Dodaj do ulubionych

przecieki ?

24.04.06, 14:20
ehh napisalam jszcze raz zeby bylo w temacie wiadome o co chodzi=d Ma ktos
jakies info o przeciekach ? bo podobno juz sa :PP
Obserwuj wątek
    • Gość: Czarny Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 14:53
      Jak ktos wie niech się podzieli bo tescik bedzie za chilke... =)
      • Gość: Egzaminator Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 14:58
        Przecieki?Jakie przcieki?Nie ma żadnych przecieków!!Wszysto jest
        konrolowane,więc nie liczcie na żadne przecieki.
        • mottyls Re: przecieki ? 24.04.06, 15:08
          Może i jest kontrolowane, ale nie wierze aby nie było przecieków!!! Dlatego jak ktoś coś wie to prosze aby pisał! (jeżeli ktoś by nie chciał pisać na forum to prosze o wiadomość na mail- Mottyls@gazeta.pl
        • Gość: Izusza Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 15:32
          do Egzaminator hmm a jak zareczam ze sa jakies ;] 2 lata temu moj kolega znal
          wszytsko przed testami zdal rewelka =D zazdroszcze takiemu hehe jak cos to ja
          tez poprosze o jakies info na izusia01@o2.pl
          • Gość: bartek Re: przecieki ? IP: 80.48.158.* 25.04.06, 14:59
            i ja też szczególnie z majcy, błagam!!! bartlomiej1990o2.pl
            • Gość: marcin614 Re: przecieki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:39
              ja tez przylanczam sie o prosbe o jakies przecieki. marcinpyka14@wp.pl
              • Gość: kubuś Re: przecieki ? IP: 82.160.42.* 25.04.06, 18:06
                to ja tez kubus-wisnia@wp.pl prosze niech ktos mi napisze!!!!!!
                • Gość: Sanczo Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:12
                  dajcie cos znaci błagam jakos to trzeba napisac damian.t.neo.pl@neostrada.pl
                  błagam dajcie znac
              • nifea Re: przecieki ? 25.04.06, 18:13
                ja też dołączam sie jakby co to nifea@gazeta.pl
        • Gość: uczeń Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:45
          egzaminator ???? chyba EGZEKUTOR !!!!!!
    • Gość: Piotreks Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 14:58
      OOOO!! JAk sa to Piszcie !!!! Macie autentyka ??
      • Gość: anulka Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 16:19
        hej o qrde to normalnie fazka by była jak sa przecieki. jak bedziecie cos wiedziec wiecej to piszcie prosze ania23016@wp.pl pozdrawiam:)
        • marian190 Re: przecieki ? 24.04.06, 17:33
          Jeśli coś wiecie to bardzo prosze o wiadomości Marian190@interia.pl.Z góry dzięki!
          • mala1022 Re: przecieki ? 24.04.06, 18:06
            ja też proszę o jakieś info mala1022@wp.pl
          • Gość: ja, robot Jeśli ktoś by miał jakieś info... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:25
            to byłbym baaaaaardzo wdzięczny za cynk. :) andjas@tlen.pl

pozdro i powodzenia wszystkim życzę!
    • Gość: ;) Re: przecieki ? IP: 80.51.232.* 24.04.06, 16:42
      jak bedziecie znali pytania to prosze o maila mat_r_i_x@wp.pl z góry tHx
      • Gość: arti Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 16:47
        też bym poprosił. art.ficial@wp.pl
        • Gość: Iska :(((((((((((( przecieki ? IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 24.04.06, 17:24
          Srarasznie sie bje mam nadzieje ze cos sie dowiem z przed egzaminem ej jak cos
          to pliska ja tez czekam na jakies info prosze mój e-mail :) monika1420@vp.pl
      • Gość: jaa Re: przecieki ? IP: *.lodz.mm.pl 24.04.06, 21:34
        ej jakby cos to pomozcie mi tez:P moj mail jober@autograf.pl
    • Gość: Tomeek16 Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 18:50
      Witam bylo by idealnie jak by byly jakies przecieki...jesli beda to prosze
      przyślijcie mi te pytania na : tomeek16@znajomi.pl
      • Gość: Karola Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 18:53
        Wszycy chcecie jakieś przecieki! Czy nie tak myślicie że ktoś kto się dowie o
        nich wszyskim wam odpisze??? Wątpie w to,. Ja bym się nie łudziła. Pozdrawiam
        wszyskich naiwnych, jeśli chosdzi o przexciek to mój e-mail
        karola_802@poczta.onet.pl. Może coś wiem?
        • Gość: artificial Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 19:02
          Dzięki za pozdrowienia, ale czemu w takim razie napisałaś swój email?
          • Gość: izusza Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 19:13
            kazdy sie lapie czego moze i tyle nic poza tym =p a w tym roku nie ma sie co
            łudzic rocznik 90 nie jest taki ambitny jak poprzednie :P hehe
        • Gość: Mottyls Re: przecieki ? IP: *.28.udn.pl 24.04.06, 19:22
          Chodzi ci o to że ty coś wiesz o zad na egzaminie?? Nie wiem czy dobrze zrozumiałam:)
    • Gość: Aga Re: przecieki ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.06, 19:21
      podobno ma być list i zaproszenie ale nie wiem na 100%
      • Gość: ktos :D Re: przecieki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:28
        mi sie wydaje ze bedzie rozprawak jezeli ktos cos wie to niech pisze na
        radson_90@o2.pl bede bardzo wdzieczny :D
    • Gość: Aga Re: przecieki ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.06, 19:25
      podobno na teście humanistycznym ma być list i zaproszenie tak mówią u nas w
      szkole ale głowy nie dam
      • Gość: Magda Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 21:22
        Jak cos wiecie to i ja prosze o przeslanie babyboo@interia.pl
        • Gość: Szatyna Re: przecieki ? IP: 80.48.73.* 24.04.06, 22:33
          jak coś to prosze o cynk:) Z góry dzięks (gg-8894487)
        • angels_dont_kill Re: przecieki ? 25.04.06, 12:22
          A wy naprawdę myślicie, że ktoś bedzie siedział przed kompem i wysyłał maile na
          te wszystkie adresy, które zostawiacie?
      • Gość: fryteczka Re: przecieki ? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 24.04.06, 23:10
        list?! taaaa... jasne... w tamtym roku byl list! niemozliwe zeby dali jeszcze
        raz;/ teraz na bank bedzie rozprawka. ale spoko. w koncu da sie to napisac;]
    • Gość: Czarny Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 22:57
      Jeżeli ktoś coś wie to zapraszam na gg - 7780004... Jak cos sie dowiem dam
      znac! Liczę i równiez na Was!!!
    • Gość: Eluś Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:17
      jak coś to ja również poproszę :) --> e-mail : mondiala@wp.pl
      • Gość: witek Re: przecieki ? IP: *.glinik.pl 24.04.06, 23:34
        Jak ktoś coś będzie wiedział to prosze o kontakt :P GG 1446840 Ja słyszałem że
        ma być rozprawka :P
        • Gość: f Re: przecieki ? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.04.06, 00:15
          pewnie,ze rozprawka:]
          • Gość: mottyls Re: przecieki ? IP: *.28.udn.pl 25.04.06, 00:45
            a moze wiesz coś jeszcze?? CZy to tylko przypuszczenia??
            • Gość: przeciek Re: przecieki ? IP: *.acn.waw.pl 25.04.06, 12:10
              panu Stefanowi spod 9 cieknie z kranu
              btw będzie pewnie musieli się jakoś podpisac :P
              • Gość: paulina* Re: przecieki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:14
                ja też sie zgodze, nawet jeśli ktoś by cos wiedział wątpie że będzie od razu
                wam na emaile pytania wysyłał :]

my na próbnym mieliśmy list ale to tez była taka jakby rozprawka bo trzeba było
                wybrać osobę jakąś znaną i zasłużoną i nadać jej nazwiskiem nazwe jakiejs ulicy
                ale przeciez trzeba było to uwarunkować argumentami dlaczego ona itd.

