty
      • Gość: PROBLEM MAM WIESZ, NIECHCIAŁBYM ABY IP: *.acn.pl 09.05.03, 13:43
        KTOS PRZEZ MOJĄ NIEUWAGĘ (SPOWODOWANĄ STRESEM) MIAŁ KŁOPOTY.
    • Gość: acha Re: MAM PROBLEM !!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 17:47
      Przestań sie dołować bez powodu, ty masz pełne prawo przeżywać stres. Sama
      byłam wczoraj w komisji- bardzo dobra uczennica napisała dzień i miesiąc
      swojego urodzenia, ale rok 2003. My sami to przeprawiliśmy, bo jej już nie
      było. Nie przejmuj się, głowa do góry, to nie było rzadne przestępstwo.
      • Gość: Erynia Re: Główka do góry! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 17:52
        Kotuś! a nawet jesli, to data urodzenia nie jest taka wazna. Tu najważniejszy
        jest kod - to na jego podstawie bedziesz odszukany. Date urodzenia wpisuje sie
        tylko na wypadek, aby, jesli beda mialy miejsce jakies komplikacje, za jej
        pomoca odnaleziono ucznia. Wiec, jesli wpisales kod dobrze, to tam nie masz sie
        czego bac:)
      • Gość: blacki Re: MAM PROBLEM !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 18:13
        Gość portalu: acha napisał(a):

> Przestań sie dołować bez powodu, ty masz pełne prawo przeżywać stres. Sama
        > byłam wczoraj w komisji- bardzo dobra uczennica napisała dzień i miesiąc
        > swojego urodzenia, ale rok 2003. My sami to przeprawiliśmy, bo jej już nie
        > było. Nie przejmuj się, głowa do góry, to nie było rzadne przestępstwo.

kto Ciebie dopuscil do komisji? z takimi bledami? rozumiem nie jestes
        humanista, ale podstawy to chyba znasz jak zdawalas mature?
    • Gość: acha Re: MAM PROBLEM !!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:52
      Każdy szanujący siebie i innych internauta nie zwraca szczególnej uwagi na
      drobne potknięcia. Szkoda mi ludzi drobiazgowych, przejmujących się
      błahostkami. Życie jest zbyt krótkie. TO JEST ODPOWIEDŹ DO POWYŻSZEGO POSTU.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka