izusza16 24.04.06, 14:20 ehh napisalam jszcze raz zeby bylo w temacie wiadome o co chodzi=d Ma ktos jakies info o przeciekach ? bo podobno juz sa :PP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Czarny Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 14:53 Jak ktos wie niech się podzieli bo tescik bedzie za chilke... =) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Egzaminator Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 14:58 Przecieki?Jakie przcieki?Nie ma żadnych przecieków!!Wszysto jest konrolowane,więc nie liczcie na żadne przecieki. Odpowiedz Link Zgłoś
mottyls Re: przecieki ? 24.04.06, 15:08 Może i jest kontrolowane, ale nie wierze aby nie było przecieków!!! Dlatego jak ktoś coś wie to prosze aby pisał! (jeżeli ktoś by nie chciał pisać na forum to prosze o wiadomość na mail- Mottyls@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Izusza Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 15:32 do Egzaminator hmm a jak zareczam ze sa jakies ;] 2 lata temu moj kolega znal wszytsko przed testami zdal rewelka =D zazdroszcze takiemu hehe jak cos to ja tez poprosze o jakies info na izusia01@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bartek Re: przecieki ? IP: 80.48.158.* 25.04.06, 14:59 i ja też szczególnie z majcy, błagam!!! bartlomiej1990o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin614 Re: przecieki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:39 ja tez przylanczam sie o prosbe o jakies przecieki. marcinpyka14@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kubuś Re: przecieki ? IP: 82.160.42.* 25.04.06, 18:06 to ja tez kubus-wisnia@wp.pl prosze niech ktos mi napisze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sanczo Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:12 dajcie cos znaci błagam jakos to trzeba napisac damian.t.neo.pl@neostrada.pl błagam dajcie znac Odpowiedz Link Zgłoś
nifea Re: przecieki ? 25.04.06, 18:13 ja też dołączam sie jakby co to nifea@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: uczeń Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:45 egzaminator ???? chyba EGZEKUTOR !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotreks Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 14:58 OOOO!! JAk sa to Piszcie !!!! Macie autentyka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anulka Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 16:19 hej o qrde to normalnie fazka by była jak sa przecieki. jak bedziecie cos wiedziec wiecej to piszcie prosze ania23016@wp.pl pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
marian190 Re: przecieki ? 24.04.06, 17:33 Jeśli coś wiecie to bardzo prosze o wiadomości Marian190@interia.pl.Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
mala1022 Re: przecieki ? 24.04.06, 18:06 ja też proszę o jakieś info mala1022@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja, robot Jeśli ktoś by miał jakieś info... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:25 to byłbym baaaaaardzo wdzięczny za cynk. :) andjas@tlen.pl pozdro i powodzenia wszystkim życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ;) Re: przecieki ? IP: 80.51.232.* 24.04.06, 16:42 jak bedziecie znali pytania to prosze o maila mat_r_i_x@wp.pl z góry tHx Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arti Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 16:47 też bym poprosił. art.ficial@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Iska :(((((((((((( przecieki ? IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 24.04.06, 17:24 Srarasznie sie bje mam nadzieje ze cos sie dowiem z przed egzaminem ej jak cos to pliska ja tez czekam na jakies info prosze mój e-mail :) monika1420@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaa Re: przecieki ? IP: *.lodz.mm.pl 24.04.06, 21:34 ej jakby cos to pomozcie mi tez:P moj mail jober@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomeek16 Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 18:50 Witam bylo by idealnie jak by byly jakies przecieki...jesli beda to prosze przyślijcie mi te pytania na : tomeek16@znajomi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karola Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 18:53 Wszycy chcecie jakieś przecieki! Czy nie tak myślicie że ktoś kto się dowie o nich wszyskim wam odpisze??? Wątpie w to,. Ja bym się nie łudziła. Pozdrawiam wszyskich naiwnych, jeśli chosdzi o przexciek to mój e-mail karola_802@poczta.onet.pl. Może coś wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: artificial Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 19:02 Dzięki za pozdrowienia, ale czemu w takim razie napisałaś swój email? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: izusza Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 19:13 kazdy sie lapie czego moze i tyle nic poza tym =p a w tym roku nie ma sie co łudzic rocznik 90 nie jest taki ambitny jak poprzednie :P hehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mottyls Re: przecieki ? IP: *.28.udn.pl 24.04.06, 19:22 Chodzi ci o to że ty coś wiesz o zad na egzaminie?? Nie wiem czy dobrze zrozumiałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: przecieki ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.06, 19:21 podobno ma być list i zaproszenie ale nie wiem na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktos :D Re: przecieki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:28 mi sie wydaje ze bedzie rozprawak jezeli ktos cos wie to niech pisze na radson_90@o2.pl bede bardzo wdzieczny :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: przecieki ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.06, 19:25 podobno na teście humanistycznym ma być list i zaproszenie tak mówią u nas w szkole ale głowy nie dam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 21:22 Jak cos wiecie to i ja prosze o przeslanie babyboo@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Szatyna Re: przecieki ? IP: 80.48.73.* 24.04.06, 22:33 jak coś to prosze o cynk:) Z góry dzięks (gg-8894487) Odpowiedz Link Zgłoś
angels_dont_kill Re: przecieki ? 25.04.06, 12:22 A wy naprawdę myślicie, że ktoś bedzie siedział przed kompem i wysyłał maile na te wszystkie adresy, które zostawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fryteczka Re: przecieki ? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 24.04.06, 23:10 list?! taaaa... jasne... w tamtym roku byl list! niemozliwe zeby dali jeszcze raz;/ teraz na bank bedzie rozprawka. ale spoko. w koncu da sie to napisac;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Czarny Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 22:57 Jeżeli ktoś coś wie to zapraszam na gg - 7780004... Jak cos sie dowiem dam znac! Liczę i równiez na Was!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Eluś Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:17 jak coś to ja również poproszę :) --> e-mail : mondiala@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: witek Re: przecieki ? IP: *.glinik.pl 24.04.06, 23:34 Jak ktoś coś będzie wiedział to prosze o kontakt :P GG 1446840 Ja słyszałem że ma być rozprawka :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: f Re: przecieki ? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.04.06, 00:15 pewnie,ze rozprawka:] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mottyls Re: przecieki ? IP: *.28.udn.pl 25.04.06, 00:45 a moze wiesz coś jeszcze?? CZy to tylko przypuszczenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: przeciek Re: przecieki ? IP: *.acn.waw.pl 25.04.06, 12:10 panu Stefanowi spod 9 cieknie z kranu btw będzie pewnie musieli się jakoś podpisac :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paulina* Re: przecieki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:14 ja też sie zgodze, nawet jeśli ktoś by cos wiedział wątpie że będzie od razu wam na emaile pytania wysyłał :] my na próbnym mieliśmy list ale to tez była taka jakby rozprawka bo trzeba było wybrać osobę jakąś znaną i zasłużoną i nadać jej nazwiskiem nazwe jakiejs ulicy ale przeciez trzeba było to uwarunkować argumentami dlaczego ona itd. ale bym chciała opowaidanie...ale to za chyba za prosta forma...:( Odpowiedz Link Zgłoś
angels_dont_kill Re: przecieki ? 25.04.06, 13:51 Podpisać? O w morde. To Jakieś trudne. Ściąge se w gacie wsadze chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