ale bym chciała opowaidanie...ale to za chyba za prosta forma...:(
              • angels_dont_kill Re: przecieki ? 25.04.06, 13:51
                Podpisać? O w morde. To Jakieś trudne. Ściąge se w gacie wsadze chyba.
            • power_hanz Re: przecieki ? 25.04.06, 17:15
              moi nauczyciele mówili coś o janie pawle II ważny rok ale ... nie wiem do końca
              chociaż to bardzo możliwe jeżeli coś dołanczam sie :DAMIAN_POWER_RPG@interia.pl
              • Gość: Kapcio Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:37
                moze być wiele tematów - jest wiele rocznic w tym roku. Jest rok jakiegos
                muzyka (pewnie SZOPENA), rok jezyka polskiego i takie inne. mozna gdybać, ale
                ja wole sie uczyć... :]
    • Gość: perch Re: przecieki ? IP: *.wi / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:46
      prosze o jakies info na ochcik@interia.pl
      • Gość: Maciej Re: przecieki ? IP: 82.160.17.* 25.04.06, 14:57
        Witam macie cos to bardzooooooobym prosił !! maciej_vip@interia.pl

podobno nawet matury są godzinę przed...
    • Gość: Nikta Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:33
      Ludzie, tylko się ośmieszacie...
      • Gość: karol Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:39
        nauczyciele nam mowili ze na egzaminie na 100% bedzie rozprawka "...Czy Lech
        Wałesa zasluzyl na nagrode nobla..." i ogloszenie; "o bankiecie-zacheta do
        przyjscia"
        • Gość: .... Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:01
          do ''karol'' a z jakiego jestes wojewodztwa i czy napewno bedzie ten temat??
        • Gość: matej Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:09
          ziom ty hyba sobie jaja robisz
      • Gość: JesuS of Suburbia Re: przecieki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:40
        mnie doszly sluchy ze bedzie rozprawka na temat "milosc Romea i Juli milosc
        realna czy nie" bylo to na forum jakims
        • Gość: fryteczka Re: przecieki ? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.04.06, 18:34
          eee tam... za proste!
    • Gość: lol;D Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:39
      KURDE !! POMOZCIE. SKAD MAM WYDRUKOWAC MOJ PROBNY TEST Z MATMY ?? SZUKAM I NIE
      MA NIGDZIE. MIALAM Z GAZETY. ALE TO BYLO ŁADNYCH MIESIECY TEMU ;/
      FUCK
      !!!!

NIE MA NAWET NA GAZECIE.PL ;/
      • Gość: Nikta Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:46
        A z jakiego województwa jesteś?