power_hanz Re: przecieki ? 25.04.06, 17:15 moi nauczyciele mówili coś o janie pawle II ważny rok ale ... nie wiem do końca chociaż to bardzo możliwe jeżeli coś dołanczam sie :DAMIAN_POWER_RPG@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kapcio Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:37 moze być wiele tematów - jest wiele rocznic w tym roku. Jest rok jakiegos muzyka (pewnie SZOPENA), rok jezyka polskiego i takie inne. mozna gdybać, ale ja wole sie uczyć... :] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: perch Re: przecieki ? IP: *.wi / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:46 prosze o jakies info na ochcik@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciej Re: przecieki ? IP: 82.160.17.* 25.04.06, 14:57 Witam macie cos to bardzooooooobym prosił !! maciej_vip@interia.pl podobno nawet matury są godzinę przed... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nikta Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:33 Ludzie, tylko się ośmieszacie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karol Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:39 nauczyciele nam mowili ze na egzaminie na 100% bedzie rozprawka "...Czy Lech Wałesa zasluzyl na nagrode nobla..." i ogloszenie; "o bankiecie-zacheta do przyjscia" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: .... Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:01 do ''karol'' a z jakiego jestes wojewodztwa i czy napewno bedzie ten temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: matej Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:09 ziom ty hyba sobie jaja robisz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: JesuS of Suburbia Re: przecieki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:40 mnie doszly sluchy ze bedzie rozprawka na temat "milosc Romea i Juli milosc realna czy nie" bylo to na forum jakims Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fryteczka Re: przecieki ? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.04.06, 18:34 eee tam... za proste! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol;D Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:39 KURDE !! POMOZCIE. SKAD MAM WYDRUKOWAC MOJ PROBNY TEST Z MATMY ?? SZUKAM I NIE MA NIGDZIE. MIALAM Z GAZETY. ALE TO BYLO ŁADNYCH MIESIECY TEMU ;/ FUCK !!!! NIE MA NAWET NA GAZECIE.PL ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nikta Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:46 A z jakiego województwa jesteś? (Ja słyszałam, że będzie rozprawka "Ustosunkuj się do tezy, że Bonifacy jest prawdziwszym kotem niż Filemon i poprzyj to przykładami z życia politycznego IV RP") Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania... Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:55 hmmm to co napewno bedzie o tym wałesie?? jak cos wiecie wiecej o tym to prosze na ania23016@wp.pl z gory dzieki pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lamont Re: przecieki ? IP: *.acn.waw.pl 25.04.06, 15:56 ej, ale niech kazdy pisze z jakiego jestescie wojewodztwa, bo jak ja jestem z wawy to jaka mam korzysc ze bede znal temat egzaminu z wojewodztwa np. małopolskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mottyls Re: przecieki ? 25.04.06, 16:12 Egzamin gimnazjalny w całej Polsca jest ten sam, na 100%-zawsze tak było. Jedynie próbne są różne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość. Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:58 do NIKTY - woj.podkarpackie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomal Re: przecieki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:23 jak ktoś bedzie miał napiszcie w końcu to my nasza społeczność ludzi w wieku 16 lat! a więc jak ktoś coś bedzie miał dajcie znać pomagajmy sobie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: patka Re: przecieki ? IP: *.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:37 tomal ma racje musimy sobie pomagac ja jestem z wojewodztwa lubelskiego jek by ktos cos wiedzial to niech pisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pawel1690 Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:40 ja jestem z mazowsza, trochę słyszałem o tych przeciekach z egzaminu ale to napewno plotki jakby ktoś coś słyszał ciekawego to niech piszę na gg 5588528 albo na pawel1690@alejajochy.nazwa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pawel Re: przecieki ? IP: *.lodz.mm.pl 25.04.06, 17:49 Jako krotka forma wypowiedzi podobno wsadzili blankiet na przelew na TV TRWAM. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fryteczka Re: przecieki ? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.04.06, 18:22 haha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hyh Re: przecieki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:46 ludzie watpie zeby tu cos było prawdziwego ale jakby ktos miał cos pewnego to jedai1@wp.pl ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ramon Re: przecieki ? IP: *.olsztyn.mm.pl 25.04.06, 17:23 Hmm...jeśli ktoś faktycznie będzie miał jakieś pomocne informacje niech da znac na maila - lm121@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Izek Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 17:38 na bank nie bedzie o Wałęsie ;] za stare juz dla nas przeciez kiedy on cos robil w panstwie ile to lat temu bylo bzdura ! moze byc cos o Janie Pawle II i o ptasiej grypie czyli biola np. bakterie itd ... a co to przeciekow to moga byc jutro z raniska :P a jak cos bedziecie mieli pewnego ! no to piszcie tutaj ;] niech kazdy skorzysta w koncu testy sa na cała Polske ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sir Master Lord Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 18:07 Napewno coś bedzie o Chucku Norrisie !!! na bank! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: enka Re: przecieki ? IP: 87.207.197.* 25.04.06, 18:11 pff, śmiać mi się chcę jak patrzę na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kapcio Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:41 Fenomen Chucka Norrisa w dobie współczesnych idoli i rozwiazań technicznych :] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jutrznia pewne przecieki IP: *.esnxx4.adsl-dhcp.tele.dk 25.04.06, 18:40 temat rozprawki dowalili w tym roku ostry: Bialoszewski i Karpowicz - ktory bardziej lingwistycznie podchodzil do poezji. dobrze radze powtorzyc ich sylwetki... poza tym bedzie sporo z histy: powstania wszystkie w malym paluszku, bedzie taka tabelka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Heya Re: pewne przecieki IP: *.centrumc.krakow.pl / *.kolornet.pl 25.04.06, 18:56 Hehe Sranie w banie !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ug Re: pewne przecieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:15 jesli to jest prawda, to leżymy na caaaaałej linii TO SĄ NA PEWNO PEWNE PRZECIEKI??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jutrznia Re: pewne przecieki IP: *.esnxx4.adsl-dhcp.tele.dk 25.04.06, 19:19 pewne, moj stary pracuje w OKE Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jutrznia Re: pewne przecieki IP: *.esnxx4.adsl-dhcp.tele.dk 25.04.06, 19:19 pewne, moj stary pracuje w oke Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ug Re: pewne przecieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:26 a my o karpowiczu nic nie mieliśmy, zaś białoszewskiego tylko "Ach, gdyby nawet piec zabrali" UUU chce widzieć miny towarzyszy jutro około 9:00 wszyscy: O_O A te powstania, to wszystkie? od barskiej do warszawskiego? : P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: GOS Re: pewne przecieki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:39 JUTRZNIA jak coś wiesz to napisz gossia16@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: UG Re: pewne przecieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:42 HMMMMMM Sprawdzałem WSZYSTKIE TRZY książki od polskiego i ANI JEDNEGO wiersza/dzieła karpowicza tam nie ma... Chyba fałszywy alarm ; p Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ug Re: pewne przecieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:45 chociaż 29 przypada rocznica śmierci... ale nadal jakoś nie chce mi się wierzyć u mnie nic o nim nie było, w ogóle nie było pojęcia 'lingwistyka' Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sp4c74 Re: pewne przecieki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:47 eee, tam, kolezanka najwidoczniej ma nastroj do zartow :) Nie mozliwy jest taki temat rozprawki, z tego co wiem w mojej skzole bylo tylko o Bialoszewskim tego drugiego wogole nie znam :) Pozatym jakby mial byc taki temat nie bojcie sie, i tak musi byc jakis tekst zrodlowy do tej rozprawki, z d**y chyba sobie nie wtrzasniecie informacji o tych dwoch osobach jesli o nich nie bylo :) Sadze, ze moze nie byc doslownie o JP II. W zeszlym roku nie bylo na testach poniewaz rany byly zbyt wielkie, a test zapewne juz napisany, mozliwe ze postanowli to dotrzymac na teraz :). Mam taka nadzieje przynajmniej. Wiem, ze wielu papiezy mialo jakis wplyw na przyszlosc, moze byc o kosciolach Luteryckich itp. sadze ze warto powtorzyc, tez to zaraz uczynie :) Temat przypuszczam rozprawka. Moze nie dobitnie stwirdzone pisac o JP II ale moze o naszym idolu, albo osoby dla nas znaczacej, wtedy chyba wieksza by wybrala wlasnie JP II. No to tylko z mojej strony :) Zycze jutro wszystkim powodzenia :) i o 9:00 marsz na testy :) i polamania dlugopisow :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hutnik Re: pewne przecieki IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.06, 22:06 Ta jutrznia to jajcara i tyle. Ci z oke na końcu maja to cudo przed sobą. Jakby tak było to z kązdy rokiem była lipa. Chyba że ona jest podstawiona i chce zmylić. My sie nauczymy o karpowiczu białoszewskim a tu będzie co innego. A tak na marginesie. Lingwistyka to nauka o języku. To sam temat jest nie jasny. To kłamstwo. Jutrznia siejesz popłoch wśród nas...uczniów... POZDRO DLA WSZYSTKICH Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sir Master Lord Re: pewne przecieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:43 COŚ MI SIE WYDAJE ZE KTOS TU MOCNO SCIEMIA!!! ;// grrrrrr....... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beti Re: pewne przecieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:45 jutrznia nie rób zamieszania, podany przez ciebie temat może pojawić się na maturze, a nie w gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sir master lord Re: Pewne Przecieki??? grrrrrr.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:47 NIE CZYTAJCIE TEGO G***** KTOS TU OSTRO SCIEMNA!!! ;/// i niepotrzebnie was wprowadza w panike... ;// Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sir Master lord Re: Pewne Przecieki???Nie ma czegos takiego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:49 Jezli ktos cos wie to siedzi cicho a nie o tym rozpowiada. (jednak nie sadze aby ktokolwiek posiadal jakies inforamcje) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ug Re: Pewne Przecieki???Nie ma czegos takiego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:51 ale ja chce temat pracy stylistycznej!! : P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Shark Re: pewne przecieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:26 jutrznia wierze w Ciebie :) mweji@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marian190 Re: pewne przecieki 25.04.06, 19:29 hej jutrznia a skąd to wiesz fajnie ze twoj stary ci o tym powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kornel Re: pewne przecieki IP: *.gizycko.mm.pl 25.04.06, 19:42 korneliusz1@autograf.pl jeżeli to pewne info to będe wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: pewne przecieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:49 wierzycie w te (nie)pewne przecieki? watpie zeby takie cos bylo. tableka o powstaniach? z histy nigdy nie robili takich szczegolowych zadan, i pewnie nie zrobia. a Bialoszewski i Karpowicz - kto z was, szczerze, kojarzy ich obu? jutrznia pewnie ma kupe zabawy wiedzac ze polowa gimnazjalistow teraz wklepuje w wikipedii ich nazwiska. lingwistyczne podejscie do poezji... interesujacy temat. moze cos zyczliwa kolezanka o tym napisze? Odpowiedz Link Zgłoś
cycatakuje Re: pewne przecieki 25.04.06, 20:01 karpowicza i jego lingwistycznego podejścia do pezji raczej nie bedzie, bo testy gimnazjalne są tylko i wyłącznie z tego co przerabialismy przez ostatnie 3 lata. a literatura karpowicza bedzie dopiero w liceum tak samo jak to cale lingwistyczne postrzeganie poezji Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pawel1690 Re: pewne przecieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:57 hej jutrznia jak masz na serio jakies inf to pisz na gg 5588528 albo na Pawel@alejajochy.nazwa.pl potrafie się odwdzięczyć. Jak ktoś dostarczy cenne informacje załatwiam konto email @alejajochy.nazwa.pl i konto admina na www.alejajochy.nazwa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sanczo Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:05 hejka mam pytanko jak tam przecieki sa juz bo słyszałem ze tak podajcie coś pliska Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwons Re: przecieki ? IP: *.244.155.20.wifi155.tnp.pl 25.04.06, 19:42 Ja też się przyłączam do prośby 131090@poczta.fm proszeeee Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: misiu Re: przecieki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:43 Hejo jutrzena jeżeli naprawde coś wiesz napisz do mnie na maila misium@op.pl jeżeli to by była prawda bardzo bym podzeikował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomal Re: przecieki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:56 JAK KTOŚ COŚ BEDĄ MIELI TO DAPODAJCIE NA DZIGALANGA@O2.PL Odpowiedz Link Zgłoś
marinu Re: przecieki ? 25.04.06, 20:01 bedzie felieton na temat transport wodny w przyszlosci i przeszlosci. na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dumin Re: przecieki ? IP: *.chello.pl 25.04.06, 20:02 Moja ciocia pracuje w Okregowej Komisji w Gdansku i to prawda. Potwierdzam, ma byc felieton o transporcie wodnym... Poczytajcie sobie cos na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: przecieki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:05 Durnie !! czytem te forum i zaczynam wątpić w normalnych ludzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sir Master Lord Re: Milczec!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:08 Jak nic nie wiecie to nie piszcie a nie syf i zamieszanie robicie!! :>> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hohoho Re: przecieki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:09 piszcie piszcie misium@op.pl jak znacie kolejne tematy :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: !!1!! Re: przecieki ? IP: 87.207.104.* 25.04.06, 20:09 Ludzie nie sluchajcie ich!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sir Master Lord Re: Bedzie o fenomenie Chucka Norissa i Rasiaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:11 Kto wymysli cos bardziej durnego? bo zauwazylem ze na tym forum taki konkurs trwa :>> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Johnnny Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:14 Na 100% bedzie rozprawka(w tamtym roku nie bylo), list moze byc, moze byc takze zaprosze i moze byc takze feletion oraz jak ktos poprzednio napisal: opowiadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jełop Re: przecieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:15 No jak znacie jakies przecieki to slac mejle na jestemjelopsamnicnieumiem@chcezdac.pl Plliiiizz, jeszcze numer gadu-gadu jak cos 1234093 Odpowiedz Link Zgłoś
izusza16 Re: przecieki ! 25.04.06, 20:23 JEju piszecie tu takie bzdury wrrrrrrr i po co to zasmiecacie jakimis pie..mi ??????? jak cos ktos wie to niech napisze a nie co chwile podaje maila numer gg i inne a jezeli nie chce podac to niech nie sciemnia bo to nie ma sensu TROCHE SZACUNKU I ZYCZLIWOSCI kazdy chce napisac dobrze a nie kuc teraz o tej porze jakies bzdury!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: buhehehehehhe Re: przecieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:24 ludzie nie sluchajcie ich!!!!!! to bzdury!!! zadne z osob z OKE nie moze ( wrecz jest to karalne) ujawninie tego co jest an testach!!! a poza tym wiem ze w takiej komisji nie moga byc osoby ktore w danym roku maja swoje dzieci piszace testy wiec jutrznia nie wypisuj takich bzdur to widze ze cieszy cie czyjas bezdradnosc i stres!!!!!! a tak poza podzro dla 3-klasistow trzymajcie sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lolo Re: przecieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:25 jak ktos bedzie mial przecieki to prosze podzielcie sie nr. gg piszczie czy bede czy nie 8261845 mleda@op.plpozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Justysia Re: przecieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.media4.pl 25.04.06, 21:31 moj nr gg 2720858 a mail jusstyssiekk@wp.pl bardzo prosze :* Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewa Re: przecieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:46 BłAGAM PISZCIE PRAWDE NAPEWNO KAżDY Z NAS SIę STRESUJE WIęC NIE STRESUJMY SIę NA WZAJEM NIE PRAWDZIWYMI WIADOMOśCIAMI PRSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sir master lord Re: Przypuszczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:20 wszystko moze byc! felieton i esej raczej odpada bo nie ma tego w programie gimnazjum. Moze natomiast byc rozprawka (bardzo prawdopodobne) lub opowiadanie, przemowienie lub recenzja ktore to nie pojawialy sie wczesniej. Nie wiem jak reszta ale ja obstawiem ze tematem bedzie cos z posrod: "milosc", "cierpienie", "taniec", "sredniowiecze", "I i II wojna Swiatowa". warto tez powtorzyc niektore daty... powstania, rozbiory, epoki... heh... mam nadzieje ze nie bedzie za trudno ;] wszystkim i sobie zycze powodzenia! :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:36 moja matka drukowala te testy i spisala mi zadania otwarte z humana i temat rozprawki!!!!!!! napiszcie o tym na wszystkich forach!!! nie bede pisal tutaj, bo jeszcze ktos wykasuje moje gadu to 9771128 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hhh Re: przecieki ? IP: 80.54.154.* 25.04.06, 22:08 "10 przykazań a współczesny świat-jakie uniwersalne prawdy dostrzegasz w dekalogu?" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marca Mam przeciek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:02 Mam przeciek w zlewie kuchennym. Strasznie kapie, trzeba coś z tym zrobić. Jakoś sobie poradze, ale dzięki za zainteresowanie. PeEs: Te Wasze przecieki ogromnie wiarygodne, zwłaszcza, że każdy ma inny, coraz ciekawszy. A maile i numery GG biją rekordy śmieszności. Odpowiedz Link Zgłoś