(Ja słyszałam, że będzie rozprawka "Ustosunkuj się do tezy, że Bonifacy jest
        prawdziwszym kotem niż Filemon i poprzyj to przykładami z życia politycznego IV
        RP")
        • Gość: ania... Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:55
          hmmm to co napewno bedzie o tym wałesie?? jak cos wiecie wiecej o tym to prosze na ania23016@wp.pl z gory dzieki pozdrawiam:)
        • Gość: Lamont Re: przecieki ? IP: *.acn.waw.pl 25.04.06, 15:56
          ej, ale niech kazdy pisze z jakiego jestescie wojewodztwa, bo jak ja jestem z
          wawy to jaka mam korzysc ze bede znal temat egzaminu z wojewodztwa np.
          małopolskiego ;)
          • mottyls Re: przecieki ? 25.04.06, 16:12
            Egzamin gimnazjalny w całej Polsca jest ten sam, na 100%-zawsze tak było. Jedynie próbne są różne.
    • Gość: gość. Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:58
      do NIKTY - woj.podkarpackie.
      • Gość: tomal Re: przecieki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:23
        jak ktoś bedzie miał napiszcie w końcu to my nasza społeczność ludzi w wieku 16
        lat! a więc jak ktoś coś bedzie miał dajcie znać pomagajmy sobie !!!
        • Gość: patka Re: przecieki ? IP: *.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:37
          tomal ma racje musimy sobie pomagac ja jestem z wojewodztwa lubelskiego jek by
          ktos cos wiedzial to niech pisze :)
          • Gość: pawel1690 Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:40
            ja jestem z mazowsza, trochę słyszałem o tych przeciekach z egzaminu ale to
            napewno plotki jakby ktoś coś słyszał ciekawego to niech piszę na gg 5588528
            albo na pawel1690@alejajochy.nazwa.pl
            • Gość: Pawel Re: przecieki ? IP: *.lodz.mm.pl 25.04.06, 17:49
              Jako krotka forma wypowiedzi podobno wsadzili blankiet na przelew na TV TRWAM.
              • Gość: fryteczka Re: przecieki ? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.04.06, 18:22
                haha
    • Gość: hyh Re: przecieki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:46
      ludzie watpie zeby tu cos było prawdziwego ale jakby ktos miał cos pewnego to
      jedai1@wp.pl ^^
      • Gość: Ramon Re: przecieki ? IP: *.olsztyn.mm.pl 25.04.06, 17:23
        Hmm...jeśli ktoś faktycznie będzie miał jakieś pomocne informacje niech da znac
        na maila - lm121@wp.pl
        • Gość: Izek Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 17:38
          na bank nie bedzie o Wałęsie ;] za stare juz dla nas przeciez kiedy on cos
          robil w panstwie ile to lat temu bylo bzdura ! moze byc cos o Janie Pawle II i
          o ptasiej grypie czyli biola np. bakterie itd ... a co to przeciekow to moga
          byc jutro z raniska :P a jak cos bedziecie mieli pewnego ! no to piszcie
          tutaj ;] niech kazdy skorzysta w koncu testy sa na cała Polske !
          • Gość: Sir Master Lord Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 18:07
            Napewno coś bedzie o Chucku Norrisie !!! na bank!
            • Gość: enka Re: przecieki ? IP: 87.207.197.* 25.04.06, 18:11
              pff, śmiać mi się chcę jak patrzę na to forum.
            • Gość: kapcio Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:41
              Fenomen Chucka Norrisa w dobie współczesnych idoli i rozwiazań technicznych :]
    • Gość: jutrznia pewne przecieki IP: *.esnxx4.adsl-dhcp.tele.dk 25.04.06, 18:40
      temat rozprawki dowalili w tym roku ostry: Bialoszewski i Karpowicz - ktory
      bardziej lingwistycznie podchodzil do poezji. dobrze radze powtorzyc ich
      sylwetki... poza tym bedzie sporo z histy: powstania wszystkie w malym
      paluszku, bedzie taka tabelka.
      • Gość: Heya Re: pewne przecieki IP: *.centrumc.krakow.pl / *.kolornet.pl 25.04.06, 18:56
        Hehe Sranie w banie !!
      • Gość: ug Re: pewne przecieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:15
        jesli to jest prawda, to leżymy na caaaaałej linii

TO SĄ NA PEWNO PEWNE PRZECIEKI???
        • Gość: jutrznia Re: pewne przecieki IP: *.esnxx4.adsl-dhcp.tele.dk 25.04.06, 19:19
          pewne, moj stary pracuje w OKE
        • Gość: jutrznia Re: pewne przecieki IP: *.esnxx4.adsl-dhcp.tele.dk 25.04.06, 19:19
          pewne, moj stary pracuje w oke
          • Gość: ug Re: pewne przecieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:26
            a my o karpowiczu nic nie mieliśmy, zaś białoszewskiego tylko "Ach, gdyby nawet
            piec zabrali"

UUU chce widzieć miny towarzyszy jutro około 9:00

wszyscy: O_O

A te powstania, to wszystkie?
            od barskiej do warszawskiego? : P

• Gość: GOS Re: pewne przecieki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:39
            JUTRZNIA jak coś wiesz to napisz gossia16@interia.pl
            • Gość: UG Re: pewne przecieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:42
              HMMMMMM

Sprawdzałem WSZYSTKIE TRZY książki od polskiego i ANI JEDNEGO wiersza/dzieła
              karpowicza tam nie ma...

Chyba fałszywy alarm ; p
              • Gość: ug Re: pewne przecieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:45
                chociaż 29 przypada rocznica śmierci...

ale nadal jakoś nie chce mi się wierzyć
                u mnie nic o nim nie było, w ogóle nie było pojęcia 'lingwistyka'
              • Gość: Sp4c74 Re: pewne przecieki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:47
                eee, tam, kolezanka najwidoczniej ma nastroj do zartow :)
                Nie mozliwy jest taki temat rozprawki, z tego co wiem w mojej skzole bylo tylko
                o Bialoszewskim tego drugiego wogole nie znam :)
                Pozatym jakby mial byc taki temat nie bojcie sie, i tak musi byc jakis tekst
                zrodlowy do tej rozprawki, z d**y chyba sobie nie wtrzasniecie informacji o tych
                dwoch osobach jesli o nich nie bylo :)
                Sadze, ze moze nie byc doslownie o JP II.
                W zeszlym roku nie bylo na testach poniewaz rany byly zbyt wielkie, a test
                zapewne juz napisany, mozliwe ze postanowli to dotrzymac na teraz :).
                Mam taka nadzieje przynajmniej.
                Wiem, ze wielu papiezy mialo jakis wplyw na przyszlosc, moze byc o kosciolach
                Luteryckich itp. sadze ze warto powtorzyc, tez to zaraz uczynie :)
                Temat przypuszczam rozprawka. Moze nie dobitnie stwirdzone pisac o JP II ale
                moze o naszym idolu, albo osoby dla nas znaczacej, wtedy chyba wieksza by
                wybrala wlasnie JP II.
                No to tylko z mojej strony :)
                Zycze jutro wszystkim powodzenia :) i o 9:00 marsz na testy :) i polamania
                dlugopisow :)
                • Gość: Hutnik Re: pewne przecieki IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.06, 22:06
                  Ta jutrznia to jajcara i tyle. Ci z oke na końcu maja to cudo przed sobą. Jakby
                  tak było to z kązdy rokiem była lipa. Chyba że ona jest podstawiona i chce
                  zmylić. My sie nauczymy o karpowiczu białoszewskim a tu będzie co innego. A tak
                  na marginesie. Lingwistyka to nauka o języku. To sam temat jest nie jasny. To
                  kłamstwo. Jutrznia siejesz popłoch wśród nas...uczniów... POZDRO DLA WSZYSTKICH
            • Gość: Sir Master Lord Re: pewne przecieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:43
              COŚ MI SIE WYDAJE ZE KTOS TU MOCNO SCIEMIA!!! ;// grrrrrr.......
          • Gość: beti Re: pewne przecieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:45
            jutrznia nie rób zamieszania, podany przez ciebie temat może pojawić się na
            maturze, a nie w gimnazjum.
            • Gość: sir master lord Re: Pewne Przecieki??? grrrrrr.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:47
              NIE CZYTAJCIE TEGO G***** KTOS TU OSTRO SCIEMNA!!! ;/// i niepotrzebnie was
              wprowadza w panike... ;//
              • Gość: Sir Master lord Re: Pewne Przecieki???Nie ma czegos takiego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:49
                Jezli ktos cos wie to siedzi cicho a nie o tym rozpowiada. (jednak nie sadze
                aby ktokolwiek posiadal jakies inforamcje)
                • Gość: ug Re: Pewne Przecieki???Nie ma czegos takiego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:51
                  ale ja chce temat pracy stylistycznej!! : P
      • Gość: Shark Re: pewne przecieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:26
        jutrznia wierze w Ciebie :) mweji@wp.pl
        • marian190 Re: pewne przecieki 25.04.06, 19:29
          hej jutrznia a skąd to wiesz fajnie ze twoj stary ci o tym powiedział.
          • Gość: Kornel Re: pewne przecieki IP: *.gizycko.mm.pl 25.04.06, 19:42
            korneliusz1@autograf.pl jeżeli to pewne info to będe wdzięczny
      • Gość: anka Re: pewne przecieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:49
        wierzycie w te (nie)pewne przecieki? watpie zeby takie cos bylo. tableka o
        powstaniach? z histy nigdy nie robili takich szczegolowych zadan, i pewnie nie
        zrobia. a Bialoszewski i Karpowicz - kto z was, szczerze, kojarzy ich obu?
        jutrznia pewnie ma kupe zabawy wiedzac ze polowa gimnazjalistow teraz wklepuje
        w wikipedii ich nazwiska. lingwistyczne podejscie do poezji... interesujacy
        temat. moze cos zyczliwa kolezanka o tym napisze?
        • cycatakuje Re: pewne przecieki 25.04.06, 20:01
          karpowicza i jego lingwistycznego podejścia do pezji raczej nie bedzie, bo
          testy gimnazjalne są tylko i wyłącznie z tego co przerabialismy przez ostatnie
          3 lata. a literatura karpowicza bedzie dopiero w liceum tak samo jak to cale
          lingwistyczne postrzeganie poezji
      • Gość: pawel1690 Re: pewne przecieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:57
        hej jutrznia jak masz na serio jakies inf to pisz na gg 5588528 albo na
        Pawel@alejajochy.nazwa.pl potrafie się odwdzięczyć. Jak ktoś dostarczy cenne
        informacje załatwiam konto email @alejajochy.nazwa.pl i konto admina na
        www.alejajochy.nazwa.pl
    • Gość: Sanczo Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:05
      hejka mam pytanko jak tam przecieki sa juz bo słyszałem ze tak podajcie coś
      pliska
      • Gość: iwons Re: przecieki ? IP: *.244.155.20.wifi155.tnp.pl 25.04.06, 19:42
        Ja też się przyłączam do prośby 131090@poczta.fm proszeeee
      • Gość: misiu Re: przecieki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:43
        Hejo jutrzena jeżeli naprawde coś wiesz napisz do mnie na maila misium@op.pl
        jeżeli to by była prawda bardzo bym podzeikował ;)
        • Gość: Tomal Re: przecieki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:56
          JAK KTOŚ COŚ BEDĄ MIELI TO DAPODAJCIE NA DZIGALANGA@O2.PL
          • marinu Re: przecieki ? 25.04.06, 20:01
            bedzie felieton na temat transport wodny w przyszlosci i przeszlosci. na 100%.
            • Gość: Dumin Re: przecieki ? IP: *.chello.pl 25.04.06, 20:02
              Moja ciocia pracuje w Okregowej Komisji w Gdansku i to prawda. Potwierdzam, ma
              byc felieton o transporcie wodnym... Poczytajcie sobie cos na ten temat!
              • Gość: ja Re: przecieki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:05
                Durnie !! czytem te forum i zaczynam wątpić w normalnych ludzi ...
                • Gość: Sir Master Lord Re: Milczec!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:08
                  Jak nic nie wiecie to nie piszcie a nie syf i zamieszanie robicie!! :>>
                • Gość: hohoho Re: przecieki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:09
                  piszcie piszcie misium@op.pl
                  jak znacie kolejne tematy :P
                • Gość: !!1!! Re: przecieki ? IP: 87.207.104.* 25.04.06, 20:09
                  Ludzie nie sluchajcie ich!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: Sir Master Lord Re: Bedzie o fenomenie Chucka Norissa i Rasiaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:11
                    Kto wymysli cos bardziej durnego? bo zauwazylem ze na tym forum taki konkurs
                    trwa :>>
                    • Gość: Johnnny Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:14
                      Na 100% bedzie rozprawka(w tamtym roku nie bylo), list moze byc, moze byc takze
                      zaprosze i moze byc takze feletion oraz jak ktos poprzednio napisal: opowiadanie.

• Gość: Jełop Re: przecieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:15
                        No jak znacie jakies przecieki to slac mejle na

jestemjelopsamnicnieumiem@chcezdac.pl

Plliiiizz, jeszcze numer gadu-gadu jak cos 1234093
                        • izusza16 Re: przecieki ! 25.04.06, 20:23
                          JEju piszecie tu takie bzdury wrrrrrrr i po co to zasmiecacie jakimis
                          pie..mi ??????? jak cos ktos wie to niech napisze a nie co chwile podaje
                          maila numer gg i inne a jezeli nie chce podac to niech nie sciemnia bo to nie
                          ma sensu TROCHE SZACUNKU I ZYCZLIWOSCI kazdy chce napisac dobrze a nie kuc
                          teraz o tej porze jakies bzdury!!!!!!!!!
                        • Gość: buhehehehehhe Re: przecieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:24
                          ludzie nie sluchajcie ich!!!!!! to bzdury!!! zadne z osob z OKE nie moze ( wrecz jest to karalne) ujawninie tego co jest an testach!!! a poza tym wiem ze w takiej komisji nie moga byc osoby ktore w danym roku maja swoje dzieci piszace testy wiec jutrznia nie wypisuj takich bzdur to widze ze cieszy cie czyjas bezdradnosc i stres!!!!!! a tak poza podzro dla 3-klasistow trzymajcie sie:)
                        • Gość: lolo Re: przecieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:25
                          jak ktos bedzie mial przecieki to prosze podzielcie sie
                          nr. gg piszczie czy bede czy nie 8261845
                          mleda@op.plpozdrawiam
                          • Gość: Justysia Re: przecieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.media4.pl 25.04.06, 21:31
                            moj nr gg 2720858 a mail jusstyssiekk@wp.pl bardzo prosze :*
                        • Gość: Ewa Re: przecieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:46
                          BłAGAM PISZCIE PRAWDE NAPEWNO KAżDY Z NAS SIę STRESUJE WIęC NIE STRESUJMY SIę NA
                          WZAJEM NIE PRAWDZIWYMI WIADOMOśCIAMI PRSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: sir master lord Re: Przypuszczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:20
                        wszystko moze byc! felieton i esej raczej odpada bo nie ma tego w programie
                        gimnazjum. Moze natomiast byc rozprawka (bardzo prawdopodobne) lub opowiadanie,
                        przemowienie lub recenzja ktore to nie pojawialy sie wczesniej. Nie wiem jak
                        reszta ale ja obstawiem ze tematem bedzie cos z
                        posrod: "milosc", "cierpienie", "taniec", "sredniowiecze", "I i II wojna
                        Swiatowa". warto tez powtorzyc niektore daty... powstania, rozbiory, epoki...
                        heh... mam nadzieje ze nie bedzie za trudno ;] wszystkim i sobie zycze
                        powodzenia! :D
                      • Gość: gosia Re: przecieki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:36
                        moja matka drukowala te testy i spisala mi zadania otwarte z humana i temat
                        rozprawki!!!!!!! napiszcie o tym na wszystkich forach!!! nie bede pisal tutaj,
                        bo jeszcze ktos wykasuje
                        moje gadu to 9771128
                        • Gość: hhh Re: przecieki ? IP: 80.54.154.* 25.04.06, 22:08
                          "10 przykazań a współczesny świat-jakie uniwersalne prawdy dostrzegasz w
                          dekalogu?"
    • Gość: Marca Mam przeciek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:02
      Mam przeciek w zlewie kuchennym. Strasznie kapie, trzeba coś z tym zrobić.
      Jakoś sobie poradze, ale dzięki za zainteresowanie.
      PeEs: Te Wasze przecieki ogromnie wiarygodne, zwłaszcza, że każdy ma inny,
      coraz ciekawszy. A maile i numery GG biją rekordy śmieszności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